X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zemdlałabym. Jak kolezance robiłam zastrzyki przeciwzakrzepowe, to musiałam kielicha walnąć, a później drugiego. Sobie w życiu.
    No ja z racji tego ,ze miewalam doczynienia z zastrzykami bo pacjentom czasem tzreba bylo podawac rozne leki domiesniowo czy podskornie to oswojona jestem......No i kłuc przy cukrzycy..A sobie??Ja moze z tych sado maso ale ja tam lubie sie kłuć..
    Bez podejrzeń o narkomanizm =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:04

malgos741, Sabina, dorbie, peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecie male moje wnerwia mnie ostatnio przy zasypianiu. Albo drze kopare albo pluje smoczkiem. Albo obie rzeczy naraz. I latamy do niego do gory jak kot z pecherzem, brak Chodakowskiej zupelnie mi ostatnio nie doskwiera. ;)
    A, w ramach pochwalek - waze 4 kg mniej niz przed zajsciem w ciaze. ;)

Mala79, kapturnica, malgos741, caffe, EwaT, Sabina, macduska, moremi, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dziecie male moje wnerwia mnie ostatnio przy zasypianiu. Albo drze kopare albo pluje smoczkiem. Albo obie rzeczy naraz. I latamy do niego do gory jak kot z pecherzem, brak Chodakowskiej zupelnie mi ostatnio nie doskwiera. ;)

Bedziesz wyschnieta suszona sliwka jak bedziesz bardzo chuda 8)
    I zmarchy szybko ci wyjda ;)

Sabina, macduska, moremi, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zemdlałabym. Jak kolezance robiłam zastrzyki przeciwzakrzepowe, to musiałam kielicha walnąć, a później drugiego. Sobie w życiu.
    da rade wszystko, ja musiała robić mojej mamie, mężowi a w końcu 2 zastrzyki sobie a kiedys mdlałam.

caffe, peppapig lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie zeby cie zdołowac ale przeczytaj o ktorej godzinie poszło spac dziecie caffe..
    Albo ona kłamie albo dzieciakowi cos dolewa do mleka =D ..Zeby spalo tak wczesnie i do 7mej rano???
    Normalnie cud dziecko....Moze Pusur oddaj swojego na tydzien to go wycwiczy ???

caffe, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No takk..Zajebałam o żesz w morde!!samo sie nie zapłodni!!..
    No tak Peppa trza sie ruchnąc jeszczeze 3dni pod rząd po pregnylu =D
    najlepiej leżeć przez 3 dni i tylko się ruchać, nawet z domu nie wychodzić ;)

malgos741, kapturnica, Sabina, macduska, Bliska 77, dorbie, Mala79, peppapig, moremi, Simba, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie zeby cie zdołowac ale przeczytaj o ktorej godzinie poszło spac dziecie caffe..
    Albo ona kłamie albo dzieciakowi cos dolewa do mleka =D ..Zeby spalo tak wczesnie i do 7mej rano???
    moje zasnęło poł godz temu i obudzi sie ok 6tej na mleko

kapturnica, caffe, Sabina, macduska, Mala79, moremi, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bo z tym smoczkiem to taka jego zabawa. Chodzi mu o to zeby mu go wkładać o.O :)

moremi lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Niech da :) może mu cisza leśna i powietrze posłuży :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:14

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    moje zasnęło poł godz temu i obudzi sie ok 6tej na mleko
    To długą ma przerwę.

Mój oczywiście wstanie może ok. 7 rano, ale do mleka się jeszcze z raz obudzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecialam się prysznicnąć, migiem. Nie było mnie z 5 minut. Wchodzę do pokoju - śmierdzi rzygowinami - Młoda zwymiotowała od kaszlu jak mnie nie było przez tą chwilę. Ja na zawał zejde, jeszcze trochę i kupię sobie podróżny kibel do pokoju, bo boję się wychodzić jak zaśnie. Myję sie jak cywilizowany człowiek tylko w weekendy, jak jest mąż i jej pilnuje.

dorbie, macduska, EwaT, peppapig, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Zreszta popatrz na moje wykresy (nie wiem czy poprzednie tez mozesz zobaczyc, byc moze powinnam ci wyslac zaproszenie do psiapsiolek, zebys zobaczyla wstecz , jak chcesz to Ci wysle ). Ja uparcie walcze z tym mitem, ze owu musi byc 14 dc zeby jajo bylo ok. Sa tez teorie ze za wczesnie podany dupek hamuje owu, wiec tym bardziej przepisywanie przez ginow dupka od 16 dc moze zahamowac owu ktora szykuje sie za kilka dni. W ten sposob zamiast pomoc mozna zaszkodzic.
    Chętnie poogladam wykresy. Daj mi linka, bo nie wiem jak wejść

Parka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=VIEj42DAuSU
    Hehe fajnie przerobione troche sie usmiechalam do telefonu ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Polecialam się prysznicnąć, migiem. Nie było mnie z 5 minut. Wchodzę do pokoju - śmierdzi rzygowinami - Młoda zwymiotowała od kaszlu jak mnie nie było przez tą chwilę. Ja na zawał zejde, jeszcze trochę i kupię sobie podróżny kibel do pokoju, bo boję się wychodzić jak zaśnie. Myję sie jak cywilizowany człowiek tylko w weekendy, jak jest mąż i jej pilnuje.

no to masz hardcore!!!

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam w klubie wymiotujacych od kaszlu dzieci ech normalnie juz sama kuzwa nie wiem co od czego sie przyplatalo i co to wogole jest witki opadly bezradnosc dopadla i pomysl na to co mozna ewentualnie zapodac jeszcze w razie w

Sabina lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tu taak drętwo dziś?
    gdzie Burszta? gdzie Iwcia?

peppapig, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn coś długo się nie odzywa.

iwcia77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Parka Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Chętnie poogladam wykresy. Daj mi linka, bo nie wiem jak wejść

Wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek (wejdz w wiadomosci, potem w zaproszenia i zaakceptuj moje zaproszenie). Powinnas moc ogladac moje wykresy, nie tylko obecny, ale wszystkie wstecz - bedzie ich 10. Zeby zobaczyc wykres, wejdz w moj awatar, kliknij tak przy wykresie i potem przechodz do wykresow z poprzednich miesiecy duzymi bialymi strzalkami po lewej stronie wykresu. Na niektorych brak tempki, ale owu zawsze jest zaznaczona.

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek (wejdz w wiadomosci, potem w zaproszenia i zaakceptuj moje zaproszenie). Powinnas moc ogladac moje wykresy, nie tylko obecny, ale wszystkie wstecz - bedzie ich 10. Zeby zobaczyc wykres, wejdz w moj awatar, kliknij tak przy wykresie i potem przechodz do wykresow z poprzednich miesiecy duzymi bialymi strzalkami po lewej stronie wykresu. Na niektorych brak tempki, ale owu zawsze jest zaznaczona.
    Dziękuję :-)

• Parka Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sab, to nie zazdroszczę, skoro Corcia kaszle az tak ze wymiotuje, to moze jednak powinna dostwac cos przeciwkaszlowego, zeby hamowac tak silny odruch kaszlowy?

‹‹ 5257 5258 5259 5260 5261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ