35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:chwilunia odpowiednia pielęgnacja i nie muszą być zniszczone
stanowczo protestuję!Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:No a mówią ze w Polsce jest tak złe, a tu prosze, z zagramanicy do nas na zakupy przyjeżdzają
no a jak! trzeba polska ekonomie wspierac.. jak wyposazalam sobie jadalnie i kuchnie, to prawie tylko polskie marki i to wcale nie ze wzgledu na cene.. moj komplet sztuccow gerlacha kosztowal majatek, ale jest najpiekniejszy na swieciewszytki roboty kuchenne mam zelmera (wtedy jeszcze byl polski)..
nie wiem ja IT i NO, ale Belgia w porownianiu z PL ma nedzny wybor.. Taka glupia teracotta na podloge do kuchni- tu znalazlam jedna brzydka, a w Polsce podobmych (ale jednak innych) bylo 14 w tej samej hurtownii. Wybralam idealnie to co chcialam..iwcia77, Pusurek, Mega, Simba, Bliska 77, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzięki Iwcia, już zaakceptowane
Poczytałam o tym werandowaniu, kto to wymyślił?Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, rozpuscilam dzieciaka swego. Najlepiej spi sie u mamusi na kolankach, cycka mozna trzymac w dziobie, chociaz nie trzeba. Grunt,zeby mamusia trzymala reke na glowce.
iwcia77, caffe, ania.g, peppapig, Mega, gosia7122, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bo nigdzie nie ma takiej poledwicy lososiowej jak u Pl.!!!!!
ej poledwica lososiowa jest w ciazy zakazana, nie? bo to surowe miecho..
rodzina mi jedna przywiozla (nieswiadomi ze wnuk w drodze) to ja upieklam w foliiiwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no a jak! trzeba polska ekonomie wspierac.. jak wyposazalam sobie jadalnie i kuchnie, to prawie tylko polskie marki i to wcale nie ze wzgledu na cene.. moj komplet sztuccow gerlacha kosztowal majatek, ale jest najpiekniejszy na swiecie
wszytki roboty kuchenne mam zelmera (wtedy jeszcze byl polski)..
nie wiem ja IT i NO, ale Belgia w porownianiu z PL ma nedzny wybor.. Taka glupia teracotta na podloge do kuchni- tu znalazlam jedna brzydka, a w Polsce podobmych (ale jednak innych) bylo 14 w tej samej hurtownii. Wybralam idealnie to co chcialam..)
iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ej poledwica lososiowa jest w ciazy zakazana, nie? bo to surowe miecho..
rodzina mi jedna przywiozla (nieswiadomi ze wnuk w drodze) to ja upieklam w foliiale Pusur ma toxo i jemu to nie grozilo w ciazy wiec sie zajadala i poledwica i kabanosami
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ej poledwica lososiowa jest w ciazy zakazana, nie? bo to surowe miecho..
rodzina mi jedna przywiozla (nieswiadomi ze wnuk w drodze) to ja upieklam w folii
Ja jadlam cala ciaze. Zywie bowiem glebokie przekonanie, ze jesli kupuje mieso w renomowanym sklepie, a nie u pana Tadka pod Olsztynem, to miecho jest przebadane i bezpieczne.Mega lubi tę wiadomość
-
stanowczo protestuję
na ulicy widzę matki z wózkiem zadbane z ładnymi włosami
moej koleżanki również mają ładne włosy..
to nie jest wymówka!
przerabiałyśmy już ten temat na forum jakieś 3000 stron temuiwcia77 wrote:wiem , bo cale 36 lat rozjasnialam wlosy i mialam i czas i kase na ich pielegnacje, obawiam sie jednak ze po porodzie to juz nie bedzie tak czasu na ogladanie sie w lustrze czy jest odrost i czy jakos przejdzie niezauwazony...Pusurek, iwcia77, peppapig, Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:zamierzam farbować cały czas
I git!
Farbowalam w kazdej ciazy. I raczej zadnymi eko farbami. Z tym, ze sie nie zaciagalam.
Nie dajmy sie zwariowac, laski. To farbowanie, to raczej dla naszych wlosow niebezpieczne, nie dla naszych ciaz. Burza hormonalna moze spowodowac, ze farba nie chwyci, albo kolor wyjdzie nie teges. Zreszta walkowalysmy temat 128 razy.Reni, iwcia77, Iwone, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Uff, a myslalam, ze to tylko ja jestem taka zapobiegliwa. I ze to wynika ze skapstwa mego ( czytaj przedsiebiorczosci i zaradnosci
)
ja mam nawet tv Philips wyprodukowany w polandiiale kupiony w IT
, zastawe z Lubiany, tez kupiona w IT
to co moge to przywoze z polandii, ale nie ukrywam ze samolotami to ciezko sie przewozi, gdyby nie km to autem jeszcze wiecej bym nazwozilaPusurek lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Uff, a myslalam, ze to tylko ja jestem taka zapobiegliwa. I ze to wynika ze skapstwa mego ( czytaj przedsiebiorczosci i zaradnosci
)
moj byly sasiad (flamand) fury tylko w PL kupuje.. najlepsze est to, ze one (Volvo) sa produkowane w Ghent (40km od Bru), potem jada do Polski, a on juz 2 razy lecial do Poznania i je stamtad przywozil.. Wszystkie okna do domu tez z Polski przytargal (firma transportowa znaczy). Wiec to nie tylko to, ze Polacy swoje ciagna- rozsadni ludzie w Polsce kupuja..
dlatego Polska gospodarka w porownaniu z innymi panstwami UE tak dobrze sobie z kryzysem poradzila(dane obietktywne Europejskiego Banku Centralnego, wiec prosze na mnie nie krzyczec).. To i fakt, ze my do kryzysow przyzwyczajeni i w razie takiego robimy wiecej, a nie zalamujemy rece i strajk..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:06
Pusurek, Mega, kapturnica, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość