35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a nieeee kuźwa kończę 38 zaczynam 38 o qrwa teraz do mnie dotarło
to w końcu jak liczyć ile skończyłam czy ile zaczęłam
chciałyście zagadki to macie o!
zapetlilas sie Renik.. juz zawsze bedziesz miec 38Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:43
Mega, kapturnica, Reni, inessa, BISCA lubią tę wiadomość
-
już nie musicie
sama sobie wyliczyłam..
z moich wyliczeń wyszło, że jakby teraz zaszła w ciążę to urodzę.. dzieckomacduska, Sabina, kapturnica, Mega, inessa, malgos741, samira, BISCA, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no weeeeeź.. zrobimy polowanie na czarownice
dawno nikomu nie dokuczałyśykapturnica wrote:nie mozemy ci powiedziec bo bys jej powiedziala ,ze my wiemy o niej to co ona mysli ,zemy nie wiemy a my wiemyMega, inessa, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:już nie musicie
sama sobie wyliczyłam..
z moich wyliczeń wyszło, że jakby teraz zaszła w ciążę to urodzę.. dziecko
no.. bo to chuj,a nie kalendarz pciMega, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:W No jest 49 tygodni 100% albo 59 tygodni 80% platnych. Z tego oddajesz 10 tygodni ojcu, bez mozliwosci wymiany. Ma wziac 10 tygodni i juz. 3 tygodnie przed terminem porodu juz sie liczy macierzynski.Jesli dziecko sie urodzi za przed terminem, to ten czas przepada. Mi przepadlo 3 tygodnie, w doope jeza.
to ja tego nie ogarniam,, czyli 3 tyg przed data porodu pracodawca musi cię do domu wykopsać? czy tylko jak pójdziesz na chorobowe to to się zamienia w macierzyński?
i dwa, a skąd ta data porodu, skoro nawet ginowie róznie liczą i mozna sobie trzy wyliczyć?
ja dziś spałam w nocy ze dwie godziny chyba razem to oświeć ciemną masę..
od razu wyjasniam, ze mówię o sobie, zeby nie było -
nick nieaktualny
-
ja prosze o wrzucenie jeszcze raz linka na kalendarz płci, jak wrócę do domu to sprawdzę, a nie znajdę w tej ilości postów... Dziękuję
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no weeeeeź.. zrobimy polowanie na czarownice
dawno nikomu nie dokuczałyśy
nie dawno, tylko zawsze krotko, wiec niesatysfakcjonujaco..
bo wszystkie co do nas przyjda, to uciekaja..Sabina, Mega, Elfik, Reni, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Nie mogę nadrobić forum
Czy są jakieś wieści od Myszy?
Nadal jestem w szpitalu, po trzeciej cesarce zostawiają o dobę dłużej. I przeżyłam dziś wkurw totalny. Pisałam Wam już że mam problemy z pokarmem. Nadal są pustaki ale dzielnie Marcela przykładałam. Ostatnią dobę spędził wisząc na moich cyckach. Był rozdrażniony, trzęsła mu się brudka i nie był w stanie spać bez cycka. Wczoraj ok 23 znów prosiłam o dokarmianie i znów mi odmówiono mówiąc że przesadzam i że sztuczny pokarm zrobi dziecku dziury w jelitach. Dziś rano mały był bardzo niespokojny. Przyszła pediatra na kontrolę i zdziwiona czemu on się tak zachowuje. Zaczęła dopytywać o karmienie. Musiałam wszystko opisać, jak przystawiam, w jaki sposób Marcel ssie i jak często. Na koniec obejrzała mój zmaltretowany biust i orzekła "no faktycznie nic z tego nie poleci, nawet laktator nie pomoże. Zlecam dokarmianie" Za chwilę pojawiła się buteleczka z mlekiem i mój syn wreszcie zjadł w trzeciej dobie życia. Popłakałam się z bezradności na ludzki debilizm z musem i naciskiem wyłącznie na naturalne karmienie. Mały odpłynął po pierwszej porcji. W międzyczasie przy pobieraniu krwi okazało się że jest odwodniony przez ten brak dokarmiania. Waga mu spadła trochę za bardzo. Brak mi słów. Teraz po trzeciej porcji mleka zachowuje się i śpi spokojnie. Nie trzęsie się mu już broda. Jutro poczekam na poziom bilirubiny i żadna siła mnie tu dłużej nie zatrzyma.
Trzymaj sie Ania i wal naturalne karmienie. Laktacja moze przyjdzie, ale na razie maly jest najwazniejszy.ania.g, BISCA, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:ja prosze o wrzucenie jeszcze raz linka na kalendarz płci, jak wrócę do domu to sprawdzę, a nie znajdę w tej ilości postów... Dziękuję
masz
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.htmlMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:już nie musicie
sama sobie wyliczyłam..
z moich wyliczeń wyszło, że jakby teraz zaszła w ciążę to urodzę.. dziecko
a jakże, podobne do mamusi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7742c331421.jpgMega, Sabina, kapturnica, Reni, malgos741, ania.g, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość