35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no odkopalam moje pierwsze kroki na tym forum ...i bez rewelacji ...jakas gadka o fokach z fokarium , nikt mnie nie nekal standardowym zestawem pytan...nawet powiem zem chamowe odwalila bo wlazlam bez powitania
i jakos nikt nie zwrocil na mnie uwagi specjalnie...
Dorka1979, Mega, ania.g, malgos741, Sabina, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi nie, wyszło ze moja córka jest chłopcemiwcia77 wrote:a co do kalkulatora plci - to mi sie sprawdzil

ania.g, BISCA, paszczakin, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
No bo jak powiedziała Elfik my tu chamowy to tylko w ten sposób sie tu wchodzi, a nie puk puk przepraszam mogę bo ja bym chciała z wami sie powspierac
i takie tam pitu pitu. Cham z chamem zawsze sie dogada
Reni, ania.g, iwcia77, malgos741, Sabina, BISCA, Elfik, kapturnica, Bursztyn, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Ale mi sie oczy zamykają. A chuop se puścił skróty meczów i chrapie. Przejme pilota na 2 minuty i zmykam spać
iwcia77, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No bo jak powiedziała Elfik my tu chamowy to tylko w ten sposób sie tu wchodzi, a nie puk puk przepraszam mogę bo ja bym chciała z wami sie powspierac
i takie tam pitu pitu. Cham z chamem zawsze sie dogada

no wlasnie tez taki wniosek mi sie nasunal
jakie forum takie przedstawianie sie 
Mega, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Iwcia też z ciekawości zerknęłam na moje początki i okazuje się że wdarnęłam tu w buciorach bez przywitania się i bez przedstawiania się, nie byłam maglowana
no i widzisz jak dobrze na tym wyszlas
jakos widac mozna obejsc ten krzyzowy ogien pytan o kupe, puchatka i cycki
malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ni chu chu. Nie nadrobię Was przed wyjściem do pracy.
Dzień dobry
Mega, ania.g, Iwone, Sabina, Simba, kapturnica, Dorka1979, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone jestes niesamowita

Słuchajcie a do mnie wczoraj przyszła druga mapa
niezły tam maja bajzel 
Moje dziecko szykuje sie na wycieczkę, no pogoda zajebista poprostu...
Miłego dnia
Iwone, Sabina, Bliska 77, Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Po wczorajszej ulewie gdzie do pracy musiałam przechodzić góra wiaduktu kolo mojego domu, bo dół i chodnik i ulica zalane tak ze nawet samochody cofaly, a przy schodzeniu myślę sobie jak zjazd na dupe to wracam do domu i dzwonie po użete
ale jakoś dałam rade, wiec dzisiaj jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie bo nie muszę wstawać
Elfik, kapturnica, iwcia77, samira lubią tę wiadomość