35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewa, ty dziś zwróciłaś uwage na swój wykres...
ty może zapasów alka nie rób, chyba, że whisky czy markowe wino, bo takim leżenie słuzy...
u ciebie może trzeba będzie szampana Bambino otwierać...kapturnica, Sabina, macduska, iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ja pirenicze ale roznica !!! Czyli w NO dzieci Ida pod opieke " obcych" ( zlobek, niania itd) jak maja prawie rok. Tutaj zaeldwie 3 miesiace. Ciezko bedzie takiego maluszka z dnia na dzien oddac w obce rece i wrocic do pracy ....
Ja mam chytry plan nie pojscia do pracy po macierzynskim. Pierdole system i pojde na wychowawczy, a co. Niech chlop na nas zarabia.kapturnica, EwaT, Sabina, macduska, iwcia77, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Ewa, ty dziś zwróciłaś uwage na swój wykres...
ty może zapasów alka nie rób, chyba, że whisky czy markowe wino, bo takim leżenie słuzy...
u ciebie może trzeba będzie szampana Bambino otwierać...
co ty
cyce mam bezbolesne flakiiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ewa, ty dziś zwróciłaś uwage na swój wykres...
u ciebie może trzeba będzie szampana Bambino otwierać...EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja i tak jestem ciezko chora, jak mysle, ze Adas pojdzie do przedszkola, kiedy bedzie mial rok. Dzis jechalam kolo przedszkola, godzina 17. A tam takie malenstwa, rok, moze poltora, ubrane w kaloszki i przecideszczowe kombinezony ( nieodlaczny skladnik norweskiej natury ) siedza w piaskownicy... Na szczesliwe nie wygladaly.
Ja mam chytry plan nie pojscia do pracy po macierzynskim. Pierdole system i pojde na wychowawczy, a co. Niech chlop na nas zarabia.
o Boooooziu
nie oddałabym!Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość