35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:No i szacun!
Widzisz Małgoś, mozna? Można! tylko się trzeba nie opierniczać i wstać o 5 rano...
ja ci bym chętnie pomogła, ale dzieli nas duuuuża odległość..
liczę na zrozumienie...Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Renek pregnyl nie tylko powoduje pekniecie czyli pik lh ..HCG wpływa rowniez na prace cialka żóltego i endo....
No i to nie ejst chemia bo akurat pregnyl otrzymywany jest jako czyste hcg z moczu ciezarówekCzysta natura...
A co do acardu wplywa na rozrzedzenie krwi...
Nie sądze , że zażywanie jednego tabsa ma negatywny wpływ..Acard można kupic bez recepty i zalecany jest na serducho..Pytałam gina o acard..Powiedział mi kiedys ,że nie szkodzi a wspomaga również przepływy w macicy , tylko nie wolno go brac podczas krwawień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 01:15
Mega, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry państwu w ten piękny zimny ,zmrożony jak flaszka wódki poranek
Sie wstać nie chciało ale sie kurnaa wyboru nie miało, więc sie z ociąganiem ale wstało...
Spokojnego dzionka babymoremi, Dorka1979, macduska, iwcia77, Mega, Bliska 77, EwaT, Simba, malgos741, Pusurek, ania.g, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bryki, bryki do fabryki. Trza jakoś tą kasę na dzieci zarobić
Miłego dniaDorka1979, macduska, iwcia77, Mega, Iwone, kapturnica, Bliska 77, Simba, malgos741, caffe, ania.g, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak dobrze wsaaaać skoooorooooooooo świiiit....!!!!!!
a nie , wcale nie dobrze....
no to cóż miłego poniedziałku - e nie to chyba oksymoron czy cośiwcia77, Mega, Iwone, kapturnica, Bliska 77, Simba, malgos741, BISCA, moremi, peppapig, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry, towarzystwo wyprawione mogę wracać zwinąć sie w kołderkę
miłego tego zimnego
macduska, Bliska 77, iwcia77, malgos741, Iwone, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dalam rade wypic ten soczek ...smak pomaranczowy....ale nie bylo tragicznie..da sie przezyc. Teraz godzinke czekania na nastepne pobranie krwi. Pisze z komorki wiec sorki za literowki
Bliska 77, kkisia, malgos741, Iwone, Mega, ania.g, moremi, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:No dalam rade wypic ten soczek ...smak pomaranczowy....ale nie bylo tragicznie..da sie przezyc. Teraz godzinke czekania na nastepne pobranie krwi. Pisze z komorki wiec sorki za literowki
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:obecna, melduje sie z rana i uciekam na glukometr...fuj
Simba- a ty juz jestes po tym badaniu czy dopiero bedziesz je robic?
Nie dopiero bede robic - mam dostac skierowanie w tym tyogdniu.
Kiedys, jeszcze przed ciaza robilam i jest do przezyciakkisia, iwcia77, Bliska 77, Iwone, Mega, moremi, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
zimno brrrale słoneczko jest.
Iwcia witaj w klubie ja też idę się kuć tylko u mnie szybciej pójdzie
Powodzeniaiwcia77, Iwone, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017