35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:nie mam odwagi, dziewczyna sie zrazi i zaraz ucieknie
nie chce miec nikogo na sumieniu
, pozatym tu jest starszyzna z Rada Forumowa
ja tylko w oslej lawce siedze
. poczekamy chwilke zaraz pojawia sie nasze "hienki forumowe"
hihihiiwcia77, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:nie mam odwagi, dziewczyna sie zrazi i zaraz ucieknie
nie chce miec nikogo na sumieniu
, pozatym tu jest starszyzna z Rada Forumowa
ja tylko w oslej lawce siedze
. poczekamy chwilke zaraz pojawia sie nasze "hienki forumowe"
iwcia77, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:szkoda Polarka..byla skarbnica wiedzy dla staraczek...dobrze , ze mamy teraz Kapcie - ona tez duzo wie i zawsze cos poradzi
A ja mam tak jedwabiscie bolesna @ jak nie pamietam kiedy...Masakra jakas!!macduska, iwcia77, EwaT, Mega, Elfik, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Szkoda misiaka bo ja bardzo polubiłam..Iwcia ja tam guzik wiem..Co nie co jedynie..Lejesz miód na moje serce
A ja mam tak jedwabiscie bolesna @ jak nie pamietam kiedy...Masakra jakas!!Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta to jako Wiedząca powiedz mi czy lepiej ciągnąć jeszcze stymulację( była by szósta) czy dać spokój i zrobić przerwę miesięczna?
EDIT: współczuję bolesnej @ az mi dreszcze przeszły - to gorsze niż poród - brrrr.........Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:25
iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Witajcie dziewczyny. Czy wiecie coś o ziołach Baby & mama med?? Czy któraś z was używa??
Jestem po 35 i wpisuję się do Was
Jeśli mogę oczywiścieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zapnij pasy bo zaraz bedzie rollercoster
szykuj sie na niezla jazde
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Szkoda misiaka bo ja bardzo polubiłam..Iwcia ja tam guzik wiem..Co nie co jedynie..Lejesz miód na moje serce
A ja mam tak jedwabiscie bolesna @ jak nie pamietam kiedy...Masakra jakas!!żegna sie z Toba na dluuuuugo
iwcia77, macduska, Elfik, Dorka1979, samira, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta to jako Wiedząca powiedz mi czy lepiej ciągnąć jeszcze stymulację( była by szósta) czy dać spokój i zrobić przerwę miesięczna?
EDIT: współczuję bolesnej @ az mi dreszcze przeszły - to gorsze niż poród - brrrr.........macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość