35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no odkopalam moje pierwsze kroki na tym forum ...i bez rewelacji ...jakas gadka o fokach z fokarium , nikt mnie nie nekal standardowym zestawem pytan...nawet powiem zem chamowe odwalila bo wlazlam bez powitania
i jakos nikt nie zwrocil na mnie uwagi specjalnie...
Dorka1979, Mega, ania.g, malgos741, Sabina, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:a co do kalkulatora plci - to mi sie sprawdzil
ania.g, BISCA, paszczakin, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
No bo jak powiedziała Elfik my tu chamowy to tylko w ten sposób sie tu wchodzi, a nie puk puk przepraszam mogę bo ja bym chciała z wami sie powspierac
i takie tam pitu pitu. Cham z chamem zawsze sie dogada
Reni, ania.g, iwcia77, malgos741, Sabina, BISCA, Elfik, kapturnica, Bursztyn, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Ale mi sie oczy zamykają. A chuop se puścił skróty meczów i chrapie. Przejme pilota na 2 minuty i zmykam spać
iwcia77, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No bo jak powiedziała Elfik my tu chamowy to tylko w ten sposób sie tu wchodzi, a nie puk puk przepraszam mogę bo ja bym chciała z wami sie powspierac
i takie tam pitu pitu. Cham z chamem zawsze sie dogada
no wlasnie tez taki wniosek mi sie nasunaljakie forum takie przedstawianie sie
Mega, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Iwcia też z ciekawości zerknęłam na moje początki i okazuje się że wdarnęłam tu w buciorach bez przywitania się i bez przedstawiania się, nie byłam maglowana
no i widzisz jak dobrze na tym wyszlasjakos widac mozna obejsc ten krzyzowy ogien pytan o kupe, puchatka i cycki
malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ni chu chu. Nie nadrobię Was przed wyjściem do pracy.
Dzień dobryMega, ania.g, Iwone, Sabina, Simba, kapturnica, Dorka1979, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone jestes niesamowita
Słuchajcie a do mnie wczoraj przyszła druga mapaniezły tam maja bajzel
Moje dziecko szykuje sie na wycieczkę, no pogoda zajebista poprostu...
Miłego dnia
Iwone, Sabina, Bliska 77, Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Po wczorajszej ulewie gdzie do pracy musiałam przechodzić góra wiaduktu kolo mojego domu, bo dół i chodnik i ulica zalane tak ze nawet samochody cofaly, a przy schodzeniu myślę sobie jak zjazd na dupe to wracam do domu i dzwonie po użete
ale jakoś dałam rade, wiec dzisiaj jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie bo nie muszę wstawać
Elfik, kapturnica, iwcia77, samira lubią tę wiadomość