35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Ty musisz byc dłużej niż rok bo jak przyszłam to juz byłaś. Nie odejmuj sobie lat, okeeeeej?
Simba lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAlis wrote:Za dużo nie ćwiczymy, bo z powodu operacji była przerwa, a poza tym trochę boję się, że jakieś złe wzorce utrwalę. Trochę staram się takich ćwiczeń rozluźniających z nią robić, układać odpowiednio do spania, noszenia i uczę ją przewracać sie na brzuszek. Ale nie chce się nauczyć. Poza tym wścieka się na brzuchu bardzo. Czy wszystkie niemowlaki tak mają, że po minucie na brzuchu dostają ataku złości?
Alis, Simba, iwcia77, macduska, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Tomcio lubi ale nie za długo
po 10 minutach zaczyna sapać i mnie przywoływać
To całkiem długo wytrzymuje. I zakładam, że "przywołuje" uprzejmie i z godnością. Weronika uważa, że spotkała ją krzywda straszna i po minucie wierzga i krzyczy, a po 3 wpada w histerię.Simba, Pusurek, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kurde usnelo mi się w kocyku..
No mój chłop nie chce juz dzieci..jedak moje poronienie go rozmiekczyło... Poszlismy na kompromis próbujemy jakiś czas... Kurwa ..i nic...
Pierwsze drugie od strzała...teraz nic.. Mój chłop zakazał się swoim plemnikom bzykać....
Nie wiem co będzie jak się znowu nie uda..
Rzuciłam Wam temat dziewczyny, co z chłopem począć który nie chce trzeciego dziecka...
dlaczego sie go pytasz o zdanie? -
nick nieaktualnyAlis wrote:Za dużo nie ćwiczymy, bo z powodu operacji była przerwa, a poza tym trochę boję się, że jakieś złe wzorce utrwalę. Trochę staram się takich ćwiczeń rozluźniających z nią robić, układać odpowiednio do spania, noszenia i uczę ją przewracać sie na brzuszek. Ale nie chce się nauczyć. Poza tym wścieka się na brzuchu bardzo. Czy wszystkie niemowlaki tak mają, że po minucie na brzuchu dostają ataku złości?
wydaje mi się, że tylko te które mają z tym problem
tzn. sprawia im to trudność i takie tam
mój pierworodny lezał zadowolony, nawet zasypiał na brzuchu czasami a młodszy darł się w niebogłosy -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ale jest mi glupio , bo sie czuje jakbym wymusila ...a ja nie chce narazac nikogo na koszta
...no ale jak nalegasz tak bardzo
Widzialam takie ladne u kolezanki kiedys. Czemu ja jej wlasciwie nie zapitolilam jednego?
iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tak. Ale za chwile po minucie i 2 sekundach, a potem coraz dluzej. Adas lezy na brzuchu z lbem do gory bardzo juz teraz dlugo i zaczyna miec z tego radoche. A ile pretensji bylo na poczatku. Z tym, ze ja do lba nie biore, mial lezec i juz. Kiedys mi podziekuje.
A, czyli mówisz, że powinnam brać ją na przetrzymanie dla jej własnego dobra, jako ta starsza i mądrzejsza -
Alis wrote:To całkiem długo wytrzymuje. I zakładam, że "przywołuje" uprzejmie i z godnością. Weronika uważa, że spotkała ją krzywda straszna i po minucie wierzga i krzyczy, a po 3 wpada w histerię.
może sie nie czuje bezpieczna w tej pozycji? daj jej troche czasu!
iwcia77, macduska, Alis, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale jest mi glupio , bo sie czuje jakbym wymusila ...a ja nie chce narazac nikogo na koszta
...no ale jak nalegasz tak bardzo
Jestem w ciazy i mam chwilowo serce przepełnione dobrocią i pięknem.
(Tak, jasne)Bliska 77, malgos741, Alis, iwcia77, moremi, EwaT, Mega, paszczakin, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Alis nie przejmuj sie, kazde dziecko ma swoje ulubione pozycje i "sposob spedzania czasu", moja np ostatnio tak domaga sie czyjejs obecnosci, ze az uszy bola
pamietaj, ze takie male dzieciatka potrzebuja bardzo ale to bardzo maminej obecnosci, glosu zapachu itp przeciez w brzuszku bylo tak cieplutko i bezpiecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:21
Alis, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:wydaje mi się, że tylko te które mają z tym problem
tzn. sprawia im to trudność i takie tam
mój pierworodny lezał zadowolony, nawet zasypiał na brzuchu czasami a młodszy darł się w niebogłosy
A jaki problem miał z tym młodszy? Moja kiedyś trzymała główkę do góry, a teraz jakoś jej się już nie chce. Podnosi tylko na chwilkę. Za to zauważyłam, że nauczyła się rączki wyciągać do przodu. Wcześniej trzymała przy sobie. Teraz już rusza rączkami i nóżkami jakby pełzała (choć na razie oczywiście leży).Bliska 77, macduska, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Paszczu- udanego pobytu w trojmiescie
bardzo ci zazdroszcze
Reni- ja nie mam magnesa z Wawy!, kurde mialam jechac do Polarka a ta sie wypisala ze szkoly
- bylam 20 lat temu na stadionie 20 lecia po dresik
i wtedy to jeszcze nie mialam mojego hobby zbieractwa magnesow...
z Belgii tez nie mam...no ale moze kiedys pojade to se kupie ..a co tam
a ja umarlam z zazdrosci ...moj kolega jest na Galapagoskurde , ale mi sie marzy egzotyczny wyjazd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:21
malgos741, Simba, macduska, iwcia77, Pusurek, EwaT, Parka, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAlis wrote:A, czyli mówisz, że powinnam brać ją na przetrzymanie dla jej własnego dobra, jako ta starsza i mądrzejsza
Bliska 77 lubi tę wiadomość