X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide poczytac co wczesniej pisalyscie bo obecny temat nie dla mnie jest...

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nieprawda
    nie można podać ani jednego przykładu że był lub jest 'dobry' w naszym pojęciu

Ewka, dyskusja z Toba to nie dyskusja. Rownie dobrze mozemy powiedziec:

-jestes gupia!
    -nie, ty jestes gupia!

i to dla Ciebie bedzie argumentowanie.. Z rownie wielka przyjemnoscia rozpedze sie i pieprzne glowa w sciane..

ide zamiast tego przytulic sie do mauza..

kapturnica, Mala79, Sabina, Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ewka, dyskusja z Toba to nie dyskusja. Rownie dobrze mozemy powiedziec:

-jestes gupia!
    -nie, ty jestes gupia!

i to dla Ciebie bedzie argumentowanie.. Z rownie wielka przyjemnoscia rozpedze sie i pieprzne glowa w sciane..

ide zamiast tego przytulic sie do mauza..
    nieprawda
    nie masz żadnych argumentów
    ślepo wierzysz bo sie dobrze z tym czujesz, jak wszyscy wierzący

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    albo powiedz cos konkretnego albo nie stukaj po klawiszach bez sensu

Mala79 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem tak..Kiedys wydawało mi sie ,ze Bog kieruje wszystkim ..Ale z kazdym kolejnym rokiem swojego zycia kiedy kolejny raz moj staryu spuscil nam wprdol bo przyszedl najebany i cos sobie ubzdurał stwierdzilam ,ze jesli jest to nie wtraca sie w nasze zycie bo nie pozwoliłby na krzywdzenie dzieci..Do dzis sie bije z myslami czy jest czy go nie ma...I nie tylko w kwestii tego ,ze moje dziecinstwo bylo chujowe ale w kwestii takiej ,ze jesli ma wplyw na nasze zycie to takiemu skurwysynowi zanim skrzywdzi dziecko upierdolilby jaja przy samej dupie..Nie mozna mpowic,ze jak cos sie stanie dobrego to dzieki Bogu...A jak zlego ,ze Bog nami nie kieruje...
    Krotko ujmujac nie do konca mozna objac to wszytsko ..Ile duszyczek na swiecie tyle teorii..Jedno co mnie wkurwia w tym wszystkim to cholerne rozpasanie czarnych...W swoim zyciu spotkałam jednego ksiedza ktoremu do dzis moge reke podac.1 na kilkudziesieciu ktorzy nie patrza dalej niż czubek własnego nosa
    Mlody jest ochrzczony , przyjał komunie..Jest w takim wieku ,ze moze sam decydowac czy chce dalej czy nie byc w tej wierze..Chce, mimo ,ze ma tez mnostwo watpliwosci..
    Sa rozne argumenty za chrzczeniem i przeciwko..Ale mysle ,ze kazda z nas chce dla dzieciora jak najlepiej i czy dzieciatko samo bedzie wybierało czy rodzic to i tak kiedy dorosnie samo wybierze droge..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:18

Sabina, Mala79, samira, iwcia77, EwaT, caffe, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    prose :P

Dziewczynki są drobniejsze. Ale poza tym to przyrost wagi w pewnym momencie staje się wolniejszy, także nie ma się co porównywać :)
    Oj to moja zdecydowanie się wybija na tle rówieśników - moja córka ma 3 lata i 5 miesięcy, waży 22kg i ma 110zm wzrostu ;)

Bliska 77, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mała wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń! smileys-spring-879472.gif
    Mała spełnienia marzeń :) i dużo, dużo szczęścia :)

Mala79, Iwone lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a może to po prostu zachowanie tradycji...
    ale jakiej tradycji? dlaczego nie zachowujemy innych tradycji - np. świeckich - święta Kupały czy jak mu tam ? Dlaczego ateiści przyczepiają się do nie swoich tradycji? Bardziej już cenię tych, którzy w okresie świąt wyjeżdżają na narty na te kilka dni....

EwaT, inessa, samira, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może co na jutrzejszy obiad?

rozmroziłam skrzydełka, może nowy przepis?
    dla mnie nowy :)

Simba lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    to może co na jutrzejszy obiad?

rozmroziłam skrzydełka, może nowy przepis?
    dla mnie nowy :)
    ja jutro lece na łatwizne...U mnie brokułłowa i łazanki z białej swiezej kapusty 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica, swiete słowa, ale polubień nie będzie bo jakoś głupio polubić to o biciu.. :(
    za to to tylko kastracja, jak piszesz

kapturnica lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościznowu dzieci chciał się właczyc do dyskusji, a mowie, poczekaj, 32 latka zlecą jak z bicza trzasł:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:44

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj sie postarał urlop przedluzyli...Ma szczescie ,cale 10dni w chalupie bedzie 8)

Sabina, inessa, Elfik, iwcia77, macduska, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co za szopka z ta religią
    wg moich obserwacji Bóg, jeżeli jest wcale nie jest dobry w ludzkich kategoriach rozumowania, powiem więcej- jest totalnie obojętny
    nieludzkie kategorie-mnie człowieka, nie interesuja
    jakis kontrargument?
    tez mi się wydaje obojętny lub co najmniej niezrozumiały w moim ludzkim odczuciu - nie bardzo rozumiem o co mu kurna chodzi z nami....:). Natomiast nie moegę powiedzieć, że go nie ma...bo wierzę w jakąś siłę - większa dużo inteligencję niż my....może on (Bóg) też nie zawsze rozumie swoją naturę - i tak po prostu rozwija się jakoś z ludzkością? :)

kapturnica, EwaT lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    kapturnica, swiete słowa, ale polubień nie będzie bo jakoś głupio polubić to o biciu.. :(
    za to to tylko kastracja, jak piszesz
    Spoko spoko..Ty i tak wiesz co i jak było..Ale dzieki temu czlowiek wyrabia sobie swoje zdanie i twarde dupsko 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:45

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlazłam po całym dniu, czytałam Was godzinę.
    Ale sobie temat wybrałyście.

Nie będę sie na ten temat rozpisywać, bo nie jestem do końca ustosunkowana. Jednego jestem pewna, czarnych powinno się wystrzelić w kosmos, tak jak Kapta poznałam jednego normalnego księdza. Wieki temu. Który nawet próbował sie stawiać biskupowi, ale chuj to dało poza tym, że w końcu sam się poddał i wyjechał na misje do Afryki.

Patrząc na nich nie da się wierzyć.

Mala79, kapturnica, samira, iwcia77, EwaT, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bliska, ale czemu wtopa? Szybka piłka, tak samo byłoby dokonane przez dziecka celem uzyskania prezentów jak akomunia...
    Miało być Bozia..;)
    Dlatego, że brałam udział w takim chrzcie - jestem jej chrzestną - miała wtedy 10 lat...i potem z nią rozmawiałam - jak bardzo się wstydziła tej całej sytuacji...cała klasa miała ubaw z tego. Dzieci przystępujące do komunii mają blade pojęcie o wierze...po prostu idą za ciosem, za grupą - myślę, że dopiero na etapie bierzmowania może - można powiedzieć o jakichś własnych wyborach - a wcześniej nie bardzo chyba...

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    albo powiedz cos konkretnego albo nie stukaj po klawiszach bez sensu
    Bezsens jest odkryciem czlowieka :-) a sprawa religii to podejscie indywidualne...

kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ta brokułowa to rosół i mnóstwo brokuła? Purée czy w rożyczkach? Może zrobie? Nie samą pomidorową człowiek żyje...

O i wreszcie sobie przypomnialam co miałam, było o tortach a jakie cudeńko zrobiła Kap na urodziny syna... Pikne po prostu,ale zdjęcia nie mam, może się sama pochwali ? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:51

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 5142 5143 5144 5145 5146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ