35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Ponieważ mój link został lekko zignorowany
opisze wam to zdarzenie.
Na trasie z Lublina kobieta w 7 miesiącu ciąży zaczęła rodzić.
Pomógł jej kierowca autobusu i odebrał poród , dziecko rodziło się nóżkami.
Wykonał masaż serca i sztuczne oddychanie poniewaz dziciak nie oddychał. Jak pogotowie przyjechało już było dawno po ptokach tzn po porodzie a mały kangurował u mamusi.
Kobieta jechała z tesciowa i z synem , syn podwijał rękawy kierowcy a teściowa trzymała telefon z latarką bo w autobusie jest słabe światło.
Nie wiem jak wy ale ja jestem pod wrażeniem.paszczakin, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Alis, bardzo się cieszę że wszystko idzie ku dobremu
O co chodzi z tym prasowaniem ciuszków, czemu to takie ważne na początku? Na razie prasuję ale nie wiem co to ma dać?
Gosia, prześliczny awatarek
ania.g lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Bozia dobrze ze Twoj synek w wozku spi bo moja corcie to uspic w wozku to nie lada wyczyn.Na spacerze slabo spi,wracam z ryczacym dzieckiem po 15 minutach.Jak dobrze wiedziec ze dziewczyny nie prasujecie, ja tak staram wieszac pranie zeby sie nie gniotlo .
gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ciekawe co sie robi w sytuacji kiedy jednemu sie podoba na spacerze a drugiemu nie...
Simba, gosia7122, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no no szacun.. taki postęp
ale że co 33 rzepy??
Simba wrote:Andzej jest modernym ksiendzem i ma sutanne na rzepyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 16:04
Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nie czytałam... ale że co te czopki połknęła?Simba wrote:Czyli lewatywa + golenie bobra + http://www.tvn24.pl/krakow,50/zazyla-amfetamine-tuz-przed-porodem-kobieta-odzyskala-przytomnosc,482483.html
I mozna rodzicMega lubi tę wiadomość