35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:
Kalendarz płci w moim przypadku się nie zgodziłA płeć drugiego dziecia jest mi obojętną, oby było zdrowe i tyle
Choć w wyobraźni zawsze widziałam się z dwójką małych dziewczynek
nooo, Sabina w koncu jakas nadzieja.. bo mi tez zla plec wyszlaSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja tez
Przyszłam, powiedziałam, że ukończyłam magicznie 35 i przyjęto mnie jak swoją
ba, ja nawet 35 jeszcze nie mialam i tez mnie przygarnieto..
Sabina, Mega, Reni, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nooo, Sabina w koncu jakas nadzieja.. bo mi tez zla plec wyszla
Z zewnątrz dziewczynka, od środka też, bo miała kilka razy robione USG jamy brzusznej
Dziewczynka
A kalendarz mi napisała, że urodziłam chłopca! No dasz wiarę?
Iwone, Elfik, ania.g, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oglądam tvn uwagę jest o szpitalu w zduńskiej woli gdzie na porodówce dzieją się sceny dantejskie.. i podobno naciskanie na brzuch wyciskanie dziecka jest zakazane ..
przerażające
Ty Reni, powiedz mi jedno- po ch.. ogladasz takie rzeczy? Chcesz, zeby Ci ochota na dziecko przeszLA?Sabina, Elfik, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie mam wróżbę
Wiem, że do Andrzejek miesiąc, ale co tam
W piątek jak wróciłam z pracy w progu przywitały mnie moja 3,5-letnia córka i 6-letnia bratanica informacją: ciocia wiesz, że ciocia ma w brzuszku dzidziusia??!!
No wiem
A moja córka do mnie - Ty też masz! Mówię, że nie, a ona, ale będziesz miała
I jak się tu nie poczuć lepiej po takim tekście??
hihi, niby czlowiek nie wierzy, a jakoś fajniej na serduchu i nadzieja wzrasta...))
tylko co by nie przesadzić.. jest jedna na forum co to ją kazdy obdarowany bezdomny namaszcza, a kazde spotkane dziecko mówi, że będzie wspaniałą matką..
)
cyniczna się zrobiłam, za mało piję..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:25
kapturnica, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:hmm, no zakazane...
mojej kumpeli w Wejherowie to samo babka robiła trzy lata temu, czyli niedawno..
i ją najbardziej boli, że jej połozna powiedziała, że "to pani pomoże szybciej urodzić i to dla pani lepiej"..
a potem usłyszała jak franca szepce do drugiej, no wreszcie będzie można sie położyć..
a kumpeli teraz z podwozia częsci wypadają... -
Sabina wrote:Paszcza w łóżeczku obok śpi moja córeczka
Z zewnątrz dziewczynka, od środka też, bo miała kilka razy robione USG jamy brzusznej
Dziewczynka
A kalendarz mi napisała, że urodziłam chłopca! No dasz wiarę?
no pacz! to tak jak u mnie- zamawiałam chłopaka, ba, na forum piszę, ze chlopak, a oni ze dziewczynka.. buce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:39
Sabina, kapturnica, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:hihi, niby czlowiek nie wierzy, a jakoś fajniej na serduchu i nadzieja wzrasta...
))
tylko co by nie przesadzić.. jedna jedna na forum co to ją kazdy obdarowany bezdomny namaszcza, a kazde spotkane dziecko mówi, że będzie wspaniałą matką..
)
cyniczna się zrobiłam, za mało piję..Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No i w pizdu z wróżbą, a tak mi było miło na serduchu, że własne dziecko życzy mi szybko dzidziusia. Potrafisz wesprzeć, aż się człowiek przewraca, ecchhh
oj Sabinka, nie daj sie.. trzeba wierzyc w ładne rzeczy!malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:hihi, niby czlowiek nie wierzy, a jakoś fajniej na serduchu i nadzieja wzrasta...
))
tylko co by nie przesadzić.. jedna jedna na forum co to ją kazdy obdarowany bezdomny namaszcza, a kazde spotkane dziecko mówi, że będzie wspaniałą matką..
)
cyniczna się zrobiłam, za mało piję..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oj Sabinka, nie daj sie.. trzeba wierzyc w ładne rzeczy!
Sab jestes zajebista mama za chwile będzie drugie do bawienia...no stressss
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:28
Sabina, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
akurat odpaliłam tv
dobrze wiedzieć.. nie będę tam rodzić an w Zośce
paszczakin wrote:Ty Reni, powiedz mi jedno- po ch.. ogladasz takie rzeczy? Chcesz, zeby Ci ochota na dziecko przeszLA?ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No i w pizdu z wróżbą, a tak mi było miło na serduchu, że własne dziecko życzy mi szybko dzidziusia. Potrafisz wesprzeć, aż się człowiek przewraca, ecchhh
sabina, weż tu mnie nie obrażaj, ja wspieram!
własne ramię ci podłożę, żeby ci się lepiej poczynało, tak jestem pełna poświecenia!
a do tamtej laski jest ci tak daleko jak stąd do księżyca, głównie dlatego, ze my z Kaptą uwazamy, że ona konfabuluje i się do Bursztyna nadaje na hmmm... rozmowę?kapturnica lubi tę wiadomość