35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz, my właśnie umyliśmy córcie, opatuliłam ją, przytuliłam do siebie i jadła z piersi i tak z 25 min zleciało i prawie przysnęłam ale starsza dosłownie wyrwała mnie z tego cudownego stanu szarpiąc mnie za rękaw :, bo chciała swój rysunek pokazaćmacduska wrote:Jakiśmarazm nas na forum ogarnał,
jesienna depresja czy coś
Bursztyn ratuj!!!
iwcia77, Mala79, macduska, Sabina, BISCA, Elfik, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:wiesz, my właśnie umyliśmy córcie, opatuliłam ją, przytuliłam do siebie i jadła z piersi i tak z 25 min zleciało i prawie przysnęłam ale starsza dosłownie wyrwała mnie z tego cudownego stanu szarpiąc mnie za rękaw :, bo chciała swój rysunek pokazać
ja w domu to nie mam chwili spokoju, co chwilę któryś przychodzi i o coś pyta albo opowiada albo pokazuje w internecie albo telefon dzwoni albo przychodzi ktos
a mnie głowa boli już piaty dzień...
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:poka

e tam, to takie śniegowce, nie że jakiś lans
ale pokazę czemu nie
http://www.iv.pl/images/80707711242073468183.jpg
Mala79, iwcia77, malgos741, Bliska 77, Pusurek, Sabina, caffe, Bursztyn, Iwone, Elfik, Niuta, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajne sa te butki podobaja mi sie

a ja dzisiaj w przesylce z serwisu razem ze sprzetem dostalam ksiazke o gotowaniu na parze z serii porad lekarza rodzinnego ktos se wrzucil ale okazala sie ciekawa nawet ma takie proste przepisy ksernelam sobie cala a co tam bede sobie zalowac:-)
macduska, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny[QUOTE=iwcia77
no fajowe , na polskie klimaty jak znalazl
( ocieplane?)[/QUOTE]
ocieplane wełną,
akurat na łazenie po śniegu
ja mam do drogi z chodnikiem jakieś 300 metrów więc kazde krótsze buty powodują, ze pełno w nich śniegu a ścieżkę nie zawsze nadąży się odśnieżyć
Bliska 77, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
no znam to, moja starsza tak nadaje.... ostatnio poskarżyła sie nawet, że jej dwie ukochane koleżanki w przedszkolu nie chcą sie z nią bawić bo ...za dużo mówi...bidulamacduska wrote:ja w domu to nie mam chwili spokoju, co chwilę któryś przychodzi i o coś pyta albo opowiada albo pokazuje w internecie albo telefon dzwoni albo przychodzi ktos
a mnie głowa boli już piaty dzień...
macduska, caffe, BISCA, Iwone, Elfik lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki

Macduska super buty i na pewno ciepłe
caffe, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Kochane moje obie przesyłki do mnie dzisiaj dotarły
dziękuję bardzo, koperty zachowalam i wciagam wiruski ;)choc to pewnie nie wystarczy ale chłop mi sie miga bo zmęczony
caffe, iwcia77, macduska, Bliska 77, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyButy fajne, trza jeszcze zime porzadna skitrac.

A moj chlop przyznal dzis, ze czytuje nasze forum. Juz to kiedys mowil i mu nie wierzylam, teraz to juz nie wiem, ale na wszelki wypadek:
Kochanie, ja zawsze tylko dobrze o Tobie mowie dziewczynkom.
A teraz dziewczynki, prosze o potwierdzenie tych slow!
iwcia77, caffe, macduska, Iwone, Bliska 77, Simba, Elfik, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to poka

http://www.eobuwie.com.pl/botki-baldowski-572.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting
http://www.eobuwie.com.pl/botki-r-polanski-716-czarny-lico.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting
iwcia77, Bursztyn, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość

kupila se wielkie kozary zeby 6 grudnia wiecej slodyczy do niego weszlo