35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:dzień dobry
Iui nie będzie ..mojego męża szef to tępa pała.. $%@#@%T#^%^ & T&^R%^#E^%@$^#$$& tyle w temaciekapturnica, Mega, Reni, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja bym chciala z gofrem.
Widzialam takie ladne u kolezanki kiedys. Czemu ja jej wlasciwie nie zapitolilam jednego?
zaraz poszukam i link wyślę
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Z tym brzuszkiem to tez jeszcze czas. Ale obrotki na lewo i prawo owszem, tak. Rob z nia duzo cwiczen sensorycznych, opukuj raczki, stopki, uciskaj delikatnie czesci ciala nazywajac je, masuj, turlaj ja po macie. I koniecznie twarde podloze, zadne tam pierzyny czy cos. Mata do cwiczen/ jogi jest najlepsza.
Hm... czyli tu może być mój błąd - ok, jutro przenosimy się z łóżka na matę.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:A jaki problem miał z tym młodszy? Moja kiedyś trzymała główkę do góry, a teraz jakoś jej się już nie chce. Podnosi tylko na chwilkę. Za to zauważyłam, że nauczyła się rączki wyciągać do przodu. Wcześniej trzymała przy sobie. Teraz już rusza rączkami i nóżkami jakby pełzała (choć na razie oczywiście leży).
z powodu niewidzenia nie miał potrzeby ruchu, do tego wiotki był
dlatego się dopytuję bo wiem jak ważne jest żeby takich rzeczy nie przegapić wtedy ładnie się dziciaka z takich przypadłości wyprowadzaPusurek, Alis, iwcia77, EwaT, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Na Kanary czy do Kanady, bo ciezko zakumac.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:z powodu niewidzenia nie miał potrzeby ruchu, do tego wiotki był
dlatego się dopytuję bo wiem jak ważne jest żeby takich rzeczy nie przegapić wtedy ładnie się dziciaka z takich przypadłości wyprowadzamacduska, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:a co byś chciała poczynać? normalnie- bzykać sie
dlaczego sie go pytasz o zdanie?
Wtedy mi się odechciewa, ... Nie miałam pojęcia że kolejne dziecko chyba nas oddala od siebie..iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny