35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Trza sie napić na to konto
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wata salata! Wata puchata. Wata lata jak lopata.
Zajebista ksywa!
I kto by pomyślał, ze swoim avatarkiem dorobię sie ksywki!
Zycie jest jak pudełko czekoladek!!!
kapturnica, malgos741, Sabina, iwcia77, Mega, Iwone, Pusurek, caffe, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
musze sprawdzić czy cosik mam do łyknięcia
Mój m już drzemie chrapiąc a kot śpi i rusza wąsami i łapkamiMega, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymój mąz jest niemożliwy
mówię mu cos w temacie bzykania dzisiaj a on to- co, to tak można BEZ stymulacji???
już całkiem sfiksowałmalgos741, iwcia77, Mega, kapturnica, EwaT, Sabina, peppapig, gosia7122, kkisia, caffe, moremi, Bozia3, Lucky, Niuta, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do usypiania dzieci. Adas od 2 dni zasypia sam. Lezy sobie i gada, jak sie juz zmeczy, to smoczek do dzioba i wypadamy z sypialni. Czasem mu smoczek wyleci, to jest pisk i trzeba szybko pogalopowac na gore, potrzymac go tez za lapke. Ale to jest wsio. Kolysanki sa juz passe, chce zasypiac w ciszy. Podejrzewamy, jest jest tak przestymulowany w dzien, ze chociaz w lozku chce pobyc sam z soba.
iwcia77, macduska, Mega, kapturnica, Sabina, malgos741, peppapig, gosia7122, kkisia, caffe, Bliska 77, moremi, Simba, Niuta, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
Laski Wy tak te wina polslodkie nie pijta za duzo bo zakwaszaja organizm..A spermiszony srodowiska kwasnego nie lubia....Na endo niestety to wytrawne czerwone powinno byc....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 21:56
iwcia77, Mega, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mój mąz jest niemożliwy
mówię mu cos w temacie bzykania dzisiaj a on to- co, to tak można BEZ stymulacji???
już całkiem sfiksowałSabina, iwcia77, macduska, Mega, kkisia, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A co do usypiania dzieci. Adas od 2 dni zasypia sam. Lezy sobie i gada, jak sie juz zmeczy, to smoczek do dzioba i wypadamy z sypialni. Czasem mu smoczek wyleci, to jest pisk i trzeba szybko pogalopowac na gore, potrzymac go tez za lapke. Ale to jest wsio. Kolysanki sa juz passe, chce zasypiac w ciszy. Podejrzewamy, jest jest tak przestymulowany w dzien, ze chociaz w lozku chce pobyc sam z soba.
kołysałam kiedyś pierworodnego a był w podobnym wieku jak Adamek, kołysałam kołysałam a on miał oczy jak 5 zeta z rybakiem , wkurzyłam się i poszłam,
wracam za chwilę a on śpi
i od tamtej pory przez dłuuugi czas zasypiał sam
jak go kołysałam to we wzroku miał pytanie " Kiedy mamo dasz mi wreszcie spokój???"Pusurek, kapturnica, Mega, Iwone, iwcia77, gosia7122, kkisia, EwaT, caffe, moremi, Simba, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Laski Wy tak te wina polslodkie nie pijta za duzo bo zakwaszaja organizm..A spermiszony srodowiska kwasnego nie lubia....Na endo niestety to wytrawne czerwone powinno byc....
malgos741, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na Śląsku problem niepłodności dotyczy przede wszystkim młodych mężczyzn. Aż 48 proc. przebadanych stanowili panowie wielu 27-33 lat i to właśnie w tej grupie najczęściej padała niepokojąca diagnoza. Najstarszy z badanych, 72 letni mężczyzna, mógł się pochwalić jednym z najlepszych wyników.
kapturnica, macduska, Mega, kkisia, moremi, Simba, BISCA lubią tę wiadomość