35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:eee, u mnie to samo, owu nawet nie było...
Na bezowulacyjnych tez sie zaciONza siostro!!!A w listopadzie prdole rozpycham sie łokciami i zachodze ja!!!!
Po bułki do sklepu.....
EwaT, macduska, Elfik, BISCA, iwcia77, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:bo cie za ócho wytargam i do spowiedzi posle
A.
ojcze Andzeju, jak ja mam powiedzieć, że żałuje, ze w grzechu zyję jak nie żałuje?
ino żałuje, że sił na grzeszenie nie mam, starośc, kufffa starość,,,kapturnica, BISCA, iwcia77, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dorbie.. Pozwolę sobie na uprzejmość..
Na wątku nowa lista starających sie masz wszystko ktora gdzie mieszka ile ma dzieciow i latBISCA, iwcia77, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ojcze Andzeju, jak ja mam powiedzieć, że żałuje, ze w grzechu zyję jak nie żałuje?
ino żałuje, że sił na grzeszenie nie mam, starośc, kufffa starość,,,
A.kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica, jak cie macierz nie oszukała, coby nie wyszło, że przedślubna jesteś, to ty z listopada, a jak rzecze ojciec Sroka, kobieta najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin...
co ja dziś z tą Sroką? OdjeVało mi? sie wielebnego naczytała, co dzieci nie robił (?)
chyba wrócę do Mein Kampf, jak tylka Ewka mi odda mój egzemplarz, co pożyczyła na egzamin...dorbie, kapturnica, BISCA, iwcia77, macduska, Mega, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja i tak jestem ciezko chora, jak mysle, ze Adas pojdzie do przedszkola, kiedy bedzie mial rok. Dzis jechalam kolo przedszkola, godzina 17. A tam takie malenstwa, rok, moze poltora, ubrane w kaloszki i przecideszczowe kombinezony ( nieodlaczny skladnik norweskiej natury ) siedza w piaskownicy... Na szczesliwe nie wygladaly.
Ja mam chytry plan nie pojscia do pracy po macierzynskim. Pierdole system i pojde na wychowawczy, a co. Niech chlop na nas zarabia.iwcia77, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:kapturnica, jak cie macierz nie oszukała, coby nie wyszło, że przedślubna jesteś, to ty z listopada, a jak rzecze ojciec Sroka, kobieta najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin...
co ja dziś z tą Sroką? OdjeVało mi? sie wielebnego naczytała, co dzieci nie robił (?)
chyba wrócę do Mein Kampf, jak tylka Ewka mi odda mój egzemplarz, co pożyczyła na egzamin...
Nie da rade byc przedslubna bo braciak wczesniej splodzony, znaczy wpadniety byl..A tak to gowno prawda z ta plodnoscia.No chyab ze musialabym owulowac w dzien urodzin..Na to sie nie zaniesieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 22:42
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:O, kurka, to ja mam daleko do urodzin. Do urodzin to bym chetnie urodziła, bo to będzie 40tka, ale już nie da rady, najsybciej mi wyjdzie na lipiec
Lipiec to swietny miesiąc na urodzenie dziecia:)
JA JESTEM Z LIPCA!
i mówie od razu, że to nie wieś w podlaskim a miesiąc lipieciwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Lipiec to swietny miesiąc na urodzenie dziecia:)
JA JESTEM Z LIPCA!
i mówie od razu, że to nie wieś w podlaskim a miesiąc lipiec
Psze pani minusa dla niej..
za to ,ze nie uwaza na lekcjach!!!Elfik, Reni, macduska lubią tę wiadomość