35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:nie mam odwagi, dziewczyna sie zrazi i zaraz ucieknie
nie chce miec nikogo na sumieniu
, pozatym tu jest starszyzna z Rada Forumowa
ja tylko w oslej lawce siedze
. poczekamy chwilke zaraz pojawia sie nasze "hienki forumowe" 
hihihi
iwcia77, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hienki hehehe, skojarzyło mi się z cmentarnymiiwcia77 wrote:nie mam odwagi, dziewczyna sie zrazi i zaraz ucieknie
nie chce miec nikogo na sumieniu
, pozatym tu jest starszyzna z Rada Forumowa
ja tylko w oslej lawce siedze
. poczekamy chwilke zaraz pojawia sie nasze "hienki forumowe" 
iwcia77, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Szkoda misiaka bo ja bardzo polubiłam..Iwcia ja tam guzik wiem..Co nie co jedynie..Lejesz miód na moje serceiwcia77 wrote:szkoda Polarka..byla skarbnica wiedzy dla staraczek...dobrze , ze mamy teraz Kapcie - ona tez duzo wie i zawsze cos poradzi

A ja mam tak jedwabiscie bolesna @ jak nie pamietam kiedy...Masakra jakas!!
macduska, iwcia77, EwaT, Mega, Elfik, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

-
oj ty skromnisiu - wiesz tez duzo i masz duzo praktykikapturnica wrote:Szkoda misiaka bo ja bardzo polubiłam..Iwcia ja tam guzik wiem..Co nie co jedynie..Lejesz miód na moje serce

Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta to jako Wiedząca powiedz mi czy lepiej ciągnąć jeszcze stymulację( była by szósta) czy dać spokój i zrobić przerwę miesięczna?
EDIT: współczuję bolesnej @ az mi dreszcze przeszły - to gorsze niż poród - brrrr.........Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:25
iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
No jak wytrzymasz chrzestbojowy to zostaniesz przyjeta...Nie pociesze ,ze jest łatwoLaura wrote:Witajcie dziewczyny. Czy wiecie coś o ziołach Baby & mama med?? Czy któraś z was używa??
Jestem po 35 i wpisuję się do Was
Jeśli mogę oczywiście
iwcia77 lubi tę wiadomość

-
Iwcia nie strasz!iwcia77 wrote:zapnij pasy bo zaraz bedzie rollercoster
szykuj sie na niezla jazde 
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja wiem czemukapturnica wrote:Szkoda misiaka bo ja bardzo polubiłam..Iwcia ja tam guzik wiem..Co nie co jedynie..Lejesz miód na moje serce

żegna sie z Toba na dluuuuugo
iwcia77, macduska, Elfik, Dorka1979, samira, BISCA lubią tę wiadomość
-
No a jak sie czujesz psyche??Bo clo ryje beretke i nie ma co ukrywac ,ze tak nie jest...Moze poprobuj miesiac staran na naturalnym cyklu..Clo dziala na dluzsza mete wiec i bez niego moze sie udac..Juz widzialam przypadki gdzie laski po odstawieniu fajnie zaskoczyly.....Wezz se oddech i moze lec na naturalsie...Oczywiscie to tylko taka rada...macduska wrote:Kapta to jako Wiedząca powiedz mi czy lepiej ciągnąć jeszcze stymulację( była by szósta) czy dać spokój i zrobić przerwę miesięczna?
EDIT: współczuję bolesnej @ az mi dreszcze przeszły - to gorsze niż poród - brrrr.........
macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

i na forum jest rownowaga