X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Apropo sss starania kobiety ja stara jestem ale nie wiem ...jeśli dziś test owi prawie supcio czyli delikatnie bledsza kreska od ctestowej to może jutro będzie mocna krecha,to! Czy dzisiaj sexy jutro dać chłopi spokój czy pare dni pod rząd?...bo nie wiem serio ;) jutro podglądam też jajka,.. To tez ewentualnie się zobaczy czy coś wyhodowałam,
    Jak macie jakieś propozycje sexowe to się podzielcie doświadczeniem :D

ja peppa nie pomoge, my przerobilismy wszytskie schematy- co 2 dni, codziennie, z duza przerwa w seksie, kilka razy dziennie i to doskonale wiedzac kiedy owu jest, bo u mnie to ewidentnie bylo widac.. i dupa

ale co zrobc, moje jajka wszytskie wygladaly tak:
    knight-egg-cup-holder.jpg i ta lyzka w plemniory napieprzaly, wiec nie dalo sie naturalnie..

Reni, peppapig, Pusurek, kkisia, Mega, Parka, macduska, Simba, iwcia77, Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i i jeszczce chcialam dodac "do kurwy nedzy!"

jak wracalam do domu z fabryki to mi w Suzi power opadl przy setce, turbo sie wylaczylo i wlaczyla sie kontrolka zygzaczek ;) Totalnie nie dalo sie hulnac porzadnie..
    Jutro rano chuop pojedzie do serwisu, moze to kwestia przepalenia filtra czastek stalych (na tym to ja juz sie znam), jak nie to kurwa wyjde z siebie i stane obok..

peppapig, Mega, malgos741, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku ach żesz mój chłop daje mi swoje żołnierzyki do końca roku na zajscie...potem zamyka interes..wiec chyba będziemy codziennie potem mu dam odsapnąć ze dwa dni i znowu..wymorduje na amen,albo udusze!
    A co do przepalenia filtra cząstek stałych..hmm..ja tylko jade swoim autkiem póki jedzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 19:47

Mega, paszczakin, malgos741, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa to juz sie nie bedzie seXowal po nowym roku ,ze zwija interes??? 8)

Mega, macduska, Simba, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    i i jeszczce chcialam dodac "do kurwy nedzy!"

jak wracalam do domu z fabryki to mi w Suzi power opadl przy setce, turbo sie wylaczylo i wlaczyla sie kontrolka zygzaczek ;) Totalnie nie dalo sie hulnac porzadnie..
    Jutro rano chuop pojedzie do serwisu, moze to kwestia przepalenia filtra czastek stalych (na tym to ja juz sie znam), jak nie to kurwa wyjde z siebie i stane obok..
    bidoku jakas pechowa ta Twoja SUKA chyba musisz ja wymienic na inny model =D

paszczakin lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Paszczaku ach żesz mój chłop daje mi swoje żołnierzyki do końca roku na zajscie...potem zamyka interes..wiec chyba będziemy codziennie potem mu dam odsapnąć ze dwa dni i znowu..wymorduje na amen,albo udusze!
    A co do przepalenia filtra cząstek stałych..hmm..ja tylko jade swoim autkiem póki jedzie...
    rozwodzisz sie? co to za dyktat i warunki??

kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    bidoku jakas pechowa ta Twoja SUKA chyba musisz ja wymienic na inny model =D

no wlasnie powiedzialam, ze wymienie, chyba uslyszala i sie zwiesila.. no ale 8 latek pojezdzila bez wiekszych ekscesow.. :/

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Apropo sss starania kobiety ja stara jestem ale nie wiem ...jeśli dziś test owi prawie supcio czyli delikatnie bledsza kreska od ctestowej to może jutro będzie mocna krecha,to! Czy dzisiaj sexy jutro dać chłopi spokój czy pare dni pod rząd?...bo nie wiem serio ;) jutro podglądam też jajka,.. To tez ewentualnie się zobaczy czy coś wyhodowałam,
    Ja juz tym testom nie wierze, lepszy seksior co 2 dzien i tyle

kapturnica, EwaT, malgos741, macduska, ania.g, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ja juz tym testom nie wierze, lepszy seksior co 2 dzien i tyle

Tez tak mysle bo mozna pik przegapic albo czasem testy nie wyjda......
    Trza sie bzykac i nic wieNcej nie pomoze...
    Tez tak zamierzam w tym cyklu a co bedzie sie zobaczy..Moj chetny do wspolpracy bo wyposzczony to moze podoła 8)

Iwone, malgos741, macduska, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja juz spakowana, bo jutro po fabryce jeade do Eindhoven i lece.. kurde, flache szampana mam w prawie pustej walizce, jak mi go rozwala, to ich pozabijam jutro, bo juz mi niewiele trzeba.. zawinelam go we wszytskie ciuchy, no ale skoro walizka prawie pusta to i tak sie bedzie kulal.. zastanawiam sie czy takiej gabki wielkiej do walizki nie wlozyc, co luby do przewozenia monitorow uzywa :)

no nic, ide relaxing jakis zaliczyc, milego..

kapturnica, malgos741, EwaT, Pusurek, macduska, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a ja juz spakowana, bo jutro po fabryce jeade do Eindhoven i lece.. kurde, flache szampana mam w prawie pustej walizce, jak mi go rozwala, to ich pozabijam jutro, bo juz mi niewiele trzeba.. zawinelam go we wszytskie ciuchy, no ale skoro walizka prawie pusta to i tak sie bedzie kulal.. zastanawiam sie czy takiej gabki wielkiej do walizki nie wlozyc, co luby do przewozenia monitorow uzywa :)

Paszcza to superrrr udanego pobytu w Pl...Ciekawa jestem rodzinnego oglaszania żes wdwupaku 8)

Iwone, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesu doczytalam. Mam taki zapieprz w pracy ze nie wiem za co sie chycic, no i na dodatek wracam autobusem do domu bo auto zepsute i małż nie odbierze :(

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dziewczyny, którym obiecałam medykamenty, dzisiaj wieczorem zasiądę i napiszę co i ile czego mam i będziemy dzielić :)
    ok będę czekać na wiadomość :-)
    Bliska już rozdała.

Mega, macduska lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:

ja bym dzis, jutro i poprawiła pojutrze a co tam ;-)

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jesu doczytalam. Mam taki zapieprz w pracy ze nie wiem za co sie chycic, no i na dodatek wracam autobusem do domu bo auto zepsute i małż nie odbierze :(
    to podobnie jak u mnie tylko roboty mniej ;-)

Mega lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Zawin w co mozesz, potem to wypierdzielisz przeca. Ja mam zawsze tego typu schizy, bo podroz bez alko w walizce, to nie podroz. Nigdy mi nic nie peka, w przeciwienstwie do innych Polaczkow. Ostatnio moja walizka zawsze zalana jakims piwem albo innym syfem. Ze tez ludzie nie potrafia sie godnie zapakowac na podroz.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A czy ja dobrze widze, ze Samuela usunela konto? Co sie normalnie dzieje w narodzie...

Pusur jaka Samuela?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie prosciej na bezcłÓwce zakupic???
    Wsio jest to samo a i cenowo jakas duza roznica nie bywa....No i i nie trza sie denerwoć ,że rozpizdolą co w walizce... 8)
    Ja zawsze alko i faje kupujetak jak lece do UK a ze nie pale to chetnych dużo =D

Simba lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie jakieś domowe sposoby na zgagę?

nigdy nie miałam nawet w ciąży a dzisiaj jakby mi kwasu ktoś do gardła nalał...

heeelp!!!!!!!

Simba, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    macie jakieś domowe sposoby na zgagę?

nigdy nie miałam nawet w ciąży a dzisiaj jakby mi kwasu ktoś do gardła nalał...

heeelp!!!!!!!
    Niee mow??? Kurde ja cale popoludnie mecze sie z nia..Juz i manti bylo w akcji i mleko i nic!! Blehhhh

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5226 5227 5228 5229 5230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ