X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku <3

Bursztyn, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No Fidzisz?Fidzisz??Na karny jezyk na 35minut raz!!dwa!! za marudzenie od samego rańca!!!!

spadaj, nie idę, sama jak zawsze się do pionu postawiłam, a tu zaraz..

i chciałabym cię zobaczyć, jak z miną pełną spokojnej dobrotliwosci znosisz cykl 70 dniowy ;)

na fertilityfriend mi wyznaczył ovu na 18 dc w dwóch z czterech metod, ale cycki nie działały i sluzu nie było zatem nie wierzę..
    dziś byłby 9 dpo, to jutro sikaniec?
    buhahhhahahhha :)

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    spadaj, nie idę, sama jak zawsze się do pionu postawiłam, a tu zaraz..

i chciałabym cię zobaczyć, jak z miną pełną spokojnej dobrotliwosci znosisz cykl 70 dniowy ;)

na fertilityfriend mi wyznaczył ovu na 18 dc w dwóch z czterech metod, ale cycki nie działały i sluzu nie było zatem nie wierzę..
    dziś byłby 9 dpo, to jutro sikaniec?
    buhahhhahahhha :)
    Nie zniosla bym....Lutka lub dupek w pogotowiu od 20dnia zawsze..Szkoda czasu w naszym wieku ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztyn, to chyba pytanie o puchatka wypada.. trzeba znależć inne, żeby sprawdzić czy kandydat jest wystarczajaco psychopatyczny...

chociaz po co te zasieki

jak jest mięntki to wymienknie, a jak zostanie - widać ma coś z głową i perwers ;)
    no

kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyglada na to, ze u mnie owul.byla jednak wczoraj, wiec mysle ze popoludniowy bzyk prawie w drodze na kurs nie zaltwil sprawy. No trudno.
    Pomyslalam sobie rowniez, odnosnie krotkich cykli- bo tez mam takie, 24 dniowe zazwyczaj, ze to nie jest do konca dobre, bo czlowiek szybciej sie wypstryka....

Reni, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziu 70 dni?? przecież to można zapomnieć, że się @ i zajechać albo jak kto woli zajebać na śmierć.. bo przecież musisz się bzykać non stop żeby nie przegapić

kapturnica, Mega, moremi, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie zniosla bym....Lutka lub dupek w pogotowiu od 20dnia zawsze..Szkoda czasu w naszym wieku ;)

kotku, jak ktoś miał owulkę w 26 dc to nie bierze lutki tak od 20..

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja pierdziu 70 dni?? przecież to można zapomnieć, że się @ i zajechać albo jak kto woli zajebać na śmierć.. bo przecież musisz się bzykać non stop żeby nie przegapić

wtedy się juz nie bzykasz programowo, odpuszczasz z powodów, które wymieniłaś, a zaraz postaram się coś znależć :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    bursztyn, to chyba pytanie o puchatka wypada.. trzeba znależć inne, żeby sprawdzić czy kandydat jest wystarczajaco psychopatyczny...
    ja bym jednak zostawila, bo jest to psychopatia bardzo zakamuflowana, i odpowiedz na nie demaskuje blyskawicznie pacjenta ;)

Elfik wrote:
    chociaz po co te zasieki
    jak jest mięntki to wymienknie, a jak zostanie - widać ma coś z głową i perwers ;)
    jak po co? nam sie tez przeciez od zycia cos nalezy, a poza tym potrzebne jest to do statystyk i badan naukowych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:35

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    kotku, jak ktoś miał owulkę w 26 dc to nie bierze lutki tak od 20..
    Jak ktos słonce ma chec czekac do tego czasu zeby miec ja lub jej nie miec..Ja tam powuyzej 20tego no dobra 22dnia bym juz olała.....Wsio zalezy od osoby..
    Bo jednak zarowno zbyt wczesna jak i zbyt pozna moze byc lewa..You know what i mean ;)

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wyglada na to, ze u mnie owul.byla jednak wczoraj, wiec mysle ze popoludniowy bzyk prawie w drodze na kurs nie zaltwil sprawy. No trudno.
    Pomyslalam sobie rowniez, odnosnie krotkich cykli- bo tez mam takie, 24 dniowe zazwyczaj, ze to nie jest do konca dobre, bo czlowiek szybciej sie wypstryka....

i tak musisz zajsc bazujac na tych jajcach których masz
    jak się wyspstrykasz bez efektu, to żadna róznica czy szybciej czy póżniej
    jak masz z kolei zajsc, to wiadomo, ze lepiej szybciej jak zaczniesz manewry..;)

Bursztyn, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    i tak musisz zajsc bazujac na tych jajcach których masz
    jak się wyspstrykasz bez efektu, to żadna róznica czy szybciej czy póżniej
    jak masz z kolei zajsc, to wiadomo, ze lepiej szybciej jak zaczniesz manewry..;)
    w sumie racja

Elfik lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    obiecałam sobie że jak dostane okres to wezme sie za koniowatą plus montignaca na ostro
    Dajeeeeeeeeeeesz!

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kap, tez o tym myslalam, ale to był chyba polecony priorytet..a tu pytanie o nie polecony...

Mega, a dlaczego ja nic nie wiem, gdzie ta wycieczka, po co i dlaczego?

Paszcza, no to przeszlas na ciemna stronę mocy w której jest większość z nas... Sama się diagnozujesz sama wyszukujesz, które lekarstwo byłoby lepsze i jak je brać...
    Hmm, dobra zaprawka przed porodem, przecież przy prowadzeniu dziecka każda się doktoryzuje z pediatrii...:-) :-) :-)
    Przepraszam już sie poprawiam. Młoda pojechała do Pszczyny na zamek, potem jakaś warownia wojów śląskich z pokazami i posilkiem ma być :)

Elfik, Sabina, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    w ogole zapomnialam sie wam poskarzyc na mojego gina.. chodze do niego od lat i zawsze byl mily.. a wczoraj:

mam brac dalej progesteron? -
    - eee, a kto pani kazal (sam mi dal miesiac temu 2 recepty jak mu powiedzilam, ze klinika kazala)- mam przestac brac, tak po prostu, bo to nic nie daje..
    kwas foliowy brac?
    - eee, nie, to nic nie daje, przed ciaza tylko
    jakies witaminy brac, bo jem ylko ziemniaki i bulki, reszta rzygam
    -eee, nic, to nic nie daje..
    itd

usg mi tez nie zrobil, ale tu akurat rozumiem, bo 2 dni temu mialalm. no i dalej nie wiem czy kalendarz pci klamie..

potem mi jeszcze powiedzial, ze afryka mimo tych wszytskich epidemii jeszcze nie wymarla.. normalnie survival of the fittest, gdzie ja, jako osoba po IVF chyba troche nie pasuje, bo jak bym czekala na pomoc natury, to bym sie pewnie nie doczekala..

progesteron powoli redukuje, odstawienie w 1 dzien horrendalnej dawki to wg mnie glupota.. pytalam na watku IVF kiedy dziewczynom ginowie odstawiali, to mi powiedzialy ze powoli, przy sprawdzaniu poziomu kolo 18-20 tygodnia. Wiem natomiast, ze branie nie szkodzi, wiec zastosuje zasade niestosowana wcesniej przeze mnie- czlowieku diagnozuj sie sam i wydebie skierowania na badanie od przyjaciela lekarza (zawsze mialam beznadziejne wyniki) se sprawdze, o!

jedynym plusem tej wizyty jest to, ze mam zezwolenstwo na seksior, juppi ;)
    przerwa strasznie dluga sie przydala, bo w okresie staractwa mialam juz straszne bleh, a teraz normalnie jak nastolatka;) boje sie i sie nie moge doczekac ;)
    Ja progesteron odstawilam pozno, kolo 22 tygodnia. Bo sie jakos balam wczesniej. Wszyscy mowia, ze on nic nie daje juz potem, ale pod beretem mialam spokojniej. ;)

Elfik lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah muszę Cię Bursztynie pochwalić za chędożenie w nocy o północy
    naklejka
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da234f53ad7c.jpg
    Bursztyn wrote:

Bursztyn, Elfik, inessa, Mega, kapturnica, moremi, Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    udawac ,ze nie dostalas?? :-o
    Czyli ciekawy list przyszedł ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek, u nas dzien lenia i spiocha. Ledwo co z pizamy sie wygramolilam, Adas jeszcze chrapie w lozku. Troche go oszukalam, bo zasnal wtulony we mnie, bo tak jest najmilusiej, a ja wyslizgnelam sie jak piskorz i zwialam. ;)
    Tera szybka kanapka, prysznic i zaczynam dzien. Na dworzu leje, wiec dzien bedzie insajd. ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak ktos słonce ma chec czekac do tego czasu zeby miec ja lub jej nie miec..Ja tam powuyzej 20tego no dobra 22dnia bym juz olała.....Wsio zalezy od osoby..
    Bo jednak zarowno zbyt wczesna jak i zbyt pozna moze byc lewa..You know what i mean ;)

i know, but I'll show you something..

jak mi się uda oczywiscie :)

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ah muszę Cię Bursztynie pochwalić za chędożenie w nocy o północy
    naklejka
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da234f53ad7c.jpg
    ale pani! napisalam ze kopulacja odbyla sie popoludniu :) w biegu na kurs
    moge zatrzymac naklejke?

Reni, inessa, kapturnica, Mega, moremi, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 5127 5128 5129 5130 5131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ