35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Iwcia, kiedy mieszkalam w Milano zapodawalasm sobie czaasem Ferrotone
http://www.ferrotone.it/it-it/it/i-nostri-marchi/ferrotone/ferrotone
Woda bogata w naturalne zelazo, jest w saszetkach, wlewasz porcje do szklanki i albo zaalewasz albo popijasz sokiem swiezo wycisnnietym z pomaranczy, efekt super!
W kazdej aptece znajdziesz.
I jest wysoko przyswajalne.dzieki
-
iwcia77 wrote:a czy kobiety w ciazy moga go przyjmowac ? zaraz zerkne na link , bo jeszcze go nie otworzylam
dzieki
a co ci lekarz zalecil?...zelazo chyba?iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
i chciałam powiedzieć, że wczoraj mój jeden post przeszedł bez echa!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cf7623a5a0b.jpgBursztyn, iwcia77, moremi, Iwone, Mega, EwaT, macduska, ania.g, Simba, Sabina, BISCA, peppapig, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to badaj a nie gnieciesz .. co Ty ciasto ugniatasz!
a tak poważnie to nie ma co się zastanawiać co to, tylko grzej do gina
może punkt G Ci się przesunął..a może to nic poważnegodorbie wrote:no wiesz, badam ja czy miękka w oczekiwaniu na owu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:16
iwcia77, Bliska 77, caffe, Mega, Pusurek, macduska, paszczakin, ania.g, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no to badaj a nie gnieciesz .. co Ty ciasto ugniatasz!
a tak poważnie to nie ma co się zastanawiać co to, tylko grzej do gina
może punkt G Ci się przesunął..a może to nic poważnego
Nie, punkt G to na ścianie a to na szyjce przy brzegu końca otworu do kanału, ale w dotyku taki szorstki. Kurde, może jakis polip lub brodawczak. Ale tego nie czułam w poprzednich dniach, dziś szyjka jakby twardsza, mniej rozpulchniona i wyczułam.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no tak zalecil ale nie bylam pewna czy KAZDE zelazo moze przyjmowac baba w cionzy
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie każde. Ja miałam swego czasu specyfik, którego nie można przyjmować w ciąży. Ale wiekszość ogólnodostepnych mogą przyjmować ciężarne
moremi, Iwone lubią tę wiadomość