35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:to ty kaptur swiezak jestes? bo mi sie wydawalo, ze ty od zaaaaawsze tu bylas..
No wlazlam pierwszy raz w styczniu..Ale pozniej wybylam kajs indziej..I zaczelam od lipca jak sie nie myle bywac tu znow....paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:no wreszcie, wreszcie normalnie jest, czyli jak nie kijem go to pałką.. bo juz walizki pakowałam żeby do tego kraju ropą i łososiem płynącym się udać...
serio serio, to gdyby nie to, ze w Skandynawi zimno i mojego polskiego słowotwórstwa nikt nie zozumie, to bym tam jechała..
zeby kurka samochodu nie zamykać i kluczy nie pilnować...
A kasa na dzieciaka leci do 18 roku zycia.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ty to od razu jak przewodnicząca klasy się poczułaś ledwo wpadłaś a już
cyt..
Wysłany: 10 stycznia, 19:49
nie wstydz sie aisapowiedz nam cos o sobie- dlugo sie staracie? bo badaniach, czy na luzie?
oj no oj no, od razu przewodniczacy.. http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/embarrassed4-onion-head-emoticon.gif
to musialo miec jakis szerszy kontekst, wyrwalas taki cytat nie wiadomo skad i czasopisma..kapturnica, Elfik, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziecko moja male mi sfiksowalo i od wczoraj zasypiac nie chce bez cyca. Corka stoi juz 10 minut w sypialni i go telepie ( nosi na rekach znaczy ), bo nie chce wpasc w kanal, ze tylko ja go usypiam. A mlody twardy jest jak Roman Bratny, pysk drze i w ogole sie nie poddaje...
Sabina, kapturnica, Elfik, malgos741, macduska, Reni, iwcia77, Bozia3, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
hihi kiedys weszłam, bo mi się podobała akcja ratowania jeża, nie będę imiennie wymieniać, szacun...
ale patrzę tu takie fumfele, od żłobka się znają, to co się będę wpraszać... nieśmiała jestem...
a potem stwierdziłam, że moje poczucie humoru do większości wątków nie pasuje...misiaczek, cienie cieniów, trzeci cykl nietrafiony skaczę z mostu, normalnie język sobie odgryzałam do samych migdałków - nie moje klimaty, ja normalnie cham i prostak...
no i jestem tu u swoich...
zaraz mi się dostanie))))))))))))))))))0
hihi, no teraz wszyscy gremialnie : "Kochamy cię Elfik" i mogę usiąść, zebranie AA czas zacząć..
kapturnica, malgos741, ania.g, inessa, Pusurek, Reni, dorbie, Niuta, BISCA, iwcia77, Mega, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:hihi kiedys weszłam, bo mi się podobała akcja ratowania jeża, nie będę imiennie wymieniać, szacun...
ale patrzę tu takie fumfele, od żłobka się znają, to co się będę wpraszać... nieśmiała jestem...
a potem stwierdziłam, że moje poczucie humoru do większości wątków nie pasuje...misiaczek, cienie cieniów, trzeci cykl nietrafiony skaczę z mostu, normalnie język sobie odgryzałam do samych migdałków - nie moje klimaty, ja normalnie cham i prostak...
no i jestem tu u swoich...
hihi, no teraz wszyscy gremialnie : "Kochamy cię Elfik" i mogę usiąść, zebranie AA czas zacząć..[/QUOTA
To teraz przyznaj zem Cie pokochala od poczecia na monitoringuiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Norkownia ma i tak wiele zalet, w koncu ile razy w zyciu jestes w ciazy i pracodawca wywala Cie do domu na macierzynski?
A kasa na dzieciaka leci do 18 roku zycia.
dobrze dobrze, nie musisz nowej ojczyzny bronić...
to, że nie kradną to dla mnie duża rekomendacja....kapturnica, Pusurek, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
CYTUJE
Niuta, ale mi dzień poprawiłaś
Kochana, wielki szacun, ja zawsze ratowałam koty, psy , wróble, gołębie, sowę, nietoperze, nie wiem jak to rodzice znosili..
tylko mewa mnie pokonała, taki miała ostry duży dziób, że do domu nie zabrałam, dzwoniłam do schroniska dla ptaków, nie wiem czy przyjechali, rano jej nie było..))
Jak czytam o takich ludziach jak Ty, to są własnie takie chwile kiedy myślę, ze może jednak człowiek brzmi dumnie..
dobrze, ze wiesz, ze trzeba brzuszek masować, ja przy pierwszym znalezionym kociaku nie wiedziałam,,z opłakanym skutkiem, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że sama byłam
Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:no i jestem tu u swoich...
hihi, no teraz wszyscy gremialnie : "Kochamy cię Elfik" i mogę usiąść, zebranie AA czas zacząć..
I zapomniałabym "kochamy Cię" chciałaś, tak?kapturnica, malgos741, macduska, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jakie AA? Dzizass, tu nie piją tylko brzuchate i świeżo po porodzie :)reszta daje równo
I zapomniałabym "kochamy Cię" chciałaś, tak?
hihi, no na filmach tylko widziałam, a ja jak dziecko ufna, że tak wyglada...
i to zapewnie u Amerykanców bo u nich taka wylewnośc i zaraz się lowają...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jakie AA? Dzizass, tu nie piją tylko brzuchate i świeżo po porodzie :)reszta daje równo
I zapomniałabym "kochamy Cię" chciałaś, tak?
ja tam pić za dużo nie lubię01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:ja tam pić za dużo nie lubię
ja też nie..
ale ty aa weselach masz pewnie przerąbane, chyba na kazdym jest wujek który chce wypić "z orkiestrą"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:21
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ja też nie..
ale ty aa weselach masz pewnie przerąbane, chyba na kazdym jest wujek który chce wypić "z orkiestrą"?
ale ja wieczny kierowcawięc wymówkę mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:24
Elfik, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017