35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Na Śląsku problem niepłodności dotyczy przede wszystkim młodych mężczyzn. Aż 48 proc. przebadanych stanowili panowie wielu 27-33 lat i to właśnie w tej grupie najczęściej padała niepokojąca diagnoza. Najstarszy z badanych, 72 letni mężczyzna, mógł się pochwalić jednym z najlepszych wyników.
I to jest fakt..Coraz wiecej mlodych facetow ma problemyz plodnoscia....Niestety technologia z jednej strony ułatwia zycie z drugiej ma kolosalny wpl na nasiona...Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Kurna kwaśne nie...cholera cały czas pod górkę, wytrawnego nie przełknę, muszę odstawić alkohol
iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:musze sprawdzić czy cosik mam do łyknięcia
Mój m już drzemie chrapiąc a kot śpi i rusza wąsami i łapkami
małgos przeczytałam ze to twój mąż rusza wąsami przez sen!!!iwcia77, kapturnica, gosia7122, Mega, malgos741, Bliska 77, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kapcia- a jakby wytrawne podgrzac z miodem??? dodac gozdziki...no taki klasyczny grzaniec zrobic- to nadal by mialo to wino te zalety na endo??? bo tu widze problem sie wygenerowal...
A tak na powaznie..Ot we wszystkim trza miec umiar i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 22:07
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:trza wymienić na starszy model!!!
Tylko ze moj chuop wyniki ma dobre....macduska, Iwone, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:miod to jednak słodycz....A słodkie jest passe dla staraczek ehhehe
A tak na powaznie..Ot we wszystkim trza miec umiar i tyleMega lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:no mój tez
a właśnie pytanie : miał robione tak z 1,5 roku temu jak myślicie warto powtórzyć?macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no tak , miod jest slodki ale chodzi o to by go dac tak tyci, tyciu zeby to wino nie bylo az takie kwasne...Mega musi stymulowac endo , wiec moze troszku miodka moglaby dodac? no tak sobie dywaguje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 22:12
iwcia77, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no tak , miod jest slodki ale chodzi o to by go dac tak tyci, tyciu zeby to wino nie bylo az takie kwasne...Mega musi stymulowac endo , wiec moze troszku miodka moglaby dodac? no tak sobie dywaguje...
iwcia77, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość