35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Jakiśmarazm nas na forum ogarnał,
jesienna depresja czy coś
Bursztyn ratuj!!!iwcia77, Mala79, macduska, Sabina, BISCA, Elfik, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:wiesz, my właśnie umyliśmy córcie, opatuliłam ją, przytuliłam do siebie i jadła z piersi i tak z 25 min zleciało i prawie przysnęłam ale starsza dosłownie wyrwała mnie z tego cudownego stanu szarpiąc mnie za rękaw :, bo chciała swój rysunek pokazać
ja w domu to nie mam chwili spokoju, co chwilę któryś przychodzi i o coś pyta albo opowiada albo pokazuje w internecie albo telefon dzwoni albo przychodzi ktos
a mnie głowa boli już piaty dzień...Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:poka
e tam, to takie śniegowce, nie że jakiś lans
ale pokazę czemu nie
http://www.iv.pl/images/80707711242073468183.jpgMala79, iwcia77, malgos741, Bliska 77, Pusurek, Sabina, caffe, Bursztyn, Iwone, Elfik, Niuta, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajne sa te butki podobaja mi sie
a ja dzisiaj w przesylce z serwisu razem ze sprzetem dostalam ksiazke o gotowaniu na parze z serii porad lekarza rodzinnego ktos se wrzucil ale okazala sie ciekawa nawet ma takie proste przepisy ksernelam sobie cala a co tam bede sobie zalowac:-)macduska, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny[QUOTE=iwcia77
no fajowe , na polskie klimaty jak znalazl( ocieplane?)[/QUOTE]
ocieplane wełną,
akurat na łazenie po śniegu
ja mam do drogi z chodnikiem jakieś 300 metrów więc kazde krótsze buty powodują, ze pełno w nich śniegu a ścieżkę nie zawsze nadąży się odśnieżyć
Bliska 77, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ja w domu to nie mam chwili spokoju, co chwilę któryś przychodzi i o coś pyta albo opowiada albo pokazuje w internecie albo telefon dzwoni albo przychodzi ktos
a mnie głowa boli już piaty dzień...macduska, caffe, BISCA, Iwone, Elfik lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
Macduska super buty i na pewno ciepłecaffe, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kochane moje obie przesyłki do mnie dzisiaj dotarły
dziękuję bardzo, koperty zachowalam i wciagam wiruski ;)choc to pewnie nie wystarczy ale chłop mi sie miga bo zmęczony
caffe, iwcia77, macduska, Bliska 77, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyButy fajne, trza jeszcze zime porzadna skitrac.
A moj chlop przyznal dzis, ze czytuje nasze forum. Juz to kiedys mowil i mu nie wierzylam, teraz to juz nie wiem, ale na wszelki wypadek:
Kochanie, ja zawsze tylko dobrze o Tobie mowie dziewczynkom.
A teraz dziewczynki, prosze o potwierdzenie tych slow!iwcia77, caffe, macduska, Iwone, Bliska 77, Simba, Elfik, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to poka
http://www.eobuwie.com.pl/botki-baldowski-572.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting
http://www.eobuwie.com.pl/botki-r-polanski-716-czarny-lico.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargetingiwcia77, Bursztyn, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość