35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:jeżeli chodzi o religie to służe pomocą
moge troche ożywić forum
zwłaszcza że golnęłam lampke czerwonego i krew mi krąży szybko
a tak w ogóle to nie ma Burszty i jest mi smutno z tego powodu -
moremi wrote:Pytał ktoś o mnie? Nie? To Foch!
I tak mi się przypomniała głupia zagrywka ze szczenięcych lat. Dogadaliśmy się ze znajomymi, że w ciągu dnia będziemy dzwonić pod jeden losowo wybrany numer i pytać o Waldka. Odbierał mężczyzna i wszystkim mówił, że to pomyłka. Oczywiście po entym telefonie był już mocno zniecierpliwiony. Wieczorem spotkaliśmy się u kumpla i on zadzwonił ponownie do tego faceta. "Tu Waldek. Pytał ktoś o mnie?"Bliska 77, iwcia77, Parka, Reni, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No co zrobisz jak nic nie zrobisz..Moze podlacz chlopakow pod kartoniki swoje a mloda wyslij z kieszonkowym na jakas impreze???Beda mieli zajeteusta to cie nie beda wkurwiac ??hehehe
Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:o Ewa , jak indykobicie? udało sie?
mi to najbardziej gęsi szkoda było...
a co do Bursztyna to może Bozia go zmobilizuje jakos???
indyki podzielone pomiedzy mnie brata i mame
pokroiłam na małe porcyjki i bede blendować z warzywami dla Tupkamacduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Slabiutko.
Ja tez rok i prosze. Dzieciak drze pysk u gory w sypialni. Ty z 2 strony masz dwojeczke, wiec kto wie? Poszlas na ilosc, nie na czas.
kapturnica, Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:indyki podzielone pomiedzy mnie brata i mame
pokroiłam na małe porcyjki i bede blendować z warzywami dla Tupkaiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Poczekaj. Ewka zaraz powie, ze ma idealnego meza i wtedy na nia skoczymy.
idealnych nie ma
ale każda mądra kobieta wie że kazdy przystojny pan dyrektor ma kochanke..
zawsze kurwa coś za coś w tym życiuiwcia77, Mega, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:indyki podzielone pomiedzy mnie brata i mame
pokroiłam na małe porcyjki i bede blendować z warzywami dla Tupka
o to masz porcyjek na dwa lata
bo to potwory a nie ptaki
ledwo zdołałyśmy unieść jednego z mama-20 kgEwaT, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ty musisz byc dłużej niż rok bo jak przyszłam to juz byłaś. Nie odejmuj sobie lat, okeeeeej?
Lat to se juz nie odejme, chliip chliiiip.iwcia77, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Hmm, przyszlam po urodzinach, znaczy pod koniec wrzesnia. Pierwszy cykl zmarnowalam na glupoty. Zaciazylam w cyklu, ktory sie zaczal 25 listopada. No to jak, ze dluzej?
Lat to se juz nie odejme, chliip chliiiip.iwcia77, Pusurek, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie też się uregulowały cykle na stare lata i też nie wiem od czego...ale w młodości miałam co 20 albo co 40 - bez różnicy, a teraz przed ciążą miałam 29-31.
Tak mi się wydawało, że jesteś już po...ja na Twoim miejscu bzykałabym się już wtedy po tym teście...jak są prawie dwie takie same krechy to juz tuż tuż owulka, więc ja nigdy nie czekałam na konkretny pik - tylko zaczynałam już działania - codziennie, albo co dwa dni bo przecież plemniory i ze 4 dni mogą przetrzymać...