35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez poszperam w swoich lekach, moze cos sie komuś przyda.
Muszę Wam jeszcze opowiedzieć mój sen. Śniło mi sie, ze z dwiema kumpelami, które sa obecnie w ciazy (naprawdę nie we śnie) pilysmy wino. I było bardzo miło aż sie w końcu zorientowałam, ze moze to nie do końca jest halo zeby pic w ciazy. No wiec mowię im o tym, na co jedna z nich mowi: co ty! Ja w pierwszej ciazy w 9tym miesiącu sama flaszkę wódki wypiłam, a potem jeszcze poszłam na stacje po następna i proszę wszystko jest ok!
Sie obudziłam i se myśle, ze niezła patologia mi do łba przychodzi. Ciekawe co na to Bursztyn? I gdzie ona w ogóle jest?
Dobranoc BabeczkiMega, iwcia77, Reni, kapturnica, Bliska 77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobra laski ja też spadam bo jutro trza wcześniej wstać
Miłych snów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 23:04
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Dobra laki ja też spadam bo jutro trza wcześniej wstać
Miłych snów.
Ale trzeba isc tyłek umyć i może jakiego seksa odpalić
Spokojnej nockiiwcia77, caffe, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tez poszperam w swoich lekach, moze cos sie komuś przyda.
Muszę Wam jeszcze opowiedzieć mój sen. Śniło mi sie, ze z dwiema kumpelami, które sa obecnie w ciazy (naprawdę nie we śnie) pilysmy wino. I było bardzo miło aż sie w końcu zorientowałam, ze moze to nie do końca jest halo zeby pic w ciazy. No wiec mowię im o tym, na co jedna z nich mowi: co ty! Ja w pierwszej ciazy w 9tym miesiącu sama flaszkę wódki wypiłam, a potem jeszcze poszłam na stacje po następna i proszę wszystko jest ok!
Sie obudziłam i se myśle, ze niezła patologia mi do łba przychodzi. Ciekawe co na to Bursztyn? I gdzie ona w ogóle jest?
Dobranoc Babeczki
a propo snow...ja ostanio snilam ze moja kolezanka na komorce miala nagrany moj porod - ..a ja jak z nia w tym snie gadalam to bylam w ciazy ...ona sie mnie pytala czy chce zobaczyc jak to bedzie wygladalo za 3 miesiace...spocilam sie z wrazenia i zanim odpalila PLAY to wstalam na rowne nogi !!Simba, Mega, kapturnica, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość