35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Tez jestem zainteresowana, byl czas ze spala w wozku na spacerze ponad 3godziny ale to bylo dawno i nieprawda, teraz max 15min wrrrrrr
gosia7122, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 15:36
iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:Tez jestem zainteresowana, byl czas ze spala w wozku na spacerze ponad 3godziny ale to bylo dawno i nieprawda, teraz max 15min wrrrrrr
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Ja jak chUopa nie ma i nie przewiduje wizytty u gina to sie zapuszczam
I tak mi nikt tam nie zaglada to w dupie mam czy bober jest czy nie ma..Ostatnio normalnie sie mi nie Kce certolic ..
No ale jak chłop w dom to bober w ściekiiwcia77, Bliska 77, EwaT, macduska, gosia7122, Mega, moremi, Iwone, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie to samo. Teraz Adas spi po 20 min, no chyba, ze napieprzam z wozkiem po gorach dolinach we wsi. Jak wozek stoi w ogrodzie, to zapomnij o spaniu.
iwcia77, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:U mnie to samo a wczoraj i dzis prawie caly czas placze,rece mnie bola od noszenia
ja jeszcze dzis i jutro mam mloda na wyposazeniu caly dzien bo do przedszkola nie poszlaPusurek, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja jak chUopa nie ma i nie przewiduje wizytty u gina to sie zapuszczam
I tak mi nikt tam nie zaglada to w dupie mam czy bober jest czy nie ma..Ostatnio normalnie sie mi nie Kce certolic ..
No ale jak chłop w dom to bober w ściekiiwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja jak chUopa nie ma i nie przewiduje wizytty u gina to sie zapuszczam
No ale jak chłop w dom to bober w ścieki
Kapta!
a rumianek już kupiłaś??/Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja jak chUopa nie ma i nie przewiduje wizytty u gina to sie zapuszczam
No ale jak chłop w dom to bober w ścieki
konsekwencje zdrowotne antytabletek też, byle chłopu było dobrze i bezproblemowo....bo a nuz sobie inna znajdzie
durne babskacaffe, gosia7122, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja tam nic nie robie "pod faceta", po prostu mam swoje kanony estetyczne i je realizuje dla siebie dla nikogo wiecej, moj Alojz to nawet nie zwraca uwagi czy ja lysa czy ogolona, byle dziurka byla i gola dupa
on nawet nie zwraca uwagi na bielizne...jego jara tylko golizna
Mega, moremi, Iwone, Sabina, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość