35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Pusur jaka Samuela?
macduska, Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:macie jakieś domowe sposoby na zgagę?
nigdy nie miałam nawet w ciąży a dzisiaj jakby mi kwasu ktoś do gardła nalał...
heeelp!!!!!!!kapturnica, Reni, malgos741, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A raczej Twoj tablet.
Albo komorka.
u mnie od wczoraj, jak piszę na forum to mi wszystko podkresla na czerwono i podpowiada jakieś dziwne słowa w obcym języku.malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:już któryś raz piszę....pół szklanki wody letniej, do tego łyżeczka sody - i pić malutkimi łyczkami...zawsze pomaga
pisałaś ale nie kodowałam bo nie miałam nigdy zgagi
chyba się starzeję czy co?
edit : i dziękuję za podpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:03
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Wróciłam od mojej gin. Jestem po owulce, niestety przeoczylam ją. Ten test owulacyjny ktory po czasie podanym w instrukcji wyszedl pozytywnie byl prawdziwy - dopiero gdy wysechl, krecha stala sie ciemniejsza niz konrolna. Zmlylilo to moja czujnosc, glupia ja, znowu wychodzi ze nie ma co liczyc na rozne pomoce, tylko trzeba sie bzykac co drugi dzien. Jestem zla na siebie bo wiem to przeciez, zrobilismy tak nasze dzieci, a teraz tak trudno nam to wcielic w zycie. Tak w ogole to szyjkę mam tak zalana kremowym sluzem, ze ginka nie mogla zrobic cytologii (myslalm ze zjade na fotelu, a ona tylko: niech pani na mnie prze pupą! )
Teraz byle doczekac do konca cyklu, a w nastepnym clo i mam monitoring (juz jestem umowiona). Wiec tak zupelnie nic to nie robię
Swoja, droga na stare lata uregulowaly mi sie cykle, wreszcie, juz kolejny raz 35 dniowy. To chyba Inofolic tak dziala no bo co innego?
Tak mi się wydawało, że jesteś już po...ja na Twoim miejscu bzykałabym się już wtedy po tym teście...jak są prawie dwie takie same krechy to juz tuż tuż owulka, więc ja nigdy nie czekałam na konkretny pik - tylko zaczynałam już działania - codziennie, albo co dwa dni bo przecież plemniory i ze 4 dni mogą przetrzymać...moremi, Parka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek jeśli chodzi o Samirę też się zdziwiłam.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
paszczakin wrote:a ja juz spakowana, bo jutro po fabryce jeade do Eindhoven i lece.. kurde, flache szampana mam w prawie pustej walizce, jak mi go rozwala, to ich pozabijam jutro, bo juz mi niewiele trzeba.. zawinelam go we wszytskie ciuchy, no ale skoro walizka prawie pusta to i tak sie bedzie kulal.. zastanawiam sie czy takiej gabki wielkiej do walizki nie wlozyc, co luby do przewozenia monitorow uzywa
no nic, ide relaxing jakis zaliczyc, milego..kapturnica, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A raczej Twoj tablet.
Albo komorka.
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyBozia3 wrote:paszcza czym Ty się mniej więcej zajmujesz - jeśli to nie tajemnica...bo bardzo mnie intryguje to, że pracownik jakiejś tajemniczej fabryki jeździ po całej Europie w delegacje..
iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Pusur - ja też zapominam o świecie - nie zapłaciłam młodemu za obiady w szkole - zorientowałam się po tygodniu, a ten chodził na stołówkę i dostawał jedzenie - panie się pewnie nad nim zlitowały i nic nie mówiły - czekały pewnie - aż ta patologia zapłaci za dziecko..
Pusurek, malgos741, Simba, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
bo paszcza to tak na prawdę Edek z fabryki kredekBozia3 wrote:paszcza czym Ty się mniej więcej zajmujesz - jeśli to nie tajemnica...bo bardzo mnie intryguje to, że pracownik jakiejś tajemniczej fabryki jeździ po całej Europie w delegacje..
Bozia3, Pusurek, Simba, moremi, iwcia77, Mega, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusur - ja też zapominam o świecie - nie zapłaciłam młodemu za obiady w szkole - zorientowałam się po tygodniu, a ten chodził na stołówkę i dostawał jedzenie - panie się pewnie nad nim zlitowały i nic nie mówiły - czekały pewnie - aż ta patologia zapłaci za dziecko..
Bozia3, macduska, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
przeczytałam czekam na Brejvika
czas iść spać..
Pusurek wrote:Kurde, czekam az Barnevernet dziecko mi zabiora. To starsze!Bozia3, kapturnica, Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość