35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:ja zaczęłam tak na serio w sierpniu 2012, wcześniej kilka miesięcy tak na zywioł,
w styczniu 2013 pare razy clo a potem Hsg - diagnoza niedrożności, grudzień 2014 histeroskopia- czas na rekonwalescencję i teraz od marca z u nowego ginka ze stymulacjąmacduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyElfik wrote:tu jest działający, jesli idzie o miesiąc..
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html
gdyby mi się w tym miechu udało (z niepokalanego poczęcia) to dziewczynka!
w listopadzie zamykam sklepik...
byłby chłopak..
a te wielodzieciowe, czy wam się ten kalendarz sprawdził?Iwone, Elfik, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ufff a juz myslalam ze mam mojego zabrac zebymole łapał.....A tu tylko szafka..Kurrr normalnie ulga.....A mozemy zrecygnowacz umcy umcy???Wsio znosze alenie to..Plisssssssss
sie najpierw wywiad zrobi na porodówce jaka muza jest najbardziej poczęciowa...
"ona tańczy dla mnie"?
gdzie twój na szmacie? chłop do poczęcia ma byc jak król, obżarty, w czystej chałupie, oprany, tylko przychodzi i...
k.. czy u Sroki było co ten chłop ma robić? jakoś nie pamiętam...Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:i chyba zadyszki dostałam
macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:ja zaczęłam tak na serio w sierpniu 2012, wcześniej kilka miesięcy tak na zywioł,
w styczniu 2013 pare razy clo a potem Hsg - diagnoza niedrożności, grudzień 2014 histeroskopia- czas na rekonwalescencję i teraz od marca z u nowego ginka ze stymulacjąmacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:ale czy moja gwiazda musi wisieć na 80 piętrze?
a któraś gdzieś może windy nie widziała?
kolana mnie bolą...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Witajcie dziewczyny. Czy wiecie coś o ziołach Baby & mama med?? Czy któraś z was używa??
Jestem po 35 i wpisuję się do Was
Jeśli mogę oczywiścieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:no to postanowione, w listopadzie seksu nie ma!
Jade z koksem juz mi tam lotto czy syn czy córka biore w ciemno płeć..Byle było zdrowe i podobne do ojca,,,Bo po matce moze byc skrzywdzone
Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:chłop ma jeść jajca zapłodnione wg ojca Sroki
a na własnie! i to podobno pod światło widać..
teraz bedę miała nowe hooby w markecie - otworzę wszystkie pojemniki z jajkami, usiąde sobie przy chłodziarce i będę jaja pod światło oglądać...
dziewczyny z pomorskiego, możecie udawać, ze mnie nie znacie, spoko, zrozumiem...Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:U mnie cała trójka wyszła na tym kalkulatorze poprawnie
Elfik, kapturnica, Dorka1979, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A kurcze a nie!! zle!!!Wlasnie spr ja w listopadzie w momencie bzyku jesio bede 34latka miala znaczy szansa na corunie
ediyt--z mlodym sie sprawdziloWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:45
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ale czy moja gwiazda musi wisieć na 80 piętrze?
a któraś gdzieś może windy nie widziała?
kolana mnie bolą...macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość