35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oj tam
przecie my som fajoskie i wogule takie tam psoty
paszczakin wrote:nie dawno, tylko zawsze krotko, wiec niesatysfakcjonujaco..
bo wszystkie co do nas przyjda, to uciekaja..kapturnica, Mega, Sabina, malgos741, Viola, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:ja prosze o wrzucenie jeszcze raz linka na kalendarz płci, jak wrócę do domu to sprawdzę, a nie znajdę w tej ilości postów... Dziękuję
http://www.ciazowy.pl/kalkulator,plci-dziecka.html
dla ciebie wszystkoMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a jakże, podobne do mamusi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7742c331421.jpg
Jakie slodziak ten mały no i faktycznie, skórą zdjęta z mamy
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kcem
tak tak moje mojuśkieElfik wrote:a jakże, podobne do mamusi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7742c331421.jpgkapturnica, Sabina, Elfik, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No to chujnia z patatajnia. Kontrolujcie bilirubine, bo to przy takim spadku wagi moze byc duzo wyzsza, a wtedy łelkam tu szpital na lampy. Oby nie!
Trzymaj sie Ania i wal naturalne karmienie. Laktacja moze przyjdzie, ale na razie maly jest najwazniejszy.
dla mnie to jakas abstrakcja jest- kurcze, czlowiek jakas butelczyne (z mlekiem zaznaczam) musi skitrana w bagazu miec, zeby dziecka nie zaglodzili jak z cyca nie leci?
Sabina, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wedzajna!Sabina wrote:Nie liczysz się, Kapta Ci powiedziała jak tu jest, wiedziałaś na co się piszesz, o
Poza tym jesteś wygadana i nie dasz się zapędzić do kątaIdealny członek 35+
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja wlazłam sama w paszcze lwa i co? i co??Przezylam
no ale ileeee czasu temu.. kiedys nie bylo takiego "dziel i rzadz".. mnie tez nikt o cycki i puchatego nie pytal..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 20:57
malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:to ja tego nie ogarniam,, czyli 3 tyg przed data porodu pracodawca musi cię do domu wykopsać? czy tylko jak pójdziesz na chorobowe to to się zamienia w macierzyński?
i dwa, a skąd ta data porodu, skoro nawet ginowie róznie liczą i mozna sobie trzy wyliczyć?
ja dziś spałam w nocy ze dwie godziny chyba razem to oświeć ciemną masę..
od razu wyjasniam, ze mówię o sobie, zeby nie było
2. Nawet jak sie ma chorobowe do samego terminu, to i tak macierzynski bierze sie jak w p. 1
3. Data porodu jaka wyznaczy 1 usg, czesto nie trafiona.Elfik, ania.g lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ty Elfik jakas pancerna jestes.. No i plecy mialas..
mówisz o tym zdjeciu?
ee, to już nieaktualne ...
od wczoraj schudłam jakieś 35 gram))))))))))))
i wszytsko na plecach...paszczakin, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:jak nie jak tak??I o kuoen i o cycken pytaly
to ty kaptur swiezak jestes? bo mi sie wydawalo, ze ty od zaaaaawsze tu bylas..Reni, Elfik, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:1. Tak, pracodawca kopsa 3 tyg przed terminem, wtedy zaczyna sie oficjalnie urlop macierzynski
2. Nawet jak sie ma chorobowe do samego terminu, to i tak macierzynski bierze sie jak w p. 1
3. Data porodu jaka wyznaczy 1 usg, czesto nie trafiona.
no wreszcie, wreszcie normalnie jest, czyli jak nie kijem go to pałką.. bo juz walizki pakowałam żeby do tego kraju ropą i łososiem płynącym się udać...
serio serio, to gdyby nie to, ze w Skandynawi zimno i mojego polskiego słowotwórstwa nikt nie zozumie, to bym tam jechała..
zeby kurka samochodu nie zamykać i kluczy nie pilnować...Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ty to od razu jak przewodnicząca klasy się poczułaś ledwo wpadłaś a już
cyt..
Wysłany: 10 stycznia, 19:49
nie wstydz sie aisapowiedz nam cos o sobie- dlugo sie staracie? bo badaniach, czy na luzie?
paszczakin wrote:no ale ileeee czasu temu.. kiedys nie bylo takiego "dziel i rzadz".. mnie tez nikt o cycki i puchatego nie pytal..kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość