35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No Fidzisz?Fidzisz??Na karny jezyk na 35minut raz!!dwa!! za marudzenie od samego rańca!!!!
spadaj, nie idę, sama jak zawsze się do pionu postawiłam, a tu zaraz..
i chciałabym cię zobaczyć, jak z miną pełną spokojnej dobrotliwosci znosisz cykl 70 dniowy
na fertilityfriend mi wyznaczył ovu na 18 dc w dwóch z czterech metod, ale cycki nie działały i sluzu nie było zatem nie wierzę..
dziś byłby 9 dpo, to jutro sikaniec?
buhahhhahahhhaBliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:spadaj, nie idę, sama jak zawsze się do pionu postawiłam, a tu zaraz..
i chciałabym cię zobaczyć, jak z miną pełną spokojnej dobrotliwosci znosisz cykl 70 dniowy
na fertilityfriend mi wyznaczył ovu na 18 dc w dwóch z czterech metod, ale cycki nie działały i sluzu nie było zatem nie wierzę..
dziś byłby 9 dpo, to jutro sikaniec?
buhahhhahahhha -
bursztyn, to chyba pytanie o puchatka wypada.. trzeba znależć inne, żeby sprawdzić czy kandydat jest wystarczajaco psychopatyczny...
chociaz po co te zasieki
jak jest mięntki to wymienknie, a jak zostanie - widać ma coś z głową i perwers
nokapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wyglada na to, ze u mnie owul.byla jednak wczoraj, wiec mysle ze popoludniowy bzyk prawie w drodze na kurs nie zaltwil sprawy. No trudno.
Pomyslalam sobie rowniez, odnosnie krotkich cykli- bo tez mam takie, 24 dniowe zazwyczaj, ze to nie jest do konca dobre, bo czlowiek szybciej sie wypstryka....Reni, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja pierdziu 70 dni?? przecież to można zapomnieć, że się @ i zajechać albo jak kto woli zajebać na śmierć.. bo przecież musisz się bzykać non stop żeby nie przegapić
kapturnica, Mega, moremi, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja pierdziu 70 dni?? przecież to można zapomnieć, że się @ i zajechać albo jak kto woli zajebać na śmierć.. bo przecież musisz się bzykać non stop żeby nie przegapić
wtedy się juz nie bzykasz programowo, odpuszczasz z powodów, które wymieniłaś, a zaraz postaram się coś znależćiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:bursztyn, to chyba pytanie o puchatka wypada.. trzeba znależć inne, żeby sprawdzić czy kandydat jest wystarczajaco psychopatyczny...
Elfik wrote:chociaz po co te zasieki
jak jest mięntki to wymienknie, a jak zostanie - widać ma coś z głową i perwersWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:35
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:kotku, jak ktoś miał owulkę w 26 dc to nie bierze lutki tak od 20..
Bo jednak zarowno zbyt wczesna jak i zbyt pozna moze byc lewa..You know what i meanmoremi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wyglada na to, ze u mnie owul.byla jednak wczoraj, wiec mysle ze popoludniowy bzyk prawie w drodze na kurs nie zaltwil sprawy. No trudno.
Pomyslalam sobie rowniez, odnosnie krotkich cykli- bo tez mam takie, 24 dniowe zazwyczaj, ze to nie jest do konca dobre, bo czlowiek szybciej sie wypstryka....
i tak musisz zajsc bazujac na tych jajcach których masz
jak się wyspstrykasz bez efektu, to żadna róznica czy szybciej czy póżniej
jak masz z kolei zajsc, to wiadomo, ze lepiej szybciej jak zaczniesz manewry..Bursztyn, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:i tak musisz zajsc bazujac na tych jajcach których masz
jak się wyspstrykasz bez efektu, to żadna róznica czy szybciej czy póżniej
jak masz z kolei zajsc, to wiadomo, ze lepiej szybciej jak zaczniesz manewry..Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Kap, tez o tym myslalam, ale to był chyba polecony priorytet..a tu pytanie o nie polecony...
Mega, a dlaczego ja nic nie wiem, gdzie ta wycieczka, po co i dlaczego?
Paszcza, no to przeszlas na ciemna stronę mocy w której jest większość z nas... Sama się diagnozujesz sama wyszukujesz, które lekarstwo byłoby lepsze i jak je brać...
Hmm, dobra zaprawka przed porodem, przecież przy prowadzeniu dziecka każda się doktoryzuje z pediatrii...Elfik, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:w ogole zapomnialam sie wam poskarzyc na mojego gina.. chodze do niego od lat i zawsze byl mily.. a wczoraj:
mam brac dalej progesteron? -
- eee, a kto pani kazal (sam mi dal miesiac temu 2 recepty jak mu powiedzilam, ze klinika kazala)- mam przestac brac, tak po prostu, bo to nic nie daje..
kwas foliowy brac?
- eee, nie, to nic nie daje, przed ciaza tylko
jakies witaminy brac, bo jem ylko ziemniaki i bulki, reszta rzygam
-eee, nic, to nic nie daje..
itd
usg mi tez nie zrobil, ale tu akurat rozumiem, bo 2 dni temu mialalm. no i dalej nie wiem czy kalendarz pci klamie..
potem mi jeszcze powiedzial, ze afryka mimo tych wszytskich epidemii jeszcze nie wymarla.. normalnie survival of the fittest, gdzie ja, jako osoba po IVF chyba troche nie pasuje, bo jak bym czekala na pomoc natury, to bym sie pewnie nie doczekala..
progesteron powoli redukuje, odstawienie w 1 dzien horrendalnej dawki to wg mnie glupota.. pytalam na watku IVF kiedy dziewczynom ginowie odstawiali, to mi powiedzialy ze powoli, przy sprawdzaniu poziomu kolo 18-20 tygodnia. Wiem natomiast, ze branie nie szkodzi, wiec zastosuje zasade niestosowana wcesniej przeze mnie- czlowieku diagnozuj sie sam i wydebie skierowania na badanie od przyjaciela lekarza (zawsze mialam beznadziejne wyniki) se sprawdze, o!
jedynym plusem tej wizyty jest to, ze mam zezwolenstwo na seksior, juppi
przerwa strasznie dluga sie przydala, bo w okresie staractwa mialam juz straszne bleh, a teraz normalnie jak nastolatka;) boje sie i sie nie moge doczekacElfik lubi tę wiadomość
-
ah muszę Cię Bursztynie pochwalić za chędożenie w nocy o północy
naklejka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da234f53ad7c.jpg
Bursztyn wrote:wyglada na to, ze u mnie owul.byla jednak wczoraj, wiec mysle ze popoludniowy bzyk prawie w drodze na kurs nie zaltwil sprawy. No trudno.
Pomyslalam sobie rowniez, odnosnie krotkich cykli- bo tez mam takie, 24 dniowe zazwyczaj, ze to nie jest do konca dobre, bo czlowiek szybciej sie wypstryka....Bursztyn, Elfik, inessa, Mega, kapturnica, moremi, Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek, u nas dzien lenia i spiocha. Ledwo co z pizamy sie wygramolilam, Adas jeszcze chrapie w lozku. Troche go oszukalam, bo zasnal wtulony we mnie, bo tak jest najmilusiej, a ja wyslizgnelam sie jak piskorz i zwialam.
Tera szybka kanapka, prysznic i zaczynam dzien. Na dworzu leje, wiec dzien bedzie insajd.Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak ktos słonce ma chec czekac do tego czasu zeby miec ja lub jej nie miec..Ja tam powuyzej 20tego no dobra 22dnia bym juz olała.....Wsio zalezy od osoby..
Bo jednak zarowno zbyt wczesna jak i zbyt pozna moze byc lewa..You know what i mean
i know, but I'll show you something..
jak mi się uda oczywiscie
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ah muszę Cię Bursztynie pochwalić za chędożenie w nocy o północy
naklejka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da234f53ad7c.jpgw biegu na kurs
moge zatrzymac naklejke?Reni, inessa, kapturnica, Mega, moremi, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość