35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej baby, już z Gdanska.
Rodzina już wie, oszalała z radości prawie. Szampan poszedł w ruch
A ja ruszam na podbój sklepów!
Miłego!kapturnica, malgos741, Simba, EwaT, Mega, Sabina, Reni, moremi, caffe, peppapig, BISCA, Pusurek, iwcia77, Iwone, gosia7122, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Jasne, moją mamę po porodzie zatrzymali w szpitalu z żółtaczką na 2 tygodnie, a mnie wysłali do domu i nigdy nie dostałam kropli naturalnego mleka, bo nigdy jej się laktacja nie rozkręciła. Od urodzenia na sztucznym i to takim sprzed tych 30 paru lat, więc dużo gorszej jakości. I jakoś żyję i dziur w jelitach zatyczkami nie łatam.
Simba, EwaT, Mega, Sabina, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hello z pod kawki
Paszcza to święto było
a do mnie wczoraj doszła turbina ok 22-ej dojechał koleś i przywiózł do domu i dziś odbiera mechanik ode mniejak nówka pachnie świeżością.
Mega, Sabina, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Też byłam karmiona sztucznym, ale trudno wygrać z chordą jebniętych położnych.
Sabina, EwaT, moremi, Bliska 77, Simba, ania.g, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzien dobry
Kurka, nie zdazylam Was doczytac. Mam nadzieje ze nic waznego mnie nie ominelo ....
U nas ciagle lato !!! W nocy chlodno ale w dzien 17-20 i bardzo slonecznie. Super.
Pusur, wspolczuej powodzi i nadchodacych sniegow ...
Udanego czwartkuBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobry
słońce wali przez nowe szybki
mąż założy takie maty na ściane za grzejnikiem żeby ciepło odbijały
jak ja lubie ciepełko
chlebek żytni z serkiem i kawaMega, malgos741, moremi, kkisia, Bliska 77, Simba, Sabina, ania.g, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
jeszcze z wyrka
Kurde po tej zmianie czasu non stop bym spala , spie 10-11 godzin i ciagle mi malomoremi, kkisia, Bliska 77, Iwone lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dobry
słońce wali przez nowe szybki
mąż założy takie maty na ściane za grzejnikiem żeby ciepło odbijały
jak ja lubie ciepełko
chlebek żytni z serkiem i kawaSimba, Mega, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witajcie w mrozny poranek
Pusurku, kiedy czytam Twoje posty o darciu japki i wypluwaniu smoczka, to tak jakbym o mojej corci czytala
Po prostu jazda przednia, jak czytam ze dziewczynom dzieci tyle spia....caffe, Mega, Sabina, kapturnica, ania.g, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość