WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo, tak to bym mogla!

ale i tak nie bede jechac zima w 6 miechu ;)

Mega lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    moje dziecie nie wchodzi do czarnej mafii.. no chyba, ze je babcie podstepnie ukradna i w tajemnicy przed nami ochrzcza..

pomogę ci dziecia odbić z rąk babci...!

smiej się, smiej, moja miała taki pomysł a potem z żalem się mojej kumpeli wygadała, że pytała u księdza, bez rodzica dziecka nie ochrzczą,,,
    ja się o tych niecnych planach od kumpeli dowiedziałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 15:17

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie lubię polskiego przymusu, ja się raz zgodziłam vbo się dziecku nie odmawia, teraz nie mam kontaktu..
    głupio, bo nigdy tak nie chcialam, moją chrzestna też widziałam 3 razy w zyciu..

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka, a ile ty sie po porodzie nie odzywałaś?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nie lubię polskiego przymusu, ja się raz zgodziłam vbo się dziecku nie odmawia, teraz nie mam kontaktu..
    głupio, bo nigdy tak nie chcialam, moją chrzestna też widziałam 3 razy w zyciu..
    Ja mam chrzesnika..3miesiace mlodszy od mojego syna..Zgodzilam sie bo mnie matka zmusila ,ze dzieciakowi sie nie odmawia...Patole cholerne..Najebali dzieci i szukali tychktorz im je wychowaja..Dzieci nie lepsze od rodzicow,,,,Pare razy tam bylam łaczniez komunia..Dostal rower gry itp to mi gowniarz wyslal wiadomosc zebym mu laptopa upila albo marna stówe wyslala..Szlak mnie traFIL za taka bezczelnosc,,,A moja kuzyneczka zasrana z mordado mnie ,ze to niemozliwe bo jej dzieciom nic nie brakuje i maja wszystko..Ja jej wyslalam wiadomosc jaka od niego dostalam a ona na to ,ze kase macie to czemu mam nie wyslac mu??Nosz kurwa mac!!Tak sie wpienilam ,ze myslalam ze mnie szlak trafi...Nikt nam nic za darmo nie daje a moj musi na to ciezko zaprdalac i nie zamierzam chowac dzieci tym ,ktorzy robia je po to by panstwo je zywilo i karmilo..3lata temu zerwalam kontakt calkowity..Zeby bylo smeiszniej dzieci sa nauczone takiej kultury ,ze ten moj chrzesniak napisal do mojego syna z tekstem ,zeby mu swoj rower dal bo tamten co dostal rozwalili a on sobie rpzeciez moze nowy kupic bo kase ma!!!

Mega, paszczakin, samira, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i lecę dalej.
    Kurwa jak ja nie lubię czwartków.:-(

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    pomogę ci dziecia odbić z rąk babci...!

smiej się, smiej, moja miała taki pomysł a potem z żalem się mojej kumpeli wygadała, że pytała u księdza, bez rodzica dziecka nie ochrzczą,,,
    ja się o tych niecnych planach od kumpeli dowiedziałam...

tez slyszlam o takich akcjach..

ale teraz sie podjaralam ta opcja co Reni/Pusur podaly. Jestem w stanie samolotem sie np w styczniu wybrac, furakiem na swieta nie jade!

Pusurek, Reni, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mam chrzesnika..3miesiace mlodszy od mojego syna..Zgodzilam sie bo mnie matka zmusila ,ze dzieciakowi sie nie odmawia...Patole cholerne..Najebali dzieci i szukali tychktorz im je wychowaja..Dzieci nie lepsze od rodzicow,,,,Pare razy tam bylam łaczniez komunia..Dostal rower gry itp to mi gowniarz wyslal wiadomosc zebym mu laptopa upila albo marna stówe wyslala..Szlak mnie traFIL za taka bezczelnosc,,,A moja kuzyneczka zasrana z mordado mnie ,ze to niemozliwe bo jej dzieciom nic nie brakuje i maja wszystko..Ja jej wyslalam wiadomosc jaka od niego dostalam a ona na to ,ze kase macie to czemu mam nie wyslac mu??Nosz kurwa mac!!Tak sie wpienilam ,ze myslalam ze mnie szlak trafi...Nikt nam nic za darmo nie daje a moj musi na to ciezko zaprdalac i nie zamierzam chowac dzieci tym ,ktorzy robia je po to by panstwo je zywilo i karmilo..3lata temu zerwalam kontakt calkowity..Zeby bylo smeiszniej dzieci sa nauczone takiej kultury ,ze ten moj chrzesniak napisal do mojego syna z tekstem ,zeby mu swoj rower dal bo tamten co dostal rozwalili a on sobie rpzeciez moze nowy kupic bo kase ma!!!

o faken kaptur, no to sie Ci nie dziwie, ze masz nienajlepsze nastawienie.. moja rodzinka jest spoko, kuzyna i jego babke lubie, tylko kosciola nie lubie.. swiecka druga mama nie mam problemu byc, co prawda na urodziny nie przyjade, ale moge wziac dzieciaka na wakacje, czy takie tam (jak bedzie fajny, jak bachor, to nie)..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 16:36

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witam wszystkie Lejdis
    Nadrabiajac pobieznie posty zalegle wpadly mi w oko "hienki forumowe" a szczegolnie ta wegetarianska (poczulam sie napienowana)....i pomyslalam sobie ze hieny przeciez szarpia padline....a my tutaj obrabiamy zywe mieso....nieladnie Iwcia, bardzo nieladnie...tak do wlasnego gniazda srac :P Poza tym, przyjmowanie nowych czlonkin (co za straszne slowo) nazwalabym raczej dyskusja panelowa, ktora niektore pomyslnie przechodza, a inne nie. Jak wszedzie ;)
    Dobra, ide nadrabiac dalej.
    Iwcia trza' sie bedzie zajac jak juz urodzi ;)

tak cos czulam ze dostane kazanie o ciebie :D , kajam sie w skrusze i oczekuje zasluzonej kary tudziez pokuty ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/562a3dee3e91.jpg

Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

ale teraz sie podjaralam ta opcja co Reni/Pusur podaly. Jestem w stanie samolotem sie np w styczniu wybrac, furakiem na swieta nie jade!
    Paszcza, wewnetrznie decyzje podjelas, Twoje swiete prawo, wygladasz mi na dosc asertywna osobe (chociaz to moze byc mylace, forum troche jednak filtruje) a masz problem z powiedzeniem wprost ze "nie" i dlaczego?

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

i wszyscy będą zadowoleni,

paszcza priv

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak cos czulam ze dostane kazanie o ciebie :D , kajam sie w skrusze i oczekuje zasluzonej kary tudziez pokuty ;D
    ja jestem wspanialomyslna, wiec wybaczam, natomiast rzekomi padlinozercy wystepowali w liczbie mnogiej...wiec nie wiem jak inni...
    podejrzewam, ze kare trzeba bedzie odroczyc do czasu po porodzie ;)

Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, współczuję takiej "rodzinki". Też bym się zachowała jak Ty, czyli ucięłabym wszelkie kontakty.

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Ciekawe, czy będzie się źle czuł, tak jak ostatnim razem. Teraz od 13 śpi. Mam nadzieję, ze mu nic nie będzie.

Jedyne pocieszenie jest takie, że nie zauważył ukłucia o.O
    Waży 8300, mierzy 69 cm.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 16:04

kapturnica, Pusurek, macduska, Bozia3, Mega, Iwone, moremi, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Paszcza, wewnetrznie decyzje podjelas, Twoje swiete prawo, wygladasz mi na dosc asertywna osobe (chociaz to moze byc mylace, forum troche jednak filtruje) a masz problem z powiedzeniem wprost ze "nie" i dlaczego?

jestem srednio asertywna jesli chodzi o rodzine.. co do chrztu mojego dziecia, bede na 100%

co do kuzynowego- ja naprawde nie mam nic przeciwko bycia mama "chrzestna", jak nie bede musiala postepowac sprzecznie ze swoimi przekonaniami.. nie bede klamac i nie pojde do spowiedzi- jak da sie to zalawic inaczej, bez obludy- czemu nie?

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jestem srednio asertywna jesli chodzi o rodzine.. co do chrztu mojego dziecia, bede na 100%

co do kuzynowego- ja naprawde nie mam nic przeciwko bycia mama "chrzestna", jak nie bede musiala postepowac sprzecznie ze swoimi przekonaniami.. nie bede klamac i nie pojde do spowiedzi- jak da sie to zalawic inaczej, bez obludy- czemu nie?
    My chcemy ochrzcić dziecko, ale już widzę jak będzie się odbywało załatwianie chrztu, bo my nie mamy kościelnego, a miec mozemy teoretycznie.

samira lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe jak chcesz dowiem się w który kościele chrzcili.. bo ja nie pamiętam dokładnie gdzie ;-) w Legionowie gdzieś
    caffe wrote:
    My chcemy ochrzcić dziecko, ale już widzę jak będzie się odbywało załatwianie chrztu, bo my nie mamy kościelnego, a miec mozemy teoretycznie.

caffe, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Ale przeciez ochrzcza ci dziecko nawet jak nie macie kościelnego...W sumie rpawda jest taka ze wszystko zalezy od ksiedza.jeden bedzie robil problemy ,inny nie....

Iwone lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

no wlasnie o to mi chodzi- zeby powiedziec im ze nie bedziesz postepowac niezgodnie z twoimi przekonanami , zamiast wymyslac jakies pseudo-powody
    mysle ze tutaj nie chodzi o samo pojscie czy nie do spowiedzi tylko o to ze nie jest sie tez praktykujacym katolikiem i nie ma sie zamiaru wychowywac dzieci w wierze katolickiej, przeciez sama taka deklaracja zalatwia sprawe

moremi, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe jak chcesz dowiem się w który kościele chrzcili.. bo ja nie pamiętam dokładnie gdzie ;-) w Legionowie gdzieś
    Dowiedz się, bo my mamy takiego chujowego proboszcza i mój się kiedyś z nim pokłócił. Powiedział, ze już w życiu do niego nie pójdzie, niech się pierdoli.

A nie jest tak, ze proboszcz musi wyrazić zgodę na chrzest w innym kościele? Wiem, ze chyba ze ślubem tak jest.

Reni lubi tę wiadomość

‹‹ 5134 5135 5136 5137 5138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ