35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:dobranoc babki i do jutra
jeszcze raz dzieki za życzenia
idę się bzyknąć z chłopem moim o ile go dobudzę
narazie chrapieSabina, Mega, peppapig, kapturnica, malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry wieczór. Skoro zmiana czasu zaraz to jeszcze wcześnie i zdążyłam, zeby złożyć życzenia Macdusce. najlepszego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 00:17
Dorka1979, Sabina, iwcia77, peppapig, kapturnica, malgos741, macduska, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Małgoś więcej tu nas jest o które nikt nie pyta jak nie pojawiamy się jakiś czas, ale nikt na nikogo się nie obraża, poza kilkoma osobami.
Tak samo jest z lajkami, że jedne dostają ich więcej niż inne i co, to ma być powód żeby się na kogoś obrażać i pokazywać fochy!?
Jesteśmy już duuuuużymi dziewczynkami
No właśnie nie wszystkie najwidoczniej
Po angielsku jest bardzo brzydkie określenie tego problemu, bursztyn pewnie zna określenie psychologiczne- kiedy człowiek nie radzi sobie bez zwracania na siebie uwagi.. Brak samoakceptacji zastępuje uwaga innych,
jak jej braknie to robi się niedobrze..moremi, Dorka1979, Iwone, Lucky, Sabina, iwcia77, EwaT, Mega, kapturnica, malgos741, Parka, macduska, megan8 lubią tę wiadomość
-
I jeszcze nawiązanie do słów Reni o inseminacji. Się wypowiem, bom po pięciu.. Najbardziej szkoda tracic na tym czas, jesli ktoś ma dofinansowanie to ok, ale tylko jeśli nie można ruszyć dalej z innymi metodami.. Jakby nie bylo IUI ma mniejszą skuteczność niż zwykły seksior, wiec szansę liche.. No ale inseminacje seksiorem należy poprawiać, wiec jeśli trzeba czekac- to nic się nie traci..
Iwone, Lucky, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, kapturnica, Reni, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry w niedziele.
Ide sie stroic , bo o 10 msza odnowienia przysiegi malzenskiej a ja w pidzamie jeszcze chodze...nie wiem dlaczego ale moj komputer zawsze sam dostrajal sie do zmiany czasu a pokazuje 7.38....buWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 08:39
moremi, EwaT, Sabina, Iwone, Mega, Elfik, macduska, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Iwcia, fui fiu, jakie to romantyczne
Ja dzisiaj znowu sama bo m w pracy. Ale mi to nie przeszkadza. Lubie wlasne towarzystwodobrze tak sobie pobyc sam na sam. Mam w planie troche poprac, przeorganizowac garderobe ( lato w kartony, zima na polki
Ciekawe, co mi sie uda, bo na razie, to sie zbieram w sobie, zeby zrobic druga kawe
Udanej niedzieli kochana forumowiczki !moremi, iwcia77, EwaT, Sabina, Iwone, Mega, kapturnica, malgos741, Elfik, Parka, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzien dobry,
Iwcia, fui fiu, jakie to romantyczne
Ja dzisiaj znowu sama bo m w pracy. Ale mi to nie przeszkadza. Lubie wlasne towarzystwodobrze tak sobie pobyc sam na sam. Mam w planie troche poprac, przeorganizowac garderobe ( lato w kartony, zima na polki
Ciekawe, co mi sie uda, bo na razie, to sie zbieram w sobie, zeby zrobic druga kawe
Udanej niedzieli kochana forumowiczki !- to wujostwo Alojza obchodzi 50 rocznice slubu
Sabina, Iwone, Mega, kapturnica, malgos741, Elfik, Parka, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:byloby bardziej romantyczne gdyby to bylo moje odnowienie przysiegi malzenskiej
- to wujostwo Alojza obchodzi 50 rocznice slubu
Mega, kapturnica, moremi, Elfik, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry w niedziele, zimna niedziele... Wiec z okazji wolnego dnia po śniadanku leżymy jeszcze w łóżku
Iwone, malgos741, Sabina, Elfik, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry paniom
No fakt dziewczyny sie foczą, oburzają , obrażają i znikaja..
To ja tak myślę ,że ja po paru ostrzejszych wymianach na różne tematy powinnam zniknąć juz daaawno chyba?
No i pasuje jeBnac fochem nikt o mnie nie dopytał ani nie zwraca na mnie uwagi....
Może kiepski żart ale tak można odebrać niejedno zachowanie..No Burszta pewnie zna określenia typów zachowań..Myślę ,że wątek jest dla każdego..A jak komuś coś siądzie na wątrobie po kłótni to moze ignorować posty tego kogoś i po problemach....
Wyspane czy nie??? Przede wszystkim młode matki dziecie wstaly o biologicznej godzinie??Iwone, moremi, Sabina, malgos741, Mega, Elfik, EwaT, Parka, kkisia, macduska, paszczakin, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Witam kawką ale se pospałam
Sabina, Mega, Elfik, Iwone, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja mam kawkę i ciasto kokosowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:16
malgos741, Elfik, Iwone, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Macduska, sto lat!
i tak wyglądasz na 27, to 127!
Kochana, żebyś się nie zmieniała! Jesteś wspaniała taka, jaka jesteś - mądra, życzliwa i z poczuciem humoru!
PS. no i się wydało, że Cię lubię
w ramach prezentu mój pierwszy mem, stworzony dzięki uprzejmości koleżanki Iwci, która mi łopatologicznie wskazała co i jak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a100d817990b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:17
Mega, kapturnica, caffe, EwaT, Iwone, Parka, kkisia, macduska, BISCA, Sabina, Dorka1979, iwcia77, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość