35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mandragora też chyba odeszła. Szkoda że dziewczyny tak bez powodu odchodzą. Ja sama jeszcze nie wiem czy będę się starać, ale zaglądam i piszę, bo się zżyłam z Wami i jakoś tak czegoś mi brakowało.
Nie rozumiem dziewczyn które usunęły konto, przecież można było zawsze wrócić.megan8, Sabina, macduska, moremi, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:a kiedy Mysza rodziła?? odezwała się po porodzie ??
Szkoda że się nie odezwała, bo każda z nas snuje różne domysły, chociaż nikt o tym oficjalnie na forum nie pisze.Sabina, Dorka1979, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mandragora też chyba odeszła. Szkoda że dziewczyny tak bez powodu odchodzą. Ja sama jeszcze nie wiem czy będę się starać, ale zaglądam i piszę, bo się zżyłam z Wami i jakoś tak czegoś mi brakowało.
Nie rozumiem dziewczyn które usunęły konto, przecież można było zawsze wrócić.
wystarczy kłótnia i czasami się nie przyjemnie robi i odchodzą.Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:szkoda, niektórych dziewczyn naprawdę mi szkoda że odeszły
Iwone lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A ja nie rozumiem odejścia Samiry
Sama kiedyś negowala znikanie dziewczyn bez słowa a sama co zrobila?
Żegnam i kasuje konto
Nie wiem niefajnie.. Samira wiem, że czytasz.... Mimo wszystko, życzę Ci powodzeniamoremi, Sabina, iwcia77, EwaT, Mega, kapturnica, macduska, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A ja nie rozumiem odejścia Samiry
Sama kiedyś negowala znikanie dziewczyn bez słowa a sama co zrobila?
Żegnam i kasuje konto
Nie wiem niefajnie.. Samira wiem, że czytasz.... Mimo wszystko, życzę Ci powodzeniaSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
samira wrote:witam się i zmywam bo i tak nikogo nie ma a widzę tylko Reni o mnie myśli i pyta
moremi, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o mnie też nikt nie pyta a się nie obrażam, jak nie mam ochoty pisać to czytam was ale zawsze się odezwę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 23:52
megan8, Iwone, peppapig, macduska, moremi, Sabina, iwcia77, BISCA, Mega, kapturnica, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnycaffe wrote:Jeśli teraz zamiast wstać o godz. 6 cofamy czas do 5 - czyli mamy godzinę w zapasie, to dzieci zamiast dospać tę "dodatkową" godzinę to wstaną po starym (nowym) czasie czyli o 5.
Którejś z nas się popierdoliłoNiech ktoś rozstrzygnie.
Iwone lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:o mnie też nikt nie pyta a się nie obrażam, jak nie mam ochoty pisać to czytam was ale zawsze się odezwę.
Tak samo jest z lajkami, że jedne dostają ich więcej niż inne i co, to ma być powód żeby się na kogoś obrażać i pokazywać fochy!?
Jesteśmy już duuuuużymi dziewczynkamimegan8, malgos741, moremi, paszczakin, Sabina, iwcia77, EwaT, Mega, kapturnica, Parka, macduska lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Małgoś więcej tu nas jest o które nikt nie pyta jak nie pojawiamy się jakiś czas, ale nikt na nikogo się nie obraża, poza kilkoma osobami.
Tak samo jest z lajkami, że jedne dostają ich więcej niż inne i co, to ma być powód żeby się na kogoś obrażać i pokazywać fochy!?
Jesteśmy już duuuuużymi dziewczynkami
właśnieIwone lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Dobra kochane ja spadam spać bo dziś musiałam wcześnie wstać do roboty więc padam na pyska
miłych snów życzę wszystkim
Dorka1979, Sabina, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
macduska wrote:dobranoc babki i do jutra
jeszcze raz dzieki za życzenia
idę się bzyknąć z chłopem moim o ile go dobudzę
narazie chrapieDorka1979, peppapig, macduska lubią tę wiadomość