35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jeżeli chodzi o religie to służe pomocą
moge troche ożywić forum
zwłaszcza że golnęłam lampke czerwonego i krew mi krąży szybko
a tak w ogóle to nie ma Burszty i jest mi smutno z tego powodumacduska, moremi, Simba, Bliska 77, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jeżeli chodzi o religie to służe pomocą
moge troche ożywić forum
zwłaszcza że golnęłam lampke czerwonego i krew mi krąży szybko
a tak w ogóle to nie ma Burszty i jest mi smutno z tego powodu
mi to najbardziej gęsi szkoda było...
a co do Bursztyna to może Bozia go zmobilizuje jakos???iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dlaczego mnie moj chlop tak ostatnio wkurwia.
Dlaczego moje dziecko pyskuje.
Dlaczego moje drugie dziecko zaczelo ryczec wieczorami.
ad . 2 Bo ma 14 lat i dorasta?
Mój ma to samo.
hmmm to nie jest zbyt kontrowersyjne więc obawiam sie że burzy nie wywołamoremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Chcecie kłótnie? Proszę:
Pusur! Jak mnie wkurwia słowo "polaczek" to sobie nie wyobrażasz!! Tutaj tez widze taki trend.
Mogłabys sie opanować?moremi, kapturnica, Pusurek, macduska, Bliska 77, iwcia77, Parka, Mega, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:ad . 2 Bo ma 14 lat i dorasta?
Mój ma to samo.
hmmm to nie jest zbyt kontrowersyjne więc obawiam sie że burzy nie wywołakapturnica, macduska, iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pytał ktoś o mnie? Nie? To Foch!
I tak mi się przypomniała głupia zagrywka ze szczenięcych lat. Dogadaliśmy się ze znajomymi, że w ciągu dnia będziemy dzwonić pod jeden losowo wybrany numer i pytać o Waldka. Odbierał mężczyzna i wszystkim mówił, że to pomyłka. Oczywiście po entym telefonie był już mocno zniecierpliwiony. Wieczorem spotkaliśmy się u kumpla i on zadzwonił ponownie do tego faceta. "Tu Waldek. Pytał ktoś o mnie?"Simba, kapturnica, macduska, Pusurek, Bliska 77, malgos741, iwcia77, Parka, Mega, Reni, paszczakin, Bozia3, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Dlaczego mnie moj chlop tak ostatnio wkurwia.
Dlaczego moje dziecko pyskuje.
Dlaczego moje drugie dziecko zaczelo ryczec wieczorami.
Dobra to tak...Lecim na szczecin z tematem,,
Chlop przestanie wkurwiac kiedys , nie wczesniej niz po smierci..
Córka trenuje pyskowki przed tymi , ktore bedzie uprawiala kiedys ze swoim wkurwiajacym meNzem a maly placze bo nie wie jak inaczej ci powiedziec ,ze poki moze to chce sie cyckami bawic bo wie ,ze zejdzie kilkanascie lat zanim znow sie nimi bedzie mogl bawic
Myslisz ,ze cos ci rozjasnilam???Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:36
Pusurek, macduska, iwcia77, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Chcecie kłótnie? Proszę:
Pusur! Jak mnie wkurwia słowo "polaczek" to sobie nie wyobrażasz!! Tutaj tez widze taki trend.
Mogłabys sie opanować?
Dobrze nam klotnia idzie?macduska, iwcia77, Parka, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To mial byc jakis kroki leTki temat na wieczor a nie pojechalas tu cieżkimi tonażami..
Dobra to tak...Lecim na szczecin z tematem,,
Chlop przestanie wkurwiac kiedys , nie wczesniej niz po smierci..
Córka trenuje pyskowki przed tymi , ktore bedzie uprawiala kiedys ze swoim wkurwiajacym meNzem a maly placze bo nie wie jak inaczej ci powiedziec ,ze poki moze to chce sie cyckami bawic bo wie ,ze zejdzie kilkanascie lat zanim znow sie nimi bedzie mogl bawic
Myslisz ,ze cos ci rozjasnilam???iwcia77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Chcecie kłótnie? Proszę:
Mogłabys sie opanować?
Simba, nie miałam odwagi tego napisać. Brawo!!!
no ale Ty tu jesteś weteranka nie to co ja...kapturnica, iwcia77, Parka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A wlasnie, ze nie! zagranica pelna jest Polaczkow, takich malych, robaczywych, robiacych krecia robote przyzwoitym rodakom.
Dobrze nam klotnia idzie?macduska, Pusurek, Bliska 77, iwcia77, malgos741, Parka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kuffa, nie wiem. Wyglada na to, ze we wszystkim o cycki chodzi...
Pusurek, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A wlasnie, ze nie! zagranica pelna jest Polaczkow, takich malych, robaczywych, robiacych krecia robote przyzwoitym rodakom.
Dobrze nam klotnia idzie?[/QUOTE
dobrze się zapowiada
ale swoją drogą nie nadużywaj tego słowaco, prooooszę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:39
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jezu faktycznie jestem weteranem - juz ponad rok tu gnije
Ja tez rok i prosze. Dzieciak drze pysk u gory w sypialni. Ty z 2 strony masz dwojeczke, wiec kto wie? Poszlas na ilosc, nie na czas.
malgos741 lubi tę wiadomość