X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, testuję parowar. Marchewka w nim siedzi, ale fajny zapach się po domu roznosi :) i uprzedzam, nie spalenizny ;)

iwcia77, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No a mówią ze w Polsce jest tak złe, a tu prosze, z zagramanicy do nas na zakupy przyjeżdzają ;) :P
    Bo nigdzie nie ma takiej poledwicy lososiowej jak u Pl.!!!!!

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chwilunia odpowiednia pielęgnacja i nie muszą być zniszczone
    stanowczo protestuję!
    wiem , bo cale 36 lat rozjasnialam wlosy i mialam i czas i kase na ich pielegnacje, obawiam sie jednak ze po porodzie to juz nie bedzie tak czasu na ogladanie sie w lustrze czy jest odrost i czy jakos przejdzie niezauwazony...:D

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    uooo, sprawdzilam, wizzair tez mam 32kg.. no to niezle, jam przyzwyczajona do 20-23..
    Wizzair rzadzi pod tym wzgledem. I ta taniosc biletow do tego.

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Iwcia, już zaakceptowane :)
    Poczytałam o tym werandowaniu, kto to wymyślił?

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No a mówią ze w Polsce jest tak złe, a tu prosze, z zagramanicy do nas na zakupy przyjeżdzają ;) :P
    jo ale z inna gotowka i zarobkami to trosze sie lepiej kalkuluje :D

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    mniam, mniom , mniom - uwielbiam!!!!!!!! i krotoszynska :D tez

Pusurek, peppapig lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejszym solenizantkom 100 lat :)

iwcia77, Iwone, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

no a jak! trzeba polska ekonomie wspierac.. jak wyposazalam sobie jadalnie i kuchnie, to prawie tylko polskie marki i to wcale nie ze wzgledu na cene.. moj komplet sztuccow gerlacha kosztowal majatek, ale jest najpiekniejszy na swiecie ;) wszytki roboty kuchenne mam zelmera (wtedy jeszcze byl polski)..

nie wiem ja IT i NO, ale Belgia w porownianiu z PL ma nedzny wybor.. Taka glupia teracotta na podloge do kuchni- tu znalazlam jedna brzydka, a w Polsce podobmych (ale jednak innych) bylo 14 w tej samej hurtownii. Wybralam idealnie to co chcialam..

iwcia77, Pusurek, Mega, Simba, Bliska 77, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzięki Iwcia, już zaakceptowane :)
    Poczytałam o tym werandowaniu, kto to wymyślił?
    Jakies polskie babiny, co to niemowlaki ubieraja w 3 czapy i kombinezon, kiedy same smigaja w koszulce z krotkimi rekawkami. Czyli dosc czesty widok na ulicy. ;)

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, rozpuscilam dzieciaka swego. Najlepiej spi sie u mamusi na kolankach, cycka mozna trzymac w dziobie, chociaz nie trzeba. Grunt,zeby mamusia trzymala reke na glowce. ;)

iwcia77, caffe, ania.g, peppapig, Mega, gosia7122, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

ej poledwica lososiowa jest w ciazy zakazana, nie? bo to surowe miecho..
    rodzina mi jedna przywiozla (nieswiadomi ze wnuk w drodze) to ja upieklam w folii ;)

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no a jak! trzeba polska ekonomie wspierac.. jak wyposazalam sobie jadalnie i kuchnie, to prawie tylko polskie marki i to wcale nie ze wzgledu na cene.. moj komplet sztuccow gerlacha kosztowal majatek, ale jest najpiekniejszy na swiecie ;) wszytki roboty kuchenne mam zelmera (wtedy jeszcze byl polski)..

nie wiem ja IT i NO, ale Belgia w porownianiu z PL ma nedzny wybor.. Taka glupia teracotta na podloge do kuchni- tu znalazlam jedna brzydka, a w Polsce podobmych (ale jednak innych) bylo 14 w tej samej hurtownii. Wybralam idealnie to co chcialam..
    Uff, a myslalam, ze to tylko ja jestem taka zapobiegliwa. I ze to wynika ze skapstwa mego ( czytaj przedsiebiorczosci i zaradnosci ;) )

iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    rodzina mi jedna przywiozla (nieswiadomi ze wnuk w drodze) to ja upieklam w folii ;)
    no wiem i niestety objadlam sie smakiem w sierpniu :( ale Pusur ma toxo i jemu to nie grozilo w ciazy wiec sie zajadala i poledwica i kabanosami :D

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bosz... upieklas???... UPIEKLAS????
    Ja jadlam cala ciaze. Zywie bowiem glebokie przekonanie, ze jesli kupuje mieso w renomowanym sklepie, a nie u pana Tadka pod Olsztynem, to miecho jest przebadane i bezpieczne.

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamierzam farbować cały czas
    paszczakin wrote:
    taaa, reni, a jak zaciazysz to bedziesz miec ombre, teraz mooodne..

Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stanowczo protestuję
    na ulicy widzę matki z wózkiem zadbane z ładnymi włosami
    moej koleżanki również mają ładne włosy..
    to nie jest wymówka!
    przerabiałyśmy już ten temat na forum jakieś 3000 stron temu ;-)
    iwcia77 wrote:
    wiem , bo cale 36 lat rozjasnialam wlosy i mialam i czas i kase na ich pielegnacje, obawiam sie jednak ze po porodzie to juz nie bedzie tak czasu na ogladanie sie w lustrze czy jest odrost i czy jakos przejdzie niezauwazony...:D

Pusurek, iwcia77, peppapig, Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zamierzam farbować cały czas

I git!
    Farbowalam w kazdej ciazy. I raczej zadnymi eko farbami. Z tym, ze sie nie zaciagalam. ;)
    Nie dajmy sie zwariowac, laski. To farbowanie, to raczej dla naszych wlosow niebezpieczne, nie dla naszych ciaz. Burza hormonalna moze spowodowac, ze farba nie chwyci, albo kolor wyjdzie nie teges. Zreszta walkowalysmy temat 128 razy. ;)

Reni, iwcia77, Iwone, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Uff, a myslalam, ze to tylko ja jestem taka zapobiegliwa. I ze to wynika ze skapstwa mego ( czytaj przedsiebiorczosci i zaradnosci ;) )

ja mam nawet tv Philips wyprodukowany w polandii :P ale kupiony w IT :(, zastawe z Lubiany, tez kupiona w IT :)

to co moge to przywoze z polandii, ale nie ukrywam ze samolotami to ciezko sie przewozi, gdyby nie km to autem jeszcze wiecej bym nazwozila :D

Pusurek lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

moj byly sasiad (flamand) fury tylko w PL kupuje.. najlepsze est to, ze one (Volvo) sa produkowane w Ghent (40km od Bru), potem jada do Polski, a on juz 2 razy lecial do Poznania i je stamtad przywozil.. Wszystkie okna do domu tez z Polski przytargal (firma transportowa znaczy). Wiec to nie tylko to, ze Polacy swoje ciagna- rozsadni ludzie w Polsce kupuja..

dlatego Polska gospodarka w porownaniu z innymi panstwami UE tak dobrze sobie z kryzysem poradzila ;)(dane obietktywne Europejskiego Banku Centralnego, wiec prosze na mnie nie krzyczec).. To i fakt, ze my do kryzysow przyzwyczajeni i w razie takiego robimy wiecej, a nie zalamujemy rece i strajk..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:06

Pusurek, Mega, kapturnica, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 5201 5202 5203 5204 5205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ