35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:nieprawda
nie można podać ani jednego przykładu że był lub jest 'dobry' w naszym pojęciu
Ewka, dyskusja z Toba to nie dyskusja. Rownie dobrze mozemy powiedziec:
-jestes gupia!
-nie, ty jestes gupia!
i to dla Ciebie bedzie argumentowanie.. Z rownie wielka przyjemnoscia rozpedze sie i pieprzne glowa w sciane..
ide zamiast tego przytulic sie do mauza..
kapturnica, Mala79, Sabina, Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ewka, dyskusja z Toba to nie dyskusja. Rownie dobrze mozemy powiedziec:
-jestes gupia!
-nie, ty jestes gupia!
i to dla Ciebie bedzie argumentowanie.. Z rownie wielka przyjemnoscia rozpedze sie i pieprzne glowa w sciane..
ide zamiast tego przytulic sie do mauza..
nie masz żadnych argumentów
ślepo wierzysz bo sie dobrze z tym czujesz, jak wszyscy wierzącyBliska 77 lubi tę wiadomość
-
A ja Wam powiem tak..Kiedys wydawało mi sie ,ze Bog kieruje wszystkim ..Ale z kazdym kolejnym rokiem swojego zycia kiedy kolejny raz moj staryu spuscil nam wprdol bo przyszedl najebany i cos sobie ubzdurał stwierdzilam ,ze jesli jest to nie wtraca sie w nasze zycie bo nie pozwoliłby na krzywdzenie dzieci..Do dzis sie bije z myslami czy jest czy go nie ma...I nie tylko w kwestii tego ,ze moje dziecinstwo bylo chujowe ale w kwestii takiej ,ze jesli ma wplyw na nasze zycie to takiemu skurwysynowi zanim skrzywdzi dziecko upierdolilby jaja przy samej dupie..Nie mozna mpowic,ze jak cos sie stanie dobrego to dzieki Bogu...A jak zlego ,ze Bog nami nie kieruje...
Krotko ujmujac nie do konca mozna objac to wszytsko ..Ile duszyczek na swiecie tyle teorii..Jedno co mnie wkurwia w tym wszystkim to cholerne rozpasanie czarnych...W swoim zyciu spotkałam jednego ksiedza ktoremu do dzis moge reke podac.1 na kilkudziesieciu ktorzy nie patrza dalej niż czubek własnego nosa
Mlody jest ochrzczony , przyjał komunie..Jest w takim wieku ,ze moze sam decydowac czy chce dalej czy nie byc w tej wierze..Chce, mimo ,ze ma tez mnostwo watpliwosci..
Sa rozne argumenty za chrzczeniem i przeciwko..Ale mysle ,ze kazda z nas chce dla dzieciora jak najlepiej i czy dzieciatko samo bedzie wybierało czy rodzic to i tak kiedy dorosnie samo wybierze droge..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:18
Sabina, Mala79, samira, iwcia77, EwaT, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:prose
Dziewczynki są drobniejsze. Ale poza tym to przyrost wagi w pewnym momencie staje się wolniejszy, także nie ma się co porównywaćBliska 77, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:a może to po prostu zachowanie tradycji...
EwaT, inessa, samira, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:co za szopka z ta religią
wg moich obserwacji Bóg, jeżeli jest wcale nie jest dobry w ludzkich kategoriach rozumowania, powiem więcej- jest totalnie obojętny
nieludzkie kategorie-mnie człowieka, nie interesuja
jakis kontrargument?. Natomiast nie moegę powiedzieć, że go nie ma...bo wierzę w jakąś siłę - większa dużo inteligencję niż my....może on (Bóg) też nie zawsze rozumie swoją naturę - i tak po prostu rozwija się jakoś z ludzkością?
kapturnica, EwaT lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:kapturnica, swiete słowa, ale polubień nie będzie bo jakoś głupio polubić to o biciu..
za to to tylko kastracja, jak piszeszWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:45
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlazłam po całym dniu, czytałam Was godzinę.
Ale sobie temat wybrałyście.
Nie będę sie na ten temat rozpisywać, bo nie jestem do końca ustosunkowana. Jednego jestem pewna, czarnych powinno się wystrzelić w kosmos, tak jak Kapta poznałam jednego normalnego księdza. Wieki temu. Który nawet próbował sie stawiać biskupowi, ale chuj to dało poza tym, że w końcu sam się poddał i wyjechał na misje do Afryki.
Patrząc na nich nie da się wierzyć.
Mala79, kapturnica, samira, iwcia77, EwaT, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bliska, ale czemu wtopa? Szybka piłka, tak samo byłoby dokonane przez dziecka celem uzyskania prezentów jak akomunia...
Dlatego, że brałam udział w takim chrzcie - jestem jej chrzestną - miała wtedy 10 lat...i potem z nią rozmawiałam - jak bardzo się wstydziła tej całej sytuacji...cała klasa miała ubaw z tego. Dzieci przystępujące do komunii mają blade pojęcie o wierze...po prostu idą za ciosem, za grupą - myślę, że dopiero na etapie bierzmowania może - można powiedzieć o jakichś własnych wyborach - a wcześniej nie bardzo chyba...kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ta brokułowa to rosół i mnóstwo brokuła? Purée czy w rożyczkach? Może zrobie? Nie samą pomidorową człowiek żyje...
O i wreszcie sobie przypomnialam co miałam, było o tortach a jakie cudeńko zrobiła Kap na urodziny syna... Pikne po prostu,ale zdjęcia nie mam, może się sama pochwali ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:51
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość