35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:ej nie uwage tylko Wy takie niemiłe bylyscie, ze postanowiłem sie wyłamać i podpowiedzieć nowej koleżance gdzie szukać tajnych informacji
A Wy wstydźcie sie! Porozmawiamy o tym na lekcji etyki a jak Was nie będzie to na godzinie wychowawczejBISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ale mnie rozbawilyscie , siedze i za brzuch sie trzymam
co jedna to lepsza artystka
, a teraz to musze uwazac bo jak sie chicham to popuszczam
miesnie kegla musze trenowac
dorbie- ja cialem zyje w Italii ale serce nalezy do Gdanska, ale tak jak uprzejmie zwrocila ci uwage Renia idz na ten watek to zobaczysz kto i skad jest
No, poczytałam... i już nic nie pamietam, tylko Panda Australia i Pusurek Norwegiaiwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:W No jest 49 tygodni 100% albo 59 tygodni 80% platnych. Z tego oddajesz 10 tygodni ojcu, bez mozliwosci wymiany. Ma wziac 10 tygodni i juz. 3 tygodnie przed terminem porodu juz sie liczy macierzynski.Jesli dziecko sie urodzi za przed terminem, to ten czas przepada. Mi przepadlo 3 tygodnie, w doope jeza.
kapturnica, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A bo trzeba bylo być na plastyce i geografi
Kazda z nas rysowała mape i pineskami z avatarami przypinala, ktora gdzie mieszka. Taka mapa wisi u kazdej nad łóżkiem obok plakatu limala, frediego krugera, ksiedza natanka czy denwera ostatniego dinozaura (niepotrzebne skreślić)
Dlatego nam łatwiejdorbie wrote:No, poczytałam... i już nic nie pamietam, tylko Panda Australia i Pusurek Norwegiakapturnica, BISCA, iwcia77, Mega, Bursztyn, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:A bo trzeba bylo być na plastyce i geografi
Kazda z nas rysowała mape i pineskami z avatarami przypinala, ktora gdzie mieszka. Taka mapa wisi u kazdej nad łóżkiem obok plakatu limala, frediego krugera, ksiedza natanka czy denwera ostatniego dinozaura (niepotrzebne skreślić)
Dlatego nam łatwiejiwcia77, Reni, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość