35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Apropo sss starania kobiety ja stara jestem ale nie wiem ...jeśli dziś test owi prawie supcio czyli delikatnie bledsza kreska od ctestowej to może jutro będzie mocna krecha,to! Czy dzisiaj sexy jutro dać chłopi spokój czy pare dni pod rząd?...bo nie wiem serio
jutro podglądam też jajka,.. To tez ewentualnie się zobaczy czy coś wyhodowałam,
Jak macie jakieś propozycje sexowe to się podzielcie doświadczeniem
ja peppa nie pomoge, my przerobilismy wszytskie schematy- co 2 dni, codziennie, z duza przerwa w seksie, kilka razy dziennie i to doskonale wiedzac kiedy owu jest, bo u mnie to ewidentnie bylo widac.. i dupa
ale co zrobc, moje jajka wszytskie wygladaly tak:
i ta lyzka w plemniory napieprzaly, wiec nie dalo sie naturalnie..
Reni, peppapig, Pusurek, kkisia, Mega, Parka, macduska, Simba, iwcia77, Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
i i jeszczce chcialam dodac "do kurwy nedzy!"
jak wracalam do domu z fabryki to mi w Suzi power opadl przy setce, turbo sie wylaczylo i wlaczyla sie kontrolka zygzaczekTotalnie nie dalo sie hulnac porzadnie..
Jutro rano chuop pojedzie do serwisu, moze to kwestia przepalenia filtra czastek stalych (na tym to ja juz sie znam), jak nie to kurwa wyjde z siebie i stane obok..peppapig, Mega, malgos741, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczaku ach żesz mój chłop daje mi swoje żołnierzyki do końca roku na zajscie...potem zamyka interes..wiec chyba będziemy codziennie potem mu dam odsapnąć ze dwa dni i znowu..wymorduje na amen,albo udusze!
A co do przepalenia filtra cząstek stałych..hmm..ja tylko jade swoim autkiem póki jedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 19:47
Mega, paszczakin, malgos741, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i i jeszczce chcialam dodac "do kurwy nedzy!"
jak wracalam do domu z fabryki to mi w Suzi power opadl przy setce, turbo sie wylaczylo i wlaczyla sie kontrolka zygzaczekTotalnie nie dalo sie hulnac porzadnie..
Jutro rano chuop pojedzie do serwisu, moze to kwestia przepalenia filtra czastek stalych (na tym to ja juz sie znam), jak nie to kurwa wyjde z siebie i stane obok..paszczakin lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Paszczaku ach żesz mój chłop daje mi swoje żołnierzyki do końca roku na zajscie...potem zamyka interes..wiec chyba będziemy codziennie potem mu dam odsapnąć ze dwa dni i znowu..wymorduje na amen,albo udusze!
A co do przepalenia filtra cząstek stałych..hmm..ja tylko jade swoim autkiem póki jedzie...kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:bidoku jakas pechowa ta Twoja SUKA chyba musisz ja wymienic na inny model
no wlasnie powiedzialam, ze wymienie, chyba uslyszala i sie zwiesila.. no ale 8 latek pojezdzila bez wiekszych ekscesow.. -
peppapig wrote:Apropo sss starania kobiety ja stara jestem ale nie wiem ...jeśli dziś test owi prawie supcio czyli delikatnie bledsza kreska od ctestowej to może jutro będzie mocna krecha,to! Czy dzisiaj sexy jutro dać chłopi spokój czy pare dni pod rząd?...bo nie wiem serio
jutro podglądam też jajka,.. To tez ewentualnie się zobaczy czy coś wyhodowałam,
Jak macie jakieś propozycje sexowe to się podzielcie doświadczeniemkapturnica, EwaT, malgos741, macduska, ania.g, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ja juz tym testom nie wierze, lepszy seksior co 2 dzien i tyle
Tez tak mysle bo mozna pik przegapic albo czasem testy nie wyjda......
Trza sie bzykac i nic wieNcej nie pomoze...
Tez tak zamierzam w tym cyklu a co bedzie sie zobaczy..Moj chetny do wspolpracy bo wyposzczony to moze podołaIwone, malgos741, macduska, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
a ja juz spakowana, bo jutro po fabryce jeade do Eindhoven i lece.. kurde, flache szampana mam w prawie pustej walizce, jak mi go rozwala, to ich pozabijam jutro, bo juz mi niewiele trzeba.. zawinelam go we wszytskie ciuchy, no ale skoro walizka prawie pusta to i tak sie bedzie kulal.. zastanawiam sie czy takiej gabki wielkiej do walizki nie wlozyc, co luby do przewozenia monitorow uzywa
no nic, ide relaxing jakis zaliczyc, milego..kapturnica, malgos741, EwaT, Pusurek, macduska, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a ja juz spakowana, bo jutro po fabryce jeade do Eindhoven i lece.. kurde, flache szampana mam w prawie pustej walizce, jak mi go rozwala, to ich pozabijam jutro, bo juz mi niewiele trzeba.. zawinelam go we wszytskie ciuchy, no ale skoro walizka prawie pusta to i tak sie bedzie kulal.. zastanawiam sie czy takiej gabki wielkiej do walizki nie wlozyc, co luby do przewozenia monitorow uzywa
no nic, ide relaxing jakis zaliczyc, milego..Iwone, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jesu doczytalam. Mam taki zapieprz w pracy ze nie wiem za co sie chycic, no i na dodatek wracam autobusem do domu bo auto zepsute i małż nie odbierze
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dziewczyny, którym obiecałam medykamenty, dzisiaj wieczorem zasiądę i napiszę co i ile czego mam i będziemy dzielić
Bliska już rozdała.Mega, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jak macie jakieś propozycje sexowe to się podzielcie doświadczeniem
ja bym dzis, jutro i poprawiła pojutrze a co tam01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mega wrote:Jesu doczytalam. Mam taki zapieprz w pracy ze nie wiem za co sie chycic, no i na dodatek wracam autobusem do domu bo auto zepsute i małż nie odbierze
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a ja juz spakowana, bo jutro po fabryce jeade do Eindhoven i lece.. kurde, flache szampana mam w prawie pustej walizce, jak mi go rozwala, to ich pozabijam jutro, bo juz mi niewiele trzeba.. zawinelam go we wszytskie ciuchy, no ale skoro walizka prawie pusta to i tak sie bedzie kulal.. zastanawiam sie czy takiej gabki wielkiej do walizki nie wlozyc, co luby do przewozenia monitorow uzywa
no nic, ide relaxing jakis zaliczyc, milego..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A nie prosciej na bezcłÓwce zakupic???
Wsio jest to samo a i cenowo jakas duza roznica nie bywa....No i i nie trza sie denerwoć ,że rozpizdolą co w walizce...
Ja zawsze alko i faje kupujetak jak lece do UK a ze nie pale to chetnych dużoSimba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:macie jakieś domowe sposoby na zgagę?
nigdy nie miałam nawet w ciąży a dzisiaj jakby mi kwasu ktoś do gardła nalał...
heeelp!!!!!!!macduska lubi tę wiadomość