X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a cholera wie.. rynek farmaceutyczny ma tyle możliwości
    Fak, przeczytalam "tyłek farmaceutyczny". Czas chyba na maja sjeste...

iwcia77, Reni, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy ja dobrze widze, ze Samuela usunela konto? Co sie normalnie dzieje w narodzie...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam nadzieje, że sutanna między guzikami też wyprasowana! ;-)

to Andżej nosi sutanne nie ja
    znowu po raz 8775 nas pomyliłaś
    polecam ginko biloba na pamięć ;)

ania.g, kapturnica, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, którym obiecałam medykamenty, dzisiaj wieczorem zasiądę i napiszę co i ile czego mam i będziemy dzielić :)

Reni, peppapig, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To jest sutanna bezszwowa - zamiast szwow sa rzepy. Bardzo sie szybko z tego rozbiera. Idealna rowniez na strip tease

Wojtek wie bo sam mnie z niej rozbierał
    a jak mu sie rence czensły
    A.

iwcia77, Simba, Reni, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dziewczyny, którym obiecałam medykamenty, dzisiaj wieczorem zasiądę i napiszę co i ile czego mam i będziemy dzielić :)
    czy mnie też uwzględnisz gdybyś miała czegoś za dużo? ;)

caffe, iwcia77, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czy mnie też uwzględnisz gdybyś miała czegoś za dużo? ;)
    Mogę uwzględnić :)

Po prostu napiszę ile czego mam i się dziewczyny podzielicie. Bo jeszcze Bliska coś wydawała, to może któraś z chętnych już się zaopatrzyła i nie będzie potrzebowała :)

Napiszę szczegółowo jak małego uśpię :)

iwcia77, kapturnica, EwaT, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wszamał własnie marchewkę z dynią przygotowane w moim sprzęcie. Nawet to bardzo dobre jest, sama podjadłam.
    Jego mina przy pierwszym kęsie bezcenna :)

Iwone, iwcia77, kapturnica, EwaT, peppapig, Reni, Mega, malgos741, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

I podpisuje liste

iwcia77, gosia7122, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Bozia dobrze ze Twoj synek w wozku spi bo moja corcie to uspic w wozku to nie lada wyczyn.Na spacerze slabo spi,wracam z ryczacym dzieckiem po 15 minutach.Jak dobrze wiedziec ze dziewczyny nie prasujecie, ja tak staram wieszac pranie zeby sie nie gniotlo .
    ja też nie prasowałam, nie wyparzałam butelek i moje dzieci dobrze się mają. Jeden ma już 18 lat, drugi 6 ;)

iwcia77, gosia7122, Pusurek, peppapig lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad6a3b8ff21f.png

Iwone, kkisia, caffe, peppapig, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9829c122187.jpg

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dzizasie, ale ze mnie chuj nie matka... Przed chwila dzwonila ze szkoly wychowawczyni corki, czy zapomnialam o wywiadowce... 2 razy do roku sa indywidualne spotkania wychowawcy, dziecka i rodzica, i ja wlasnie o takim zapomnialam. Najgorsze jest to, ze sma przeciez takie spotkania robie i zupelnie nie zajarzylam, ze to ta pora roku. I musialam sie tlumaczyc z budyniu jednej z lepszych kolezanek z pracy. Ja pierdziu, jaki wstyd. Upilabym sie, gdybym mogla...

EwaT, Reni, peppapig, Iwone, paszczakin, Mega, malgos741, macduska, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Paszczak, robisz zamowienie z Gemini?

nope, to bedzie na druga ture- pewnie ktos w okolicach swiat mi przywiezie, albo rodzina nada pake..

Pusurek, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie wszyskie?
    starajo sie?

peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na allaha toż to sodomja i gomorja
    EwaT wrote:
    Wojtek wie bo sam mnie z niej rozbierał
    a jak mu sie rence czensły
    A.

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pazerna nie jestem poczeba mnie tylko jakiś eliksir na gnieżdzenie.. moze być dupek
    caffe wrote:

Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ale mówiłam, ze go przygarne pokocham jak własne.. to nie! uśpię! w PL eutanazja jest zabroniona..

112 uprzejmie donoszę!
    caffe wrote:
    Mogę uwzględnić :)

Po prostu napiszę ile czego mam i się dziewczyny podzielicie. Bo jeszcze Bliska coś wydawała, to może któraś z chętnych już się zaopatrzyła i nie będzie potrzebowała :)

Napiszę szczegółowo jak małego uśpię :)

paszczakin, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, caffe lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    według mnie jestes juz po owulce (może wczoraj była...)te testy różnie wychodzą...

Wróciłam od mojej gin. Jestem po owulce, niestety przeoczylam ją. Ten test owulacyjny ktory po czasie podanym w instrukcji wyszedl pozytywnie byl prawdziwy - dopiero gdy wysechl, krecha stala sie ciemniejsza niz konrolna. Zmlylilo to moja czujnosc, glupia ja, znowu wychodzi ze nie ma co liczyc na rozne pomoce, tylko trzeba sie bzykac co drugi dzien. Jestem zla na siebie bo wiem to przeciez, zrobilismy tak nasze dzieci, a teraz tak trudno nam to wcielic w zycie. Tak w ogole to szyjkę mam tak zalana kremowym sluzem, ze ginka nie mogla zrobic cytologii (myslalm ze zjade na fotelu, a ona tylko: niech pani na mnie prze pupą! )
    Teraz byle doczekac do konca cyklu, a w nastepnym clo i mam monitoring (juz jestem umowiona). Wiec tak zupelnie nic to nie robię :)
    Swoja, droga na stare lata uregulowaly mi sie cykle, wreszcie, juz kolejny raz 35 dniowy. To chyba Inofolic tak dziala no bo co innego?

Iwone, peppapig, Mega, malgos741, macduska, ania.g, iwcia77, Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    gdzie wszyskie?
    starajo sie?
    Apropo sss starania kobiety ja stara jestem ale nie wiem ...jeśli dziś test owi prawie supcio czyli delikatnie bledsza kreska od ctestowej to może jutro będzie mocna krecha,to! Czy dzisiaj sexy jutro dać chłopi spokój czy pare dni pod rząd?...bo nie wiem serio ;) jutro podglądam też jajka,.. To tez ewentualnie się zobaczy czy coś wyhodowałam,
    Jak macie jakieś propozycje sexowe to się podzielcie doświadczeniem :D

Parka, macduska, iwcia77, moremi, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 5225 5226 5227 5228 5229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ