WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no.. dostalam listowne "poproszenie" o bycie chrzestna.. a nie moge na nie odpowiedziec przed moim wyjazdem do Polski (w nadchodzaca srode)..

nie chce byc chrzestna, bo ja jestem antyklerykal (sorry andzej ;) ), ale teraz mam idealna wymowke, ze nie bede samochodem 3tys km robic w 6 miesiacu ciazy. Niestety, nie moge jej uzyc, bo moja rodzina nie wie, ze jestem w ciazy. dowie sie w srode.

dlatego do poniedzialku bede udawac, ze nie postalam listu jeszcze (niepolecony, ale priorytet). a potem to chyba moge miec ze 2 dni na odpowiedz, nie? ;)

Wiesz...niby sie mowi ,ze dziecku sie nie odmawia..Ale wymowke masz jak znalazl 8)
    Mozesz udac zes nie dostala nic..Skoro to nie byl polecony to nie beda wiedziec kiedy i co i jak...

paszczakin, Mega, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszy nadal nie ma.....i juz pewnie nie bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No bo jak powiedziała Elfik my tu chamowy to tylko w ten sposób sie tu wchodzi, a nie puk puk przepraszam mogę bo ja bym chciała z wami sie powspierac ;) i takie tam pitu pitu. Cham z chamem zawsze sie dogada ;) :P
    Czyli rozumiem że powinny wchodzić tak: cześć qrwa, nie macie wyjścia musicie mnie przygarnąć bo jak nie to się potnę ;)

kapturnica, Mega, macduska, Elfik, iwcia77, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noi oczywiście dzień dobry
    Czekam właśnie na transport do lekarza

Mega, macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Masz zle przeczucia?

• Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje waszej porady. Umowilam się na jutro na pedicure hybrydowy lub monofaze. Robię na przemian, no i teraz nie bylam juz chyba 6 tygodniu. Muszę iść ale zaczęłam się wahać czy w ciąży można. Jak myślicie??

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    No troche nie fair ,ze nic a nic nie daje znac....Kurde przez glowe przechodzi wiele czarnych mysli....

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a jakby to twojemu dziecku ktoś odmówił?

moje dziecie nie wchodzi do czarnej mafii.. no chyba, ze je babcie podstepnie ukradna i w tajemnicy przed nami ochrzcza..

Mega, Elfik, iwcia77, samira, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Jestem pierwsza pod przychodnią :D
    A my Cię nie wspierałyśmy w tak wczesnej porze, kurcze ale wstyd. Następnym razem obiecuję poprawę ( jak nie będę spała)

Mega, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odmówiłam!
    powiedziałam, że już jestem chrzestną jednego dziecka a będę jeszcze chrzestną dziecka mojej siostry i nie dam rady być chrzestną kolejnych dzieci
    a nie chciałabym dziecka zaniedbywać i tyle
    zrozumiano
    a z drugiej strony co to za chrzestna, która jest 3 tys km daleko.. bez sensu
    EwaT wrote:
    a jakby to twojemu dziecku ktoś odmówił?

Viola, Mega, Elfik, iwcia77, samira, Iwone, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ważę teraz 3kg mniej niż przed ciążą ale mam problem z dupą, zrobiła mi się trochę obwisła, nigdy takiego problemu nie miałam.........
    To przysiady, przysiady i jeszcze raz przysiady. Ewentualnie wykrok w przód z obciążeniem, zajebista dupcia się robi tylko trzeba cierpliwosci.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek przyszlam sie przywitac, milego dnia, z lekka zakrecona dzisiaj jestem od samego rana dostalam niespodziewany telefon od kogos z rodziny na dodatek musialam latac po pasazu po slodkie dla moich kolegow z pracy bo mi zrobili prezent i az sie wzruszylam przypomnieli mi, ze jestem o rok starsza hahaha to trzeba zyc w swoim swiecie, zeby nie spojrzec ktory dzisiaj jest w kalendarzu .... Doczytam Was pozniej teraz musze troche popracowac

Mega, Elfik, iwcia77, inessa, samira, Iwone, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiesz...niby sie mowi ,ze dziecku sie nie odmawia..Ale wymowke masz jak znalazl 8)
    Mozesz udac zes nie dostala nic..Skoro to nie byl polecony to nie beda wiedziec kiedy i co i jak...

Kapta, jak ja moge byc chrzestna, jak ja do kosciola nie chodze? Jak moge byc chrzestna, jak popelnilam najwiekszy grzech wg polskiego kosciola (nie wg Boga) i zrobilam in vitro- czyli wg nich wyrzeklam sie Boga?
    Nie moge pojsc do spowiedzi, bo nie zaluje. Nigdy nie bede. Nie bede czescia przedstawienia katolickiego, ktorego czlonkowie juz mi powiedzieli "to nie idz do spowiedzi i sama kartke podpisz.). No kurwa nie- nie znosze zaklamania, a polski katolicyzm to jedna wielka bujda.. teraz mi dolozyli wody nowa propozycja zakazywania przeszczepow..
    Nasze drogi sie rozeszly, moja rodzina o tym wie, wiec pytam- po chuj takie propozycje?
    Nie trafiaja do nich moje argumenty- nic, trudno- ja nie bede zapieprzac autem do Polski zima zeby brac udzial w szopce w 6 miesiacu ciazy..

EwaT, Reni, Mega, kapturnica, Elfik, iwcia77, samira, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka co by nie bylo pamietam, pamietam o Tobie tylko jeszcze nie rozmawialam bo cos innego mi wypadlo, niestety ale mam Ciebie caly czas na uwadze :-)

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dobrze ,ze zanim odpalilam linka przeczytalam o cyzm...Boshhhh snaidanie byloby zwrocone..Swoja droga ludzie tomaja pojurwione pod beretka...Na miejscu faceta juz bym takiej suki nie tknela ....
    No ja właśnie zaufalam, nie przeczytałam....trauma do końca życia....

kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a z drugiej strony co to za chrzestna, która jest 3 tys km daleko.. bez sensu

1500km ;)
    do tego dziecie urodzone we wrzesniu, a jak bedziemy miec swoje to uznacza poczatek szkoly i zero wycieczek na urodziny.. do dupy miec taka chrzestna, nie?

Reni, Mega, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Masz zle przeczucia?
    no przeciez gdyby wszystko było ok to by przynajmniej słówko skrobnęła i przeprosiła ze juz nie bedzie sie udzielac bo nie ma czasu...tyle

iwcia77, samira, Iwone, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dzien doberek przyszlam sie przywitac, milego dnia, z lekka zakrecona dzisiaj jestem od samego rana dostalam niespodziewany telefon od kogos z rodziny na dodatek musialam latac po pasazu po slodkie dla moich kolegow z pracy bo mi zrobili prezent i az sie wzruszylam przypomnieli mi, ze jestem o rok starsza hahaha to trzeba zyc w swoim swiecie, zeby nie spojrzec ktory dzisiaj jest w kalendarzu .... Doczytam Was pozniej teraz musze troche popracowac

wszystkiego dobrego mala!

Mala79 lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Potrzebuje waszej porady. Umowilam się na jutro na pedicure hybrydowy lub monofaze. Robię na przemian, no i teraz nie bylam juz chyba 6 tygodniu. Muszę iść ale zaczęłam się wahać czy w ciąży można. Jak myślicie??
    absolutnie nie wolno
    no coś ty

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możesz być "chrzestną" tzn uczestnikiem
    typ co ze mną podawał dziecko do chrztu nie miał bierzmowania ale brał udział w chrzcie
    to się jakoś nazywa

ja u spowiedzi nie byłam ..poprostu do komunii nie podeszłam

inna sprawa, że to się kłóci z Twoimi przekonaniami więc śmiało możesz odmówić..przecież to nie Twoja bajka
    paszczakin wrote:
    Kapta, jak ja moge byc chrzestna, jak ja do kosciola nie chodze?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:21

Mega, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 5132 5133 5134 5135 5136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ