35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja z racji tego ,ze miewalam doczynienia z zastrzykami bo pacjentom czasem tzreba bylo podawac rozne leki domiesniowo czy podskornie to oswojona jestem......No i kłuc przy cukrzycy..A sobie??Ja moze z tych sado maso ale ja tam lubie sie kłuć..moremi wrote:Zemdlałabym. Jak kolezance robiłam zastrzyki przeciwzakrzepowe, to musiałam kielicha walnąć, a później drugiego. Sobie w życiu.
Bez podejrzeń o narkomanizm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:04
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDziecie male moje wnerwia mnie ostatnio przy zasypianiu. Albo drze kopare albo pluje smoczkiem. Albo obie rzeczy naraz. I latamy do niego do gory jak kot z pecherzem, brak Chodakowskiej zupelnie mi ostatnio nie doskwiera.

A, w ramach pochwalek - waze 4 kg mniej niz przed zajsciem w ciaze.
nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, caffe, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziecie male moje wnerwia mnie ostatnio przy zasypianiu. Albo drze kopare albo pluje smoczkiem. Albo obie rzeczy naraz. I latamy do niego do gory jak kot z pecherzem, brak Chodakowskiej zupelnie mi ostatnio nie doskwiera.

Bedziesz wyschnieta suszona sliwka jak bedziesz bardzo chuda
I zmarchy szybko ci wyjda
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

-
da rade wszystko, ja musiała robić mojej mamie, mężowi a w końcu 2 zastrzyki sobie a kiedys mdlałam.moremi wrote:Zemdlałabym. Jak kolezance robiłam zastrzyki przeciwzakrzepowe, to musiałam kielicha walnąć, a później drugiego. Sobie w życiu.
caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Nie zeby cie zdołowac ale przeczytaj o ktorej godzinie poszło spac dziecie caffe..Pusurek wrote:Dziecie male moje wnerwia mnie ostatnio przy zasypianiu. Albo drze kopare albo pluje smoczkiem. Albo obie rzeczy naraz. I latamy do niego do gory jak kot z pecherzem, brak Chodakowskiej zupelnie mi ostatnio nie doskwiera.

Albo ona kłamie albo dzieciakowi cos dolewa do mleka
..Zeby spalo tak wczesnie i do 7mej rano???
Normalnie cud dziecko....Moze Pusur oddaj swojego na tydzien to go wycwiczy ???
caffe, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

-
najlepiej leżeć przez 3 dni i tylko się ruchać, nawet z domu nie wychodzićkapturnica wrote:No takk..Zajebałam o żesz w morde!!samo sie nie zapłodni!!..
No tak Peppa trza sie ruchnąc jeszczeze 3dni pod rząd po pregnylu
malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Simba, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
moje zasnęło poł godz temu i obudzi sie ok 6tej na mlekokapturnica wrote:Nie zeby cie zdołowac ale przeczytaj o ktorej godzinie poszło spac dziecie caffe..
kapturnica, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bo z tym smoczkiem to taka jego zabawa. Chodzi mu o to zeby mu go wkładaćPusurek wrote:Dziecie male moje wnerwia mnie ostatnio przy zasypianiu. Albo drze kopare albo pluje smoczkiem. Albo obie rzeczy naraz. I latamy do niego do gory jak kot z pecherzem, brak Chodakowskiej zupelnie mi ostatnio nie doskwiera.

moremi lubi tę wiadomość
-
Niech dakapturnica wrote:Nie zeby cie zdołowac ale przeczytaj o ktorej godzinie poszło spac dziecie caffe..
może mu cisza leśna i powietrze posłuży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:14
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolecialam się prysznicnąć, migiem. Nie było mnie z 5 minut. Wchodzę do pokoju - śmierdzi rzygowinami - Młoda zwymiotowała od kaszlu jak mnie nie było przez tą chwilę. Ja na zawał zejde, jeszcze trochę i kupię sobie podróżny kibel do pokoju, bo boję się wychodzić jak zaśnie. Myję sie jak cywilizowany człowiek tylko w weekendy, jak jest mąż i jej pilnuje.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, EwaT, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChętnie poogladam wykresy. Daj mi linka, bo nie wiem jak wejśćParka wrote:Zreszta popatrz na moje wykresy (nie wiem czy poprzednie tez mozesz zobaczyc, byc moze powinnam ci wyslac zaproszenie do psiapsiolek, zebys zobaczyla wstecz , jak chcesz to Ci wysle ). Ja uparcie walcze z tym mitem, ze owu musi byc 14 dc zeby jajo bylo ok. Sa tez teorie ze za wczesnie podany dupek hamuje owu, wiec tym bardziej przepisywanie przez ginow dupka od 16 dc moze zahamowac owu ktora szykuje sie za kilka dni. W ten sposob zamiast pomoc mozna zaszkodzic.
Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Polecialam się prysznicnąć, migiem. Nie było mnie z 5 minut. Wchodzę do pokoju - śmierdzi rzygowinami - Młoda zwymiotowała od kaszlu jak mnie nie było przez tą chwilę. Ja na zawał zejde, jeszcze trochę i kupię sobie podróżny kibel do pokoju, bo boję się wychodzić jak zaśnie. Myję sie jak cywilizowany człowiek tylko w weekendy, jak jest mąż i jej pilnuje.
no to masz hardcore!!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w klubie wymiotujacych od kaszlu dzieci ech normalnie juz sama kuzwa nie wiem co od czego sie przyplatalo i co to wogole jest witki opadly bezradnosc dopadla i pomysl na to co mozna ewentualnie zapodac jeszcze w razie wSabina wrote:Polecialam się prysznicnąć, migiem. Nie było mnie z 5 minut. Wchodzę do pokoju - śmierdzi rzygowinami - Młoda zwymiotowała od kaszlu jak mnie nie było przez tą chwilę. Ja na zawał zejde, jeszcze trochę i kupię sobie podróżny kibel do pokoju, bo boję się wychodzić jak zaśnie. Myję sie jak cywilizowany człowiek tylko w weekendy, jak jest mąż i jej pilnuje.
-
dorbie wrote:Chętnie poogladam wykresy. Daj mi linka, bo nie wiem jak wejść
Wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek (wejdz w wiadomosci, potem w zaproszenia i zaakceptuj moje zaproszenie). Powinnas moc ogladac moje wykresy, nie tylko obecny, ale wszystkie wstecz - bedzie ich 10. Zeby zobaczyc wykres, wejdz w moj awatar, kliknij tak przy wykresie i potem przechodz do wykresow z poprzednich miesiecy duzymi bialymi strzalkami po lewej stronie wykresu. Na niektorych brak tempki, ale owu zawsze jest zaznaczona.
-
nick nieaktualnyDziękujęParka wrote:Wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek (wejdz w wiadomosci, potem w zaproszenia i zaakceptuj moje zaproszenie). Powinnas moc ogladac moje wykresy, nie tylko obecny, ale wszystkie wstecz - bedzie ich 10. Zeby zobaczyc wykres, wejdz w moj awatar, kliknij tak przy wykresie i potem przechodz do wykresow z poprzednich miesiecy duzymi bialymi strzalkami po lewej stronie wykresu. Na niektorych brak tempki, ale owu zawsze jest zaznaczona.