35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
znowu ten niemiec co mi wszystko chowa?macduska wrote:Reni coś sie zaczynasz powtarzać!
jakieś kłopoty z pamięcią????macduska, kapturnica, Sabina, ania.g, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mam na Ciebie oko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f47feb387a5e.jpg
macduska wrote:oj chyba pani sie na mnie uweźmiemacduska, kapturnica, Sabina, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dobra czas odstawić lapka..
- Pogotowie, słucham?
– Pomocy, mojej żonie odeszły wody! Nie wiem co robić!
– Proszę się uspokoić. Czy to jej pierwsze dziecko?
.
.
.
– Nie, jej mąż.
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:48
kapturnica, malgos741, Sabina, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Faken kurwa ja pierdole.. Usunelam sobie wszytskie prywatne wiadomosci znowu!
Iwcia, Pusur, zara sie do Was odezwe z modlitwa, ze 3-citowe szopingowe rady, co mi wyslalyscie macie jeszczce w wyslanych..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No to jedziesz z koksem. Trzeba faktycznie kogos zjebac, bo juz sie robi rzyganie tęcza.
macduska, dorbie, Pusurek, kapturnica, Sabina, malgos741, Reni, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:W No jest 49 tygodni 100% albo 59 tygodni 80% platnych. Z tego oddajesz 10 tygodni ojcu, bez mozliwosci wymiany. Ma wziac 10 tygodni i juz. 3 tygodnie przed terminem porodu juz sie liczy macierzynski.Jesli dziecko sie urodzi za przed terminem, to ten czas przepada. Mi przepadlo 3 tygodnie, w doope jeza.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:takich drogich nie pijemy!! snobka sie cholera znalazła
tylko vino Tinto z tesco
Szkoda, ze wiecej nie przywiozłam :-(Znajomi zapakowali 30 buteek, ja tylko 8Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość