35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Kurcze, moja duza corka ostatnio chciala moja poduszke do spania, "bo tak ladnie pachnie toba", wiec co sie martwisz 3 latkiem.
Chlop tez pewnie by sobie powachal, Adas tez.
A ja kurde gola bede spala??
lubie ładne zapachy..
tylko mi nie mów, ze to twój naturalny zapach i rosy zebranej na listkach lawendy którą znajdujesz w ogrodzie o poranku i skronie masujesz...
ja nie facet, nie dam się na tą spyrkę nabraćkapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:zazdrosna jestes ze tobie pani nie dala naklejki
Ale za bzykanie w locie sie nalezy, bez dwoch zdan...kapturnica, Bursztyn, Mega, Reni, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No wlasnie o to chodzi, ze mi Pani taka sama dala 2 dni temu. Rozumiesz? I myslalam, ze tylko ja mam z takim sloneczkiem. A Pani tu szasta nalepkami na prawo i lewo.
Ale za bzykanie w locie sie nalezy, bez dwoch zdan...Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja pierdziu, umarlam
https://www.facebook.com/video.php?v=502914269747683
Na dobry poczatek dniaPusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:to czym ty się psikasz czy też smarujesz?
lubie ładne zapachy..
tylko mi nie mów, ze to twój naturalny zapach i rosy zebranej na listkach lawendy którą znajdujesz w ogrodzie o poranku i skronie masujesz...
ja nie facet, nie dam się na tą spyrkę nabrać
Ale ja tez lubie balsamiki pachnace i sie wcieram namietnie.Mega, Reni, Elfik, dorbie, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Elfik, gdzie chodzicie na rehabilitacje i do kogo?
obecnie osierodek wczesnej interwencji w Gdyni, tam różne
a wcześniej tez różnie, prywatnie było ich troszkę oprócz tego OWI..
a to ostatnie to od pani Mirelli Kozakiewicz
ale ona bedzie młoda jedynie oglądać od czasu do czasu, bo ona głównie vojta, na którą młoda jest za duża, zresztą ona mi powiedziała
ze mam za duzo nie wymagać, tylko dac młodej duzo ciepła, miłości i poczucia bezpieczeństwa
no i dała cwiczenia domowe, typu "symulacja porodu"Mega, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
pff.. co w tym dziwnego?
ja mojemu 7 letniemu psowi daje to znaczy sam sobie bierze
a najbardziej lubi moje polaryElfik wrote:mnie ostatnio pani rehabilitantka tez powiedziała, ze moją bluzkę czy inną woniejącą rzecz dać młodej do spania do łóżeczka, ale pomyślałam - starej trzyletniej babie ...
ale co tam, zaszkodzić nie zaszkodzi..Mega, kapturnica, Bursztyn, moremi, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Szczerze mowiac, to wlasnie chlop mowi, ze lubi jak pachne soba, tak wczesnym porankiem. Ale raz, ze pewnie ciutke pachne perfuma swa, ktora jestem przesiaknieta do szpiku kosci, a dwa, ze chlop jest zawsze rano tak napalony, nie wie, co mowi.
Ale ja tez lubie balsamiki pachnace i sie wcieram namietnie.
hihi, ale nazwy nie zdradziła
prawdziwa kobietaMega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:obecnie osierodek wczesnej interwencji w Gdyni, tam różne
a wcześniej tez różnie, prywatnie było ich troszkę oprócz tego OWI..
a to ostatnie to od pani Mirelli Kozakiewicz
ale ona bedzie młoda jedynie oglądać od czasu do czasu, bo ona głównie vojta, na którą młoda jest za duża, zresztą ona mi powiedziała
ze mam za duzo nie wymagać, tylko dac młodej duzo ciepła, miłości i poczucia bezpieczeństwa
no i dała cwiczenia domowe, typu "symulacja porodu"Mega lubi tę wiadomość
-
gnoj&gnoj lub Chalet No5Elfik wrote:to czym ty się psikasz czy też smarujesz?
lubie ładne zapachy..
ja nie facet, nie dam się na tą spyrkę nabraćBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hola hola! nie szasta tylko nagradza za dobre zachowanie!
zaraz dostaniesz karnego kutasa!
Pusurek wrote:No wlasnie o to chodzi, ze mi Pani taka sama dala 2 dni temu. Rozumiesz? I myslalam, ze tylko ja mam z takim sloneczkiem. A Pani tu szasta nalepkami na prawo i lewo.
Ale za bzykanie w locie sie nalezy, bez dwoch zdan...Mega, Bursztyn, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzizasie, moja mama zalozyla sobie profil na fejsbuku. Kobita ma 75 lat.
No i zaczela komentowac wszystkie fotki moje i corki
Zaraz sie pewnie zacznie zapraszanie do gier, bo ona maniaczka i wtedy z ciezkim sercem bede ja musiala usunac ze znajomych.
Elfik, Mega, kapturnica, moremi, dorbie, Sabina, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizasie, moja mama zalozyla sobie profil na fejsbuku. Kobita ma 75 lat.
No i zaczela komentowac wszystkie fotki moje i corki
Zaraz sie pewnie zacznie zapraszanie do gier, bo ona maniaczka i wtedy z ciezkim sercem bede ja musiala usunac ze znajomych.
))))))))))))))))))))))