35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Musisz gazete na leb zarzucac jak sie z nim bzykasz czy dajesz rade bez?
no mi jego broda i brak włosów nie przeszkadza a co do zębów to są sztandarowym dowodem na to że miłość jest ślepa.
Ze sa krzywe zobaczyłam tak z 5 lat po ślubie dopiero
jest własnie na ostatnim etapie prostowania prostowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:06
kapturnica, Parka, Iwone lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Musisz gazete na leb zarzucac jak sie z nim bzykasz czy dajesz rade bez?
w bzykaniu najwazniejszy jest chuj i charakter
na facjate można przymknąć oko....moim skromnym zdaniemmacduska, peppapig, malgos741, Parka, Reni, Bozia3, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:w bzykaniu najwazniejszy jest chuj i charakter
na facjate można przymknąć oko....moim skromnym zdaniem
i jedno i drugie ma całkiem w porządku
ew charakter lekko do poprawki co do chuja - bez zastrzezenWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:09
EwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppa to juz sie nie bedzie seXowal po nowym roku ,ze zwija interes???
No mój chłop nie chce juz dzieci..jedak moje poronienie go rozmiekczyło... Poszlismy na kompromis próbujemy jakiś czas... Kurwa ..i nic...
Pierwsze drugie od strzała...teraz nic.. Mój chłop zakazał się swoim plemnikom bzykać....
Nie wiem co będzie jak się znowu nie uda..
Rzuciłam Wam temat dziewczyny, co z chłopem począć który nie chce trzeciego dziecka...Parka, Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
Paszczu- udanego pobytu w trojmiescie
bardzo ci zazdroszcze
Reni- ja nie mam magnesa z Wawy!, kurde mialam jechac do Polarka a ta sie wypisala ze szkoly
- bylam 20 lat temu na stadionie 20 lecia po dresik
i wtedy to jeszcze nie mialam mojego hobby zbieractwa magnesow...
z Belgii tez nie mam...no ale moze kiedys pojade to se kupie ..a co tam
a ja umarlam z zazdrosci ...moj kolega jest na Galapagoskurde , ale mi sie marzy egzotyczny wyjazd...
Pusurek, moremi, Mega, Iwone, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:o alis przyłaczam się do Ewy,
a jak ćwiczenia?
Za dużo nie ćwiczymy, bo z powodu operacji była przerwa, a poza tym trochę boję się, że jakieś złe wzorce utrwalę. Trochę staram się takich ćwiczeń rozluźniających z nią robić, układać odpowiednio do spania, noszenia i uczę ją przewracać sie na brzuszek. Ale nie chce się nauczyć. Poza tym wścieka się na brzuchu bardzo. Czy wszystkie niemowlaki tak mają, że po minucie na brzuchu dostają ataku złości?Pusurek, peppapig, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Paszczu- udanego pobytu w trojmiescie
bardzo ci zazdroszcze
Reni- ja nie mam magnesa z Wawy!, kurde mialam jechac do Polarka a ta sie wypisala ze szkoly
- bylam 20 lat temu na stadionie 20 lecia po dresik
i wtedy to jeszcze nie mialam mojego hobby zbieractwa magnesow...
z Belgii tez nie mam...no ale moze kiedys pojade to se kupie ..a co tam
a ja umarlam z zazdrosci ...moj kolega jest na Galapagoskurde , ale mi sie marzy egzotyczny wyjazd...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Za dużo nie ćwiczymy, bo z powodu operacji była przerwa, a poza tym trochę boję się, że jakieś złe wzorce utrwalę. Trochę staram się takich ćwiczeń rozluźniających z nią robić, układać odpowiednio do spania, noszenia i uczę ją przewracać sie na brzuszek. Ale nie chce się nauczyć. Poza tym wścieka się na brzuchu bardzo. Czy wszystkie niemowlaki tak mają, że po minucie na brzuchu dostają ataku złości?
po 10 minutach zaczyna sapać i mnie przywoływaćpeppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:Za dużo nie ćwiczymy, bo z powodu operacji była przerwa, a poza tym trochę boję się, że jakieś złe wzorce utrwalę. Trochę staram się takich ćwiczeń rozluźniających z nią robić, układać odpowiednio do spania, noszenia i uczę ją przewracać sie na brzuszek. Ale nie chce się nauczyć. Poza tym wścieka się na brzuchu bardzo. Czy wszystkie niemowlaki tak mają, że po minucie na brzuchu dostają ataku złości?