35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
obecna
mialam wczoraj stawic sie w konfesjonale ale zaspalam ......moze ksiundz A da mi inny termin i godziny
wczoraj od rana urwanie doopy : labo, doktor, kumpelka, ogrodnicy, znajomi w odwiedzinach i okupacja kompa przez Alojza...dopiero jak poszedl spac to nadrabialam forum
no wiec mam poczatki anemii..dostalam zelazo..szkoda ze nie MAGNES..widzac handel forumowy
...no wlasnie ...to ja jakies wyzebralam ??? bo juz sie gubie...Bisca to wiem ze mi wysle i vice versa...a potem to juz nic nie wiem ...bo chyba wszystko zgarnal Pusur ...hm
moremi, Pusurek, Iwone, macduska, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:obecna
mialam wczoraj stawic sie w konfesjonale ale zaspalam ......moze ksiundz A da mi inny termin i godziny
wczoraj od rana urwanie doopy : labo, doktor, kumpelka, ogrodnicy, znajomi w odwiedzinach i okupacja kompa przez Alojza...dopiero jak poszedl spac to nadrabialam forum
no wiec mam poczatki anemii..dostalam zelazo..szkoda ze nie MAGNES..widzac handel forumowy
...no wlasnie ...to ja jakies wyzebralam ??? bo juz sie gubie...Bisca to wiem ze mi wysle i vice versa...a potem to juz nic nie wiem ...bo chyba wszystko zgarnal Pusur ...hm
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska 77 wrote:Iwcia, ja miałam sporą anemie w ciąży ale żelazo w dużej dawce pomogło, to dość często się zdarza
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a mialas jakies efekty uboczne , bo lekarz mnie uprzedzil ze albo bedzie duzo kupy albo malo albo zoladek nie bedzie go dobrze przyswajal...
iwcia77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:Widze, ze czesc Panelu Dyskusyjnego Rady Nadzorczej 35+ jest obecna, natomiast brakuje naszego przedstawiciela Episkopatu
gdzie jest wielebny Ksiondz ?
Bursztyn, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja mam od zawsze problemy z żelazem i wyglada to tak, że możesz mieć delikatne rozwolnienia i kupy w zielonym kolorze. To jest sygnał, że część żelaza się nie przyswaja i można zmniejszyć dawkę. Pamiętaj też o jednoczesnym przyjmowaniu witaminy C. Wystarczy jedna tabletka witaminy c do żelaza. Wtedy lepiej się przyswaja.
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Iwcia, kiedy mieszkalam w Milano zapodawalasm sobie czaasem Ferrotone
http://www.ferrotone.it/it-it/it/i-nostri-marchi/ferrotone/ferrotone
Woda bogata w naturalne zelazo, jest w saszetkach, wlewasz porcje do szklanki i albo zaalewasz albo popijasz sokiem swiezo wycisnnietym z pomaranczy, efekt super!
W kazdej aptece znajdziesz.
I jest wysoko przyswajalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:07
iwcia77, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba negocjuje ze świnią.. z Puhatym się nie dogadał!Bursztyn wrote:Widze, ze czesc Panelu Dyskusyjnego Rady Nadzorczej 35+ jest obecna, natomiast brakuje naszego przedstawiciela Episkopatu
gdzie jest wielebny Ksiondz ?
iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość