X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Oć cie poniose moja droga....Tylko mi tak nie wbijaj tych swoich kościów w plecy..Nie bój nie bój nie zrzuce ;)

nie chcę cię obrazić, bo się ciebie boję, nie chcę cobyś pomyslała, że mam cię za cherlaka, ale obawiam się, że mogłabys mnie nie podniesć...

a wnoszeniu po schodach nie mówiąc.. ;)))))))00

pomóż lepiej szukać windy...;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, to ty jesteś już zaprawiona w bojach, a spojrzałam, między chłopakami tez masz chyba z 2,5 roku przerwy, tak planowo, czy przypadkiem, czy też się starałaś dłuzej?

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a na własnie! i to podobno pod światło widać..
    teraz bedę miała nowe hooby w markecie - otworzę wszystkie pojemniki z jajkami, usiąde sobie przy chłodziarce i będę jaja pod światło oglądać...

dziewczyny z pomorskiego, możecie udawać, ze mnie nie znacie, spoko, zrozumiem... :)

to mają być od takich kur co je kogut bzyknął, więc jeśli z marketu to tylko z wolnego wybiegu
    najlepsze od baby z targu

wogóle to przereklamowane , mój wper.... po kilknascie na tydzirń i nic :-?

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nie chcę cię obrazić, bo się ciebie boję, nie chcę cobyś pomyslała, że mam cię za cherlaka, ale obawiam się, że mogłabys mnie nie podniesć...

a wnoszeniu po schodach nie mówiąc.. ;)))))))00

pomóż lepiej szukać windy...;)
    Nie znasz mozliwosci tej co przepierdolila 15metrow drzewa sama.....Wskakuj....A winde zostawiamy dla słabeuszy ;)

Ty sie mnie boisz??YyyyyyyYYYY no wezzz wbiłas mi widły w serce maleńka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:50

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Macduska, to ty jesteś już zaprawiona w bojach, a spojrzałam, między chłopakami tez masz chyba z 2,5 roku przerwy, tak planowo, czy przypadkiem, czy też się starałaś dłuzej?

jakie starania !!!!!
    ot człowiek młody był, bzyknął się cichcem bez gumy u dziadków na tapczanie
    i pierworodny gotowy ;-)

drugi prawie to samo tylko już na własnym łóżku ale fakt podczas remontu sypialni wiec uchetana byłam strasznie-
    - może ten ptasi ojciec ma trochę racji?????

kapturnica, Mega, Sabina, Elfik, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza wiesz jak to jest??Ano czlowiem planuje,,,planuje sie spierdziec a sie zesra....

kapta, nie sadzilam, ze przypis bedzie potrzebny ale- to zart byl.. ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Nie mogę nadrobić forum :(
    Czy są jakieś wieści od Myszy?
    Nadal jestem w szpitalu, po trzeciej cesarce zostawiają o dobę dłużej. I przeżyłam dziś wkurw totalny. Pisałam Wam już że mam problemy z pokarmem. Nadal są pustaki ale dzielnie Marcela przykładałam. Ostatnią dobę spędził wisząc na moich cyckach. Był rozdrażniony, trzęsła mu się brudka i nie był w stanie spać bez cycka. Wczoraj ok 23 znów prosiłam o dokarmianie i znów mi odmówiono mówiąc że przesadzam i że sztuczny pokarm zrobi dziecku dziury w jelitach. Dziś rano mały był bardzo niespokojny. Przyszła pediatra na kontrolę i zdziwiona czemu on się tak zachowuje. Zaczęła dopytywać o karmienie. Musiałam wszystko opisać, jak przystawiam, w jaki sposób Marcel ssie i jak często. Na koniec obejrzała mój zmaltretowany biust i orzekła "no faktycznie nic z tego nie poleci, nawet laktator nie pomoże. Zlecam dokarmianie" Za chwilę pojawiła się buteleczka z mlekiem i mój syn wreszcie zjadł w trzeciej dobie życia. Popłakałam się z bezradności na ludzki debilizm z musem i naciskiem wyłącznie na naturalne karmienie. Mały odpłynął po pierwszej porcji. W międzyczasie przy pobieraniu krwi okazało się że jest odwodniony przez ten brak dokarmiania. Waga mu spadła trochę za bardzo. Brak mi słów. Teraz po trzeciej porcji mleka zachowuje się i śpi spokojnie. Nie trzęsie się mu już broda. Jutro poczekam na poziom bilirubiny i żadna siła mnie tu dłużej nie zatrzyma.
    Ania bier dziecia i spieprzaj stamtąd! co to za ludzie? Dziecko głodzą skurwysyny jedne :(

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kapta, nie sadzilam, ze przypis bedzie potrzebny ale- to zart byl.. ;)
    Wiem..chodzilo mi o to ,ze ja planowalam wiele znaim sie mlody urodzil a plany swoje zycie swoje... 8) I cyckami swiecic bedziesz bo nie jest praktycznie realne zeby nikt nigdy cie nie zobaczyl... 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    W be 15 tygodni w tym jeden tydzien minimum musisz wziąć przed urlopem

ooo, ja np bardzo lubie brac urlop przed urlopem.. http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon.gif

Sabina, kapturnica, Mega, Elfik, Reni, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja nie strasze ja tylko uprzedzam :D

musi zdac komisa przed Rada Forumowa i przejsc chrzest bojowy :D - sama wiesz jak jest :)

kto jest w radzie, przyznac sie.. ja nie przypominam sobie, zeby mnie jakos specjalnie maglowano..

kiedys wszystko bylo lepsze..

Elfik, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    Doczytałam!
    Dzień dobry wieczór!
    Jezusie kobity, ja teraz mam w pracy taki zapierdol, że nie mam jak zajrzeć, no łej, a wy szalejecie na forum! Same, beze mnie :( hlip

Viola jeszcze raz gratuluję :)

Kalendarz płci w moim przypadku się nie zgodził ;) A płeć drugiego dziecia jest mi obojętną, oby było zdrowe i tyle :) Choć w wyobraźni zawsze widziałam się z dwójką małych dziewczynek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:08

Mega, kapturnica, macduska, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja pierdole, minela mnie laska z niebieskimi, nie z seledynowymi włosami! Nie, nie peruka, fajnie obcięte na krotko...

Sabina, kapturnica, Elfik, macduska, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kto jest w radzie, przyznac sie.. ja nie przypominam sobie, zeby mnie jakos specjalnie maglowano..

kiedys wszystko bylo lepsze..
    Ja tez :)
    Przyszłam, powiedziałam, że ukończyłam magicznie 35 i przyjęto mnie jak swoją :)

Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie znasz mozliwosci tej co przepierdolila 15metrow drzewa sama.....Wskakuj....A winde zostawiamy dla słabeuszy ;)

Ty sie mnie boisz??YyyyyyyYYYY no wezzz wbiłas mi widły w serce maleńka...

no, sama żeś przeperdoliła 15 metrów drzewa, to jest ktoś kto się nie boi?

Dolph Lundgren?

ja tam nie podskakuje, głópia nie jezdem... :))))0

kapturnica, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądam tvn uwagę jest o szpitalu w zduńskiej woli gdzie na porodówce dzieją się sceny dantejskie.. i podobno naciskanie na brzuch wyciskanie dziecka jest zakazane ..
    przerażające

kapturnica, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola jeszcze ja stara sklerotyczka ci nie pogratulowalam, rosnijcie zdrowo <3

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no, sama żeś przeperdoliła 15 metrów drzewa, to jest ktoś kto się nie boi?

Dolph Lundgren?

ja tam nie podskakuje, głópia nie jezdem... :))))0
    gOOOpku <3

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oglądam tvn uwagę jest o szpitalu w zduńskiej woli gdzie na porodówce dzieją się sceny dantejskie.. i podobno naciskanie na brzuch wyciskanie dziecka jest zakazane ..
    przerażające
    tez ogladalam...I chamskie teksty do pacjentek...Buce...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:12

Reni lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie mam wróżbę ;) Wiem, że do Andrzejek miesiąc, ale co tam ;)

W piątek jak wróciłam z pracy w progu przywitały mnie moja 3,5-letnia córka i 6-letnia bratanica informacją: ciocia wiesz, że ciocia ma w brzuszku dzidziusia??!!
    No wiem :)
    A moja córka do mnie - Ty też masz! Mówię, że nie, a ona, ale będziesz miała :D
    I jak się tu nie poczuć lepiej po takim tekście?? graphics-smileys-543036.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:14

Reni, Mega, kapturnica, paszczakin, EwaT, Iwone, macduska, inessa, samira, ania.g, iwcia77, BISCA, Niuta, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm, no zakazane... :(

mojej kumpeli w Wejherowie to samo babka robiła trzy lata temu, czyli niedawno..

i ją najbardziej boli, że jej połozna powiedziała, że "to pani pomoże szybciej urodzić i to dla pani lepiej"..
    a potem usłyszała jak franca szepce do drugiej, no wreszcie będzie można sie położyć..
    a kumpeli teraz z podwozia częsci wypadają...:(

‹‹ 5112 5113 5114 5115 5116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ