35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Bedziesz dziunia !!!
bede dziecko wychowywac, jezdzic po sklepach, i wiem co jeszcze. Do Pl bede wpadac non stop, no bo co innego bede miala do roboty?
Plan jest zajebisty!
kapturnica, EwaT, Reni, iwcia77, BISCA, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Lipiec to swietny miesiąc na urodzenie dziecia:)
JA JESTEM Z LIPCA!
i mówie od razu, że to nie wieś w podlaskim a miesiąc lipieckapturnica, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Lipiec to swietny miesiąc na urodzenie dziecia:)
JA JESTEM Z LIPCA!
i mówie od razu, że to nie wieś w podlaskim a miesiąc lipiec
Ja 25 czerwcaMega lubi tę wiadomość
-
Ewka ze niby cykl ze mna polecisz i razem zajdziemy w listopadzie albo nie daj Boze Ty sie wepchasz podstawiajac mi noge albo wbijajac noz w plery????????
Zapomnij!!!!iwcia77, EwaT, dorbie, macduska, Mega, malgos741, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No no Andżeju...Twoj czas nadszedł.. Stajesz się kobietom.
Duma nas rozpieraEwaT wrote:własnie mam pierwsze ślady okresu
ztajebiścieElfik, iwcia77, dorbie, BISCA, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
ale mnie rozbawilyscie , siedze i za brzuch sie trzymam
co jedna to lepsza artystka
, a teraz to musze uwazac bo jak sie chicham to popuszczam
miesnie kegla musze trenowac
dorbie- ja cialem zyje w Italii ale serce nalezy do Gdanska, ale tak jak uprzejmie zwrocila ci uwage Renia idz na ten watek to zobaczysz kto i skad jest
Elfik, Reni, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jakby tak z mojego dziecia śpaslaka zrobić, to moze by sie szybciej kładła spać, grubymi nóżkami się ciężej przebiera to i się szybciej męczy...?
słychać desperację?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 22:57
iwcia77, BISCA, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:jakby tak z mojego dziecia śpaslaka zrobić, to moze by sie szybciej kładła spać, grubymi nóżkami się ciężej przebiera to i się bardziej męczy...?
słychać desperację?iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ej nie uwage tylko Wy takie niemiłe bylyscie, ze postanowiłem sie wyłamać i podpowiedzieć nowej koleżance gdzie szukać tajnych informacji
A Wy wstydźcie sie! Porozmawiamy o tym na lekcji etyki a jak Was nie będzie to na godzinie wychowawczejiwcia77, BISCA, macduska, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość