Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    już zaczyna lecieć czerwona jucha ;)
    mam rehab z małym o 11 potem sie biore za porządki w papierach i ciuchach bo zgine
    ja w ciuchach zrobiłam już a o papierzyskach to nawet nie wspomnę

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Aga wspolczuje wiem co to nie przespane nocki , moj mlody tez nie spal , a ja z nim tylko to bylo prawie 16 lat temu , jak wyrwalam sie do mamy to bylam szczesliwa ona z mlodym a ja spac , a i mialam jeszcze taka fajna nastolatke sasiadki i ona mi go czasami na dwor w wozku zabierala ale to dopiero wiosna bo urodzil sie 20 listoDa wiec pierwsze miesiace masakra

to jest chyba jedyna kwestia, dla ktorej zaluje, ze nie mam tu rodziny blisko.. z drugiej strony mi sie bardziej kochamy z daleka i nie wiem jak udzielanie sie mamusi w wychowaniu dziecka wplynelo by na nasze kontakty, wiec moze jednak lepiej, ze jest jak jest.. w razie depresji dziecie Simbie podrzuce, 2 czy 3 to chyba nie powinna byc juz wielka roznica ;)

Bliska 77, nick nieaktualny, Elfik, Bozia3, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry..Pocieszam sie ,ze taka pogoda tylko u mnie nie jest,..Normalnie kolejny dzien angolskiej pogody..Leje , wieje i do domu daleko..
    Paszczus jak ktos wysle z ranca prioryteta to kolejnego dnia dostanie odbiorca..Mi tak Elfi przesyłala ostatnio z jednego końca Pl na drugi..I doszlo w tzw jeden dzien..Wiec czasem sie udaje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:13

nick nieaktualny, paszczakin, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to jest chyba jedyna kwestia, dla ktorej zaluje, ze nie mam tu rodziny blisko.. z drugiej strony mi sie bardziej kochamy z daleka i nie wiem jak udzielanie sie mamusi w wychowaniu dziecka wplynelo by na nasze kontakty, wiec moze jednak lepiej, ze jest jak jest.. w razie depresji dziecie Simbie podrzuce, 2 czy 3 to chyba nie powinna byc juz wielka roznica ;)
    wiesz, ja mam rodziców w tym samym mieście ale mimo b duzych checi ich opieka na dłuższą mete odpada, tata ze względu na serce a mama przepuklinę w kręgosłupie, poza tym tata musi ograniczac prowadzenie samochodu a mama prawka nie ma, jadą do nas z przesiadką a od tramwaju jest do mnie 1,5 km a autobusu ok 2km, ale dajmy radę :-)

paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszczus jak ktos wysle z ranca prioryteta to kolejnego dnia dostanie odbiorca..Mi tak Elfi przesyłala ostatnio z jednego końca Pl na drugi..I doszlo w tzw jeden dzien..Wiec czasem sie udaje :)

faken, kiedys tak nie bylo ;) mowili se jedno, a w praktyce bylo drugie.. zastanawiam sie ile casu moge udawac, ze nie dostalam jeszcze (z PL do BE) listu nadanego 20 pazdziernika.. ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken, kiedys tak nie bylo ;) mowili se jedno, a w praktyce bylo drugie.. zastanawiam sie ile casu moge udawac, ze nie dostalam jeszcze (z PL do BE) listu nadanego 20 pazdziernika.. ;)
    Jak ja wysylam mojemu jakas przesylke do Be to mimo priorytetu idzie 4, 5dni roboczych
    Tajk samo z przesyl;ka do Uk tez kolo 5dni roboczych ...

moremi, Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, tez o tym myslalam, ale to był chyba polecony priorytet..a tu pytanie o nie polecony...

Mega, a dlaczego ja nic nie wiem, gdzie ta wycieczka, po co i dlaczego?

Paszcza, no to przeszlas na ciemna stronę mocy w której jest większość z nas... Sama się diagnozujesz sama wyszukujesz, które lekarstwo byłoby lepsze i jak je brać...
    Hmm, dobra zaprawka przed porodem, przecież przy prowadzeniu dziecka każda się doktoryzuje z pediatrii...:-) :-) :-)

kapturnica, Bliska 77, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    udawac ,ze nie dostalas?? :-o

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski składam oficjalny protest.

Jak to, kuleczka, jest, ze każda tutaj ma mega krótkie cykle, każda po dwadzieścia kilka dni, to i szans więcej...
    To jakieś kuleczka niesprawiedliwe, a tu chyba tylko Samira i ja cieniujemy...:-(

Krwi się boimy, czy jak...

Reni, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek!

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Jak to, kuleczka, jest, ze każda tutaj ma mega krótkie cykle, każda po dwadzieścia kilka dni, to i szans więcej...
    To jakieś kuleczka niesprawiedliwe, a tu chyba tylko Samira i ja cieniujemy...:-(

Nie rpzesadzasz?> :> Ja tam dwajścia kilka nie miewam ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cycki nie takie flaczki, moze jednak jakaś owu była? Zdechlakowata, ale jednak...?
    Połudzić się nie wolno;-)

Bliska 77, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi bier progesteron jak chcesz go skrocic i juz ;) Wysyc organizm i @ przyjdzie..Po uj ciagniesz jałowy cykl?? Ja bym wogole zaczlea laska od tego ze wprowadzic progesteron najpozniej od 20dnia jesli ovu nie ma..Wyregulowac cykl...

moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz, że ostatnio się zastanawiałam

w styczniu 2013 zaczęłam przygodę z wykresami.. z okiem na cykle.. więc 2 lata w 1.2015 a dzisiaj mam 24 cs
    i tak sobie myślę..kuźwa przecież to niemożliwe ;-)
    aż zaczęłam analizować.. okazało się, że przecież niektóre miałam 24 dniowe :-)
    Elfik wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:43

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Lejdis
    Nadrabiajac pobieznie posty zalegle wpadly mi w oko "hienki forumowe" a szczegolnie ta wegetarianska (poczulam sie napienowana)....i pomyslalam sobie ze hieny przeciez szarpia padline....a my tutaj obrabiamy zywe mieso....nieladnie Iwcia, bardzo nieladnie...tak do wlasnego gniazda srac :P Poza tym, przyjmowanie nowych czlonkin (co za straszne slowo) nazwalabym raczej dyskusja panelowa, ktora niektore pomyslnie przechodza, a inne nie. Jak wszedzie ;)
    Dobra, ide nadrabiac dalej.
    Iwcia trza' sie bedzie zajac jak juz urodzi ;)

kapturnica, Bliska 77, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elfi bier progesteron jak chcesz go skrocic i juz ;) Wysyc organizm i @ przyjdzie..Po uj ciagniesz jałowy cykl?? Ja bym wogole zaczlea laska od tego ze wprowadzic progesteron najpozniej od 20dnia jesli ovu nie ma..Wyregulowac cykl...

ostatnie brałam i co?
    I nic!

a jakby tak miec 26,28 dni...
    eh

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam!
    Ja też naliczyłam tych cykli tyle któregoś razu, pomyślałam, że lata starań mi się pomyliły ;)
    tak mylę, że co z tego, że częściej ovu w roku jak może jajka przez to niedojrzałe śliwki robaczywki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:16

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz, że ostatnio się zastanawiałam

w styczniu 2013 zaczęłam przygodę z wykresami.. z okiem na cykle.. więc 2 lata w 1.2015 a dzisiaj mam 24 cs
    i tak sobie myślę..kuźwa przecież to niemożliwe ;-)
    aż zaczęłam analizować.. okazało się, że przecież niektóre miałam 24 dniowe :-)

no właśnie!

na karnego jeżyka!
    na 24 minuty!

kapturnica, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    witam!
    Ja też naliczyłam tych cykli tyle któregoś razu, pomyślałam, że lata starań mi się pomyliły ;)
    tak mylę, że co z tego, że częściej ovu w roku jak może jajka przez to niedojrzałe śliwki robaczywki

a jak masz te robaczywki w dłuuuugich cyklach?

no? :)

Ale jak sobie przypomnę, że mozna mieć i 70 dni, to teraz co ja marudzę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:18

kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a jak masz te robaczywki w dłuuuugich cyklach?

no? :)

Ale jak sobie przypomnę, że mozna mieć i 70 dni, to teraz co ja marudzę...

No Fidzisz?Fidzisz??Na karny jezyk na 35minut raz!!dwa!! za marudzenie od samego rańca!!!!

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ ‹ 5126 5127 5128 5129 5130 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ