35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zośkę odradzam wbrew panującej świetnej opinii. A jeszcze nie napisałam Wam że jak poszłam na cc to mi ktoś podpierdolił paczkę pieluch. Własnego lekarza nie widziałam na oczy a miał osobiście cc robić. Szkoda gadać bo przykro się robi.
Viola, gratulacjeSabina, kapturnica, samira, iwcia77, Mega, Bliska 77, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyElfik wrote:hihi kiedys weszłam, bo mi się podobała akcja ratowania jeża, nie będę imiennie wymieniać, szacun...
ale patrzę tu takie fumfele, od żłobka się znają, to co się będę wpraszać... nieśmiała jestem...
a potem stwierdziłam, że moje poczucie humoru do większości wątków nie pasuje...misiaczek, cienie cieniów, trzeci cykl nietrafiony skaczę z mostu, normalnie język sobie odgryzałam do samych migdałków - nie moje klimaty, ja normalnie cham i prostak...
no i jestem tu u swoich...
zaraz mi się dostanie))))))))))))))))))0
hihi, no teraz wszyscy gremialnie : "Kochamy cię Elfik" i mogę usiąść, zebranie AA czas zacząć..
ooo to podobnie jak ja,
z tydzień się czaiłam, zaglądałam a tu akurat szła dyskusja o publicznym karmieniu
płacz i zgrzytanie zębów było słychać normalnie
strach się odezwać...
ale udało się
a wiem Wy mnie po prostu w ferworze walki nie zauważyłyście a po kilku dniach już byłam obsiedzianaSabina, kapturnica, Elfik, Reni, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kazdy ma takiego elfa, na jakiego zasluzyl!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/expulsion-onion-head-emoticon.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:30
Reni, Sabina, macduska, ania.g, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Macduska, bo ty chyba miałaś barwy ochronne, jakis spokojny awatarek...
tej wściekłej macicy nie spósób nie zauważyć...
moja ulubiona zresztą
che che , ja wystąpiłam anonimowo na początku ( bez avatara)
i to był dobry pomysł bo nie miały się do czego przyczepic...kapturnica, Reni, malgos741, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Faken kurwa ja pierdole.. Usunelam sobie wszytskie prywatne wiadomosci znowu!
Iwcia, Pusur, zara sie do Was odezwe z modlitwa, ze 3-citowe szopingowe rady, co mi wyslalyscie macie jeszczce w wyslanych..
kapturnica, Pusurek, samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
prawda jest taka, że jak przychodzi nowa.. ma coś do powiedzenia, nie przytakuje, nie obraża sie, ma jakieś tam poczucie humoru i traktuje całe to forum z przymrużeniem oka to ma szanse się utrzymać
jakby tak wszystko łykać jak pelikan to albo sznur albo silne leki... i Bursztyn by nie wyrobiła
macduska, paszczakin, kapturnica, Sabina, samira, Elfik, BISCA, iwcia77, Mega, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
wszystko przed Tobąmacduska wrote:che che , ja wystąpiłam anonimowo na początku ( bez avatara)
i to był dobry pomysł bo nie miały się do czego przyczepic...macduska, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny