35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Paszczak- spakowalas sie ? lecisz samolotem czy jedziecie autem?
lece sama, samolotem z Eindhoven.. spakowana jeszcze nieee, ja tam malo co biore, zeby miejsce na zakupy byloiwcia77, Mega, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwcia najlepszego
i stwierdzam
pierwsze primo Iwcia lepiej Ci w jasnych
drugie primoIwcia wróć do blondu
trzecie primo jw
potem problem z odrostem, wlosy przetlenione , zniszczone ...no nie jest letko z takimi tlenionymi wlosamiPusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
ale czekasz na boćka z polszy?
bo patrząc na trasę ich przelotów możesz mieć problem
iwcia77 wrote:poluje na bocianaale chyba do marocco juz odlecialy
Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:poluje na bociana
ale chyba do marocco juz odlecialy
faken, to bedzie paczka- porzadna wloska, mafijna..
testy ciazowe, wirusy i padly bocian.. ja bym sie bala..
btw Iwcia, znalazlam probeczki- dziekuje! wcale mi ten bio oil nie smierdzi, taka oliwka dla dzieci go tylko czuc!Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:lece sama, samolotem z Eindhoven.. spakowana jeszcze nieee, ja tam malo co biore, zeby miejsce na zakupy bylo
- pusta walizke przywiozlam a zawiozlam pelna + 4 paczki z krakowa..
Mega, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:faken, to bedzie paczka- porzadna wloska, mafijna..
testy ciazowe, wirusy i padly bocian.. ja bym sie bala..
btw Iwcia, znalazlam probeczki- dziekuje! wcale mi ten bio oil nie smierdzi, taka oliwka dla dzieci go tylko czuc!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a od kiedy konie przynosza dzieci
???
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to tak jak ja w sierpniu
no ja tez postanowilam te apteczno porodowe zakupy (podklady majciochy, wkladki) odlozyc na jakis czas, potem mi rodzina nada pake.. teraz sie skupie na sobie i ew na jakis lekarstwach prewencyjnych, bo w BE to tylko paracetamol na wszystko..
wiec zamierzam kupowac ciuchy, bielizne, olejki/balsamy i sama nie wiem czy cos jeszcze.. co ja mam jeszcze kupic?Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ty Iwci nie sugeruj, ona mi wyglada na super przedsiebiorcza babke..
paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:to tak jak ja w sierpniu
paszczakin, Mega, iwcia77, Reni, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no ja tez postanowilam te apteczno porodowe zakupy (podklady majciochy, wkladki) odlozyc na jakis czas, potem mi rodzina nada pake.. teraz sie skupie na sobie i ew na jakis lekarstwach prewencyjnych, bo w BE to tylko paracetamol na wszystko..
wiec zamierzam kupowac ciuchy, bielizne, olejki/balsamy i sama nie wiem czy cos jeszcze.. co ja mam jeszcze kupic?Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no ja tez postanowilam te apteczno porodowe zakupy (podklady majciochy, wkladki) odlozyc na jakis czas, potem mi rodzina nada pake.. teraz sie skupie na sobie i ew na jakis lekarstwach prewencyjnych, bo w BE to tylko paracetamol na wszystko..
wiec zamierzam kupowac ciuchy, bielizne, olejki/balsamy i sama nie wiem czy cos jeszcze.. co ja mam jeszcze kupic?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
chwilunia odpowiednia pielęgnacja i nie muszą być zniszczone
stanowczo protestuję!
iwcia77 wrote:no zescie sie uwziely czy jak?
potem problem z odrostem, wlosy przetlenione , zniszczone ...no nie jest letko z takimi tlenionymi wlosamiiwcia77 lubi tę wiadomość
-
No a mówią ze w Polsce jest tak złe, a tu prosze, z zagramanicy do nas na zakupy przyjeżdzają
Reni, Pusurek, Iwone, iwcia77, paszczakin, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ha! My jak latamy do Polszy, to mamy 1 walizke, a w srodku troche ciuchow i wielki plecak. Wracajac, w kazdym bagazu mamy dokladnie po 32 kg. Znaczy 64 kg roznorakiego dobra.
uooo, sprawdzilam, wizzair tez mam 32kg.. no to niezle, jam przyzwyczajona do 20-23..
Pusurek, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Paszczaku, szybkość wyniku z Pappa nie ma związku z tym czy jak będzie szybciej czy wolniej to wynik będzie lepszy. Ja czekałam kilka dni, a zależne jest to od tego kiedy ten badający zbada materiał. To tak jak ze zwyczajnym badaniem krwi, w jedny labroku masz za kilkadziesiąt minut, a w innym za kilka dni.
iwcia77, paszczakin, peppapig lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chwilunia odpowiednia pielęgnacja i nie muszą być zniszczone
stanowczo protestuję!
taaa, reni, a jak zaciazysz to bedziesz miec ombre, teraz mooodne..iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość