35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem! Dopiero dziś wypuścili nas do domu.
Nie mam szans Was nadrobić, ale spróbuje zdać relację z trudnych początków mojego macierzyństwa.
Co wrażliwsze, albo te co jeszcze nie rodziły lepiej niech nie czytają.
Dojechaliśmy do szpitala na 15.00, po wypełnieniu kupy papierów i pierwszym badaniu, które wykazało rozwarcie na ok. 4 cm, zostałam przyjęta na oddział. Ponieważ nie było wolnej sal porodowej, trafiłam na patologię ciąży. Podłączono mnie do ktg i spokojnie sobie czekałam.
O 17.00 odeszły wody płodowe i jak tylko zwolniła się sala porodowa na wózku zostałam tam przewieziona. Skurcze się wzmagały, ale ktg wykazywało, że są słabe. Koło 20.00 myśłałam, że już nie wytrzymam, położna przyniosła piłkę, worek, proponowała kąpiel, ale mnie najlepiej było cierpieć na stojąco. Co pół godziny, albo lekarka, albo położna badały rowarcie, ale niestety akcja porodowa nie postępowała, a ja myślałam, że oszaleję z bólu.
c.d.n.
Pusurek, macduska, iwcia77, peppapig, Parka, EwaT, malgos741, moremi, Dorka1979, Iwone, kkisia, Mega, paszczakin, Bozia3, Alis, Niuta, kapturnica, BISCA, ania.g, caffe, Viv78, Bliska 77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:witajcie wieczorową porą, ja na momencik, po prostu nie starcza mi czasu, chciałam tylko powiedzieć, ze przesyłki do Megi i Kapturnicy dziś zostały wysłane przez mojego męża
pozdrawiamdziękuje bardzo
-
Pusurek wrote:Ale jaja, magnesy mozna kupic na allegro.
http://allegro.pl/magnes-na-lodowke-3-d-belgia-i4738466361.html?source=mltalbo samemu kupic albo dostac od znajomego to przynajmiej o kims sie mysli jak sie na niego patrzy...nie masz tak?
macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Chryste panie, Mysza, boj sie Boga! Mysmy juz na msze za Ciebie dawaly!!!
i już list gonczy za tobą puściłyśmy i inne teorie spiskowe odchodziły!Pusurek, peppapig, iwcia77, moremi, Iwone, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ale takie to nie maja " duszy"
albo samemu kupic albo dostac od znajomego to przynajmiej o kims sie mysli jak sie na niego patrzy...nie masz tak?
Dlatego sie podjaralam, ale tylko na sekunde.
moremi, iwcia77, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale jaja, magnesy mozna kupic na allegro.
http://allegro.pl/magnes-na-lodowke-3-d-belgia-i4738466361.html?source=mltPusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dorka, platki kukurydziane to samo zlo. Niestety. Przestaw sie na owsianke na wodzie z jablkiem tartym i cynamonem np. Zapychajace i zupelnie znosne.
Jakbys potrzebowala pomyslu na zarcie, to wal jak w dym - mam ciutke doswiadczenia w te klocki.
A, i zapomnij o cukrze.
Wypisz sobie zamienniki WW i wyliczaj.Pusurek, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:i już list gonczy za tobą puściłyśmy i inne teorie spiskowe odchodziły!
iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny