35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:..no nie zdazylam nawet hsg strzelic sobie coby sie z szeregu nie wysunac...a juz " bylam w ogrodku, witalam sie z kurka"
iwcia77, kapturnica, kkisia, malgos741, Bliska 77, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:no pewnie z tela pisze
Bozia to juz rozstrzygniete Mega chce cloa ja prosze o lutke
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny, podzial zrobiony, wysle we wtorek, tymczasem spadam do karmienia a dziecie rozbawione jak w czasie super imprezy, rece opadaja,
udanego wieczorumalgos741, Mega, macduska, kapturnica, Sabina, Iwone, gosia7122, kkisia, caffe, ania.g lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mnie chyba nie minie
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny... Jesli mnie owu wcześniej nie zaskoczy to jest szansa, że mój pan we wtorek urwie się z pracy ale nie wiem do której w szpitalu iui robią czy zdazy dojechać do wwy
Mega, Sabina, malgos741, kapturnica, macduska, iwcia77, EwaT, Pusurek, peppapig, Bliska 77, gosia7122, kkisia, caffe, moremi, Bozia3, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dziewczyny... Jesli mnie owu wcześniej nie zaskoczy to jest szansa, że mój pan we wtorek urwie się z pracy ale nie wiem do której w szpitalu iui robią czy zdazy dojechać do wwy
Reni, malgos741, Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość