35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:ja tam nic nie robie "pod faceta", po prostu mam swoje kanony estetyczne i je realizuje dla siebie dla nikogo wiecej, moj Alojz to nawet nie zwraca uwagi czy ja lysa czy ogolona, byle dziurka byla i gola dupa
on nawet nie zwraca uwagi na bielizne...jego jara tylko golizna
iwcia77, caffe, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:baby wszystko robią pod facetów a oni i tak ich maja w ciemnym zaułku
konsekwencje zdrowotne antytabletek też, byle chłopu było dobrze i bezproblemowo....bo a nuz sobie inna znajdzie
durne babskaBliska 77, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zeby piczkinsa po powitalnym sexie wymoczyc
z tego co widzę na suwaku to chyba już dzisiaj?iwcia77, macduska, Mega, Simba, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:U mnie to samo a wczoraj i dzis prawie caly czas placze,rece mnie bola od noszenia
. Czekam tylko , kiedy dostanie jakiejś przepukliny - bo spina się okropnie i pręży...nosić źle, w foteliku źle, cycka źle, cumla źle - masakra...więc jak już padnie, to ja tez jestem wykończona....
gosia7122, Simba, Bliska 77, macduska, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
A tak wogole to dostalam dzis mega prezenta na urodziny od Elfi...Dostalam 2 ksiazki z dedykacjami łapiacymi za serducho..Kurde ona to potrafi zaskoczyc ....
Wzruszylam sie normalnie jak otworzylam przesylke....iwcia77, ania.g, Simba, moremi, Bliska 77, macduska, Sabina, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A tak wogole to dostalam dzis mega prezenta na urodziny od Elfi...Dostalam 2 ksiazki z dedykacjami łapiacymi za serducho..Kurde ona to potrafi zaskoczyc ....
Wzruszylam sie normalnie jak otworzylam przesylke....a kiedy masz urodziny?
-
iwcia77 wrote:wow! no to tylko pozazdroscic
a kiedy masz urodziny?
Zaskoczyla mnie...Dostalam zawołajcie położna jennifer worth i szklany zamek jeanette walls....
Wygladaja na dosc interesujace pozycje..Takze bedzie co czytac..
Wiesz co napisala....Od dzis sie nie starzejesz tylko nabierasz smaku i aromatu oraz szlachetniejesz- wiesz jak wino...Waryjotkaiwcia77, macduska, malgos741, Mega, moremi, Bliska 77, Sabina, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:26Listopada..dzienpo imieninach
Zaskoczyla mnie...Dostalam zawołajcie położna jennifer worth i szklany zamek jeanette walls....
Wiesz co napisala....Od dzis sie nie starzejesz tylko nabierasz smaku i aromatu oraz szlachetniejesz- wiesz jak wino...Waryjotkakapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:26Listopada..dzienpo imieninach
Wiesz co napisala....Od dzis sie nie starzejesz tylko nabierasz smaku i aromatu oraz szlachetniejesz- wiesz jak wino...Waryjotkakapturnica lubi tę wiadomość