35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:To jest sutanna bezszwowa - zamiast szwow sa rzepy. Bardzo sie szybko z tego rozbiera. Idealna rowniez na strip tease
Wojtek wie bo sam mnie z niej rozbierał
a jak mu sie rence czensły
A.iwcia77, Simba, Reni, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:czy mnie też uwzględnisz gdybyś miała czegoś za dużo?
Po prostu napiszę ile czego mam i się dziewczyny podzielicie. Bo jeszcze Bliska coś wydawała, to może któraś z chętnych już się zaopatrzyła i nie będzie potrzebowała
Napiszę szczegółowo jak małego uśpięiwcia77, kapturnica, EwaT, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Mój wszamał własnie marchewkę z dynią przygotowane w moim sprzęcie. Nawet to bardzo dobre jest, sama podjadłam.
Jego mina przy pierwszym kęsie bezcennaIwone, iwcia77, kapturnica, EwaT, peppapig, Reni, Mega, malgos741, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Bozia dobrze ze Twoj synek w wozku spi bo moja corcie to uspic w wozku to nie lada wyczyn.Na spacerze slabo spi,wracam z ryczacym dzieckiem po 15 minutach.Jak dobrze wiedziec ze dziewczyny nie prasujecie, ja tak staram wieszac pranie zeby sie nie gniotlo .
iwcia77, gosia7122, Pusurek, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO dzizasie, ale ze mnie chuj nie matka... Przed chwila dzwonila ze szkoly wychowawczyni corki, czy zapomnialam o wywiadowce... 2 razy do roku sa indywidualne spotkania wychowawcy, dziecka i rodzica, i ja wlasnie o takim zapomnialam. Najgorsze jest to, ze sma przeciez takie spotkania robie i zupelnie nie zajarzylam, ze to ta pora roku. I musialam sie tlumaczyc z budyniu jednej z lepszych kolezanek z pracy. Ja pierdziu, jaki wstyd. Upilabym sie, gdybym mogla...
EwaT, Reni, peppapig, Iwone, paszczakin, Mega, malgos741, macduska, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Paszczak, robisz zamowienie z Gemini?
nope, to bedzie na druga ture- pewnie ktos w okolicach swiat mi przywiezie, albo rodzina nada pake..Pusurek, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja pazerna nie jestem poczeba mnie tylko jakiś eliksir na gnieżdzenie.. moze być dupekcaffe wrote:Dziewczyny, którym obiecałam medykamenty, dzisiaj wieczorem zasiądę i napiszę co i ile czego mam i będziemy dzielić
Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Caffe ale mówiłam, ze go przygarne pokocham jak własne.. to nie! uśpię! w PL eutanazja jest zabroniona..
112 uprzejmie donoszę!caffe wrote:Mogę uwzględnić
Po prostu napiszę ile czego mam i się dziewczyny podzielicie. Bo jeszcze Bliska coś wydawała, to może któraś z chętnych już się zaopatrzyła i nie będzie potrzebowała
Napiszę szczegółowo jak małego uśpiępaszczakin, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:według mnie jestes juz po owulce (może wczoraj była...)te testy różnie wychodzą...
Wróciłam od mojej gin. Jestem po owulce, niestety przeoczylam ją. Ten test owulacyjny ktory po czasie podanym w instrukcji wyszedl pozytywnie byl prawdziwy - dopiero gdy wysechl, krecha stala sie ciemniejsza niz konrolna. Zmlylilo to moja czujnosc, glupia ja, znowu wychodzi ze nie ma co liczyc na rozne pomoce, tylko trzeba sie bzykac co drugi dzien. Jestem zla na siebie bo wiem to przeciez, zrobilismy tak nasze dzieci, a teraz tak trudno nam to wcielic w zycie. Tak w ogole to szyjkę mam tak zalana kremowym sluzem, ze ginka nie mogla zrobic cytologii (myslalm ze zjade na fotelu, a ona tylko: niech pani na mnie prze pupą! )
Teraz byle doczekac do konca cyklu, a w nastepnym clo i mam monitoring (juz jestem umowiona). Wiec tak zupelnie nic to nie robię
Swoja, droga na stare lata uregulowaly mi sie cykle, wreszcie, juz kolejny raz 35 dniowy. To chyba Inofolic tak dziala no bo co innego?Iwone, peppapig, Mega, malgos741, macduska, ania.g, iwcia77, Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:gdzie wszyskie?
starajo sie?jutro podglądam też jajka,.. To tez ewentualnie się zobaczy czy coś wyhodowałam,
Jak macie jakieś propozycje sexowe to się podzielcie doświadczeniemParka, macduska, iwcia77, moremi, caffe lubią tę wiadomość