Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobione

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mam Karino. I Dzonego Depa.
    a ja Russosa

nick nieaktualny, iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, zawijam sie do wyra. Wy tez dlugo tu nie siedzcie. :)

iwcia77, EwaT, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już leżę

iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no odkopalam moje pierwsze kroki na tym forum ...i bez rewelacji ...jakas gadka o fokach z fokarium , nikt mnie nie nekal standardowym zestawem pytan...nawet powiem zem chamowe odwalila bo wlazlam bez powitania :-O i jakos nikt nie zwrocil na mnie uwagi specjalnie...

nick nieaktualny, Mega, ania.g, malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia też z ciekawości zerknęłam na moje początki i okazuje się że wdarnęłam tu w buciorach bez przywitania się i bez przedstawiania się, nie byłam maglowana

Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a co do kalkulatora plci - to mi sie sprawdzil :)
    A mi nie, wyszło ze moja córka jest chłopcem ;)

ania.g, BISCA, paszczakin, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo jak powiedziała Elfik my tu chamowy to tylko w ten sposób sie tu wchodzi, a nie puk puk przepraszam mogę bo ja bym chciała z wami sie powspierac ;) i takie tam pitu pitu. Cham z chamem zawsze sie dogada ;) :P

Reni, ania.g, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, Elfik, kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi sie oczy zamykają. A chuop se puścił skróty meczów i chrapie. Przejme pilota na 2 minuty i zmykam spać ;)

iwcia77, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No bo jak powiedziała Elfik my tu chamowy to tylko w ten sposób sie tu wchodzi, a nie puk puk przepraszam mogę bo ja bym chciała z wami sie powspierac ;) i takie tam pitu pitu. Cham z chamem zawsze sie dogada ;) :P

no wlasnie tez taki wniosek mi sie nasunal :D jakie forum takie przedstawianie sie :D

Mega, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Iwcia też z ciekawości zerknęłam na moje początki i okazuje się że wdarnęłam tu w buciorach bez przywitania się i bez przedstawiania się, nie byłam maglowana

no i widzisz jak dobrze na tym wyszlas ;D jakos widac mozna obejsc ten krzyzowy ogien pytan o kupe, puchatka i cycki :D

malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:47

iwcia77, Iwone, kapturnica lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem pierwsza pod przychodnią :D

Mega, moremi, Reni, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ni chu chu. Nie nadrobię Was przed wyjściem do pracy.

Dzień dobry :-)

Mega, ania.g, Iwone, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone jestes niesamowita :D
    Słuchajcie a do mnie wczoraj przyszła druga mapa ;) niezły tam maja bajzel :D
    Moje dziecko szykuje sie na wycieczkę, no pogoda zajebista poprostu...
    Miłego dnia :D

Iwone, nick nieaktualny, Bliska 77, Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie moja ;-)
    Dzień dobry

Mega, Iwone, BISCA, moremi, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ledwo żywa. Moje płuca jeszcze nie do końca wyleczone a poleżeć nie ma kiedy :(
    Jak wrócę do domu, to za chwilę muszę znowu jechać, tym razem do przedszkola na dni otwarte.

Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka ciekawe co u Myszy?
    Reni a tez zamawialas mapę? To pewnie dojdzie jeszcze nie strachaj

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wczorajszej ulewie gdzie do pracy musiałam przechodzić góra wiaduktu kolo mojego domu, bo dół i chodnik i ulica zalane tak ze nawet samochody cofaly, a przy schodzeniu myślę sobie jak zjazd na dupe to wracam do domu i dzwonie po użete ;) ale jakoś dałam rade, wiec dzisiaj jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie bo nie muszę wstawać :D

Elfik, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecna !
    Posiedzialabym z Wami ale musze do pracy ...

Iwone szacun !

Myszka .....

Milego czwartku ;-)

Mega, Elfik, kapturnica, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ ‹ 5124 5125 5126 5127 5128 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ