35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Podroby przeciez nie ładnie pachną.... Hmmmm ale skad ty to wiesz? Smarowalas sie sercami, wątrobami i innymi???
Upssss, to chodziło o podróby? Sorki....Elfik, Reni, dorbie, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a jak to cwiczenie - symulacja ma wygladac?
wiedziałam, ze cię zainteresuje
brzmi grożnie, albo głupio, a to po prostu kładziesz dziecko na plecach na ziemi przed sobą, miedzy nogami, stopami do siebie i zaplatasz dłonie swoje na główce a potem jedzesz dłonimi w dół wzdłuż ciała dziecka,z obu stron, tak, żeby nacisk był dośc mocny..
i koniecznie do końca stóp i tam je złapać, żeby dziecko poczuło gdzie sie kończy..
to pewnie dlatego, ze młoda po cc, ale podejrzewam, ze ten masaż każemu by pomógł na rozluźnienie..
Mega, Bursztyn, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
no teraz to Ty przywaliłaś.. chciałabym widzieć jak się pryska wątrobą, nerkami, płucami
no to musi być wyborny perfum!Bursztyn wrote:czyli znowu podrobami sie pryskasz...Mega, Bursztyn, kapturnica, moremi, dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak tak tłumacz się teraz! a niby wege!
kapturnica, Bliska 77, dorbie, Elfik lubią tę wiadomość
-
Oj, teraz to nie wiem czy któraś bedzie miała odwagę
kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni, a moj pies najbardziej lubi zajadac sie brudnymi gaciami, moimi i mlodszej corki. Mojego meza śmierdziuchy moga lezec na srodku i nie tknie ich ale jak sie dorwie do moich stringow to bez kija nie podchodz, zagryzie, stary zbok !
Mega, Reni, dorbie, Elfik, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no mój się delektuje skarami męża ..moich nie tyka
dziwne
ale fakt moje gace też mu pasująViola wrote:Reni, a moj pies najbardziej lubi zajadac sie brudnymi gaciami, moimi i mlodszej corki. Mojego meza śmierdziuchy moga lezec na srodku i nie tknie ich ale jak sie dorwie do moich stringow to bez kija nie podchodz, zagryzie, stary zbok !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 12:44
Mega, Viola, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja nie mam serca po tym co czytam..Pies nie ma prawa wstepu do mnie do domu....Jak widze jak odpierdala onanizm na kocyku w budzie to mam mdlości
Może mam zrytą beretke ale schaftowała bym sie jakby mi przepierdolił dupskiem po poduszkach, czy wylenił na fotelach lub sofie....
Zwierzęta są fajne ale u mnie mają swoje miejsce..I napewno nie jest to moja sypialnia czy pokoje...
Ma swoją chawiere i tego się trzymamy,że sam wie,że do domu muwejść nie wolno....
W zimie w mroźne dni ma leżakowanie w kotłowniIwone, Mega, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
uwaga drastyczne
https://www.facebook.com/video.php?v=10152317079366149&set=vb.320132156148&type=3&theaterWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 13:24
Mega lubi tę wiadomość
-
wiesz one mogą tak myśleć też o Tobie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/12468164e3d8.jpg
kapturnica wrote:To ja nie mam serca po tym co czytam..Pies nie ma prawa wstepu do mnie do domu....Jak widze jak odpierdala onanizm na kocyku w budzie to mam mdlości
Może mam zrytą beretke ale schaftowała bym sie jakby mi przepierdolił dupskiem po poduszkach, czy wylenił na fotelach lub sofie....
Zwierzęta są fajne ale u mnie mają swoje miejsce..I napewno nie jest to moja sypialnia czy pokoje...
Ma swoją chawiere i tego się trzymamy,że sam wie,że do domu muwejść nie wolno....
W zimie w mroźne dni ma leżakowanie w kotłowniBursztyn, Pusurek, Iwone, Mega, Elfik, iwcia77, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość