X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ty musisz byc dłużej niż rok bo jak przyszłam to juz byłaś. Nie odejmuj sobie lat, okeeeeej? ;)
    Ja też już długo :-)

Simba lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Tomcio lubi ale nie za długo
    po 10 minutach zaczyna sapać i mnie przywoływać
    I Ty tez byc dała jakiś pasek z Tomeczkiem - ile on juz ma?

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Za dużo nie ćwiczymy, bo z powodu operacji była przerwa, a poza tym trochę boję się, że jakieś złe wzorce utrwalę. Trochę staram się takich ćwiczeń rozluźniających z nią robić, układać odpowiednio do spania, noszenia i uczę ją przewracać sie na brzuszek. Ale nie chce się nauczyć. Poza tym wścieka się na brzuchu bardzo. Czy wszystkie niemowlaki tak mają, że po minucie na brzuchu dostają ataku złości?
    Tak. Ale za chwile po minucie i 2 sekundach, a potem coraz dluzej. Adas lezy na brzuchu z lbem do gory bardzo juz teraz dlugo i zaczyna miec z tego radoche. A ile pretensji bylo na poczatku. Z tym, ze ja do lba nie biore, mial lezec i juz. Kiedys mi podziekuje. ;)

Alis, Simba, iwcia77, macduska, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurde, Iwka, wez przygotuj miejsce na magnes od Simby...
    Tym razem to bedzie magnes wyjęty z kolumny :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Tomcio lubi ale nie za długo
    po 10 minutach zaczyna sapać i mnie przywoływać

To całkiem długo wytrzymuje. I zakładam, że "przywołuje" uprzejmie i z godnością. Weronika uważa, że spotkała ją krzywda straszna i po minucie wierzga i krzyczy, a po 3 wpada w histerię.

Simba, Pusurek, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wyślij adres na maila to sie skombinuje
    ale jest mi glupio , bo sie czuje jakbym wymusila ...a ja nie chce narazac nikogo na koszta :(...no ale jak nalegasz tak bardzo ;D

Pusurek, Simba, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kurde usnelo mi się w kocyku.. <3
    No mój chłop nie chce juz dzieci..jedak moje poronienie go rozmiekczyło... Poszlismy na kompromis próbujemy jakiś czas... Kurwa ..i nic...
    Pierwsze drugie od strzała...teraz nic.. Mój chłop zakazał się swoim plemnikom bzykać....
    Nie wiem co będzie jak się znowu nie uda..
    Rzuciłam Wam temat dziewczyny, co z chłopem począć który nie chce trzeciego dziecka...
    a co byś chciała poczynać? normalnie- bzykać sie
    dlaczego sie go pytasz o zdanie?

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    eeeeeeeee..?
    a może miałas tylko jednego i myślisz że każdy taki duży jest? ;)
    Tak jednego tylko i to w podstawowce...Wiesz jaki byl wtedy gigant ;)

EwaT, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Za dużo nie ćwiczymy, bo z powodu operacji była przerwa, a poza tym trochę boję się, że jakieś złe wzorce utrwalę. Trochę staram się takich ćwiczeń rozluźniających z nią robić, układać odpowiednio do spania, noszenia i uczę ją przewracać sie na brzuszek. Ale nie chce się nauczyć. Poza tym wścieka się na brzuchu bardzo. Czy wszystkie niemowlaki tak mają, że po minucie na brzuchu dostają ataku złości?

wydaje mi się, że tylko te które mają z tym problem
    tzn. sprawia im to trudność i takie tam
    mój pierworodny lezał zadowolony, nawet zasypiał na brzuchu czasami a młodszy darł się w niebogłosy

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale jest mi glupio , bo sie czuje jakbym wymusila ...a ja nie chce narazac nikogo na koszta :(...no ale jak nalegasz tak bardzo ;D
    Ja bym chciala z gofrem. :) Widzialam takie ladne u kolezanki kiedys. Czemu ja jej wlasciwie nie zapitolilam jednego? ;)

iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak. Ale za chwile po minucie i 2 sekundach, a potem coraz dluzej. Adas lezy na brzuchu z lbem do gory bardzo juz teraz dlugo i zaczyna miec z tego radoche. A ile pretensji bylo na poczatku. Z tym, ze ja do lba nie biore, mial lezec i juz. Kiedys mi podziekuje. ;)

A, czyli mówisz, że powinnam brać ją na przetrzymanie dla jej własnego dobra, jako ta starsza i mądrzejsza ;)

aY05p2.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jezu faktycznie jestem weteranem - juz ponad rok tu gnije
    Ale za to z jakim skutkiem... Wiesz ile by tak chciało? :)

EwaT, macduska lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    To całkiem długo wytrzymuje. I zakładam, że "przywołuje" uprzejmie i z godnością. Weronika uważa, że spotkała ją krzywda straszna i po minucie wierzga i krzyczy, a po 3 wpada w histerię.
    ona jest świeżo po przeżyciach
    może sie nie czuje bezpieczna w tej pozycji? daj jej troche czasu!

iwcia77, macduska, Alis, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja bym chciala z gofrem. :) Widzialam takie ladne u kolezanki kiedys. Czemu ja jej wlasciwie nie zapitolilam jednego? ;)
    z gofrem?? a skad ? z Sopotu?? ;D

malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Zwariowałas? Przecież mogłam to olać ;)
    Jestem w ciazy i mam chwilowo serce przepełnione dobrocią i pięknem.
    (Tak, jasne)

Bliska 77, malgos741, Alis, iwcia77, moremi, EwaT, Mega, paszczakin, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis nie przejmuj sie, kazde dziecko ma swoje ulubione pozycje i "sposob spedzania czasu", moja np ostatnio tak domaga sie czyjejs obecnosci, ze az uszy bola ;)
    pamietaj, ze takie male dzieciatka potrzebuja bardzo ale to bardzo maminej obecnosci, glosu zapachu itp przeciez w brzuszku bylo tak cieplutko i bezpiecznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:21

Alis, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wydaje mi się, że tylko te które mają z tym problem
    tzn. sprawia im to trudność i takie tam
    mój pierworodny lezał zadowolony, nawet zasypiał na brzuchu czasami a młodszy darł się w niebogłosy

A jaki problem miał z tym młodszy? Moja kiedyś trzymała główkę do góry, a teraz jakoś jej się już nie chce. Podnosi tylko na chwilkę. Za to zauważyłam, że nauczyła się rączki wyciągać do przodu. Wcześniej trzymała przy sobie. Teraz już rusza rączkami i nóżkami jakby pełzała (choć na razie oczywiście leży).

Bliska 77, macduska, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Paszczu- udanego pobytu w trojmiescie :) bardzo ci zazdroszcze :)

Reni- ja nie mam magnesa z Wawy! ;D, kurde mialam jechac do Polarka a ta sie wypisala ze szkoly :( - bylam 20 lat temu na stadionie 20 lecia po dresik ;D i wtedy to jeszcze nie mialam mojego hobby zbieractwa magnesow...:(

z Belgii tez nie mam...:( no ale moze kiedys pojade to se kupie ..a co tam :)

a ja umarlam z zazdrosci ...moj kolega jest na Galapagos :-O kurde , ale mi sie marzy egzotyczny wyjazd...:(
    A my lecimy na Kanary :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:21

malgos741, Simba, macduska, iwcia77, Pusurek, EwaT, Parka, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A, czyli mówisz, że powinnam brać ją na przetrzymanie dla jej własnego dobra, jako ta starsza i mądrzejsza ;)
    Z tym brzuszkiem to tez jeszcze czas. Ale obrotki na lewo i prawo owszem, tak. Rob z nia duzo cwiczen sensorycznych, opukuj raczki, stopki, uciskaj delikatnie czesci ciala nazywajac je, masuj, turlaj ja po macie. I koniecznie twarde podloze, zadne tam pierzyny czy cos. Mata do cwiczen/ jogi jest najlepsza.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bo tak robia polaczki :-P
    Ide spac

iwcia77, kapturnica, Bliska 77, Pusurek, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 5233 5234 5235 5236 5237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ