35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Zemdlałabym. Jak kolezance robiłam zastrzyki przeciwzakrzepowe, to musiałam kielicha walnąć, a później drugiego. Sobie w życiu.
Bez podejrzeń o narkomanizmWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:04
malgos741, Sabina, dorbie, peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziecie male moje wnerwia mnie ostatnio przy zasypianiu. Albo drze kopare albo pluje smoczkiem. Albo obie rzeczy naraz. I latamy do niego do gory jak kot z pecherzem, brak Chodakowskiej zupelnie mi ostatnio nie doskwiera.
A, w ramach pochwalek - waze 4 kg mniej niz przed zajsciem w ciaze.Mala79, kapturnica, malgos741, caffe, EwaT, Sabina, macduska, moremi, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziecie male moje wnerwia mnie ostatnio przy zasypianiu. Albo drze kopare albo pluje smoczkiem. Albo obie rzeczy naraz. I latamy do niego do gory jak kot z pecherzem, brak Chodakowskiej zupelnie mi ostatnio nie doskwiera.
A, w ramach pochwalek - waze 4 kg mniej niz przed zajsciem w ciaze.
Bedziesz wyschnieta suszona sliwka jak bedziesz bardzo chuda
I zmarchy szybko ci wyjdaSabina, macduska, moremi, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zemdlałabym. Jak kolezance robiłam zastrzyki przeciwzakrzepowe, to musiałam kielicha walnąć, a później drugiego. Sobie w życiu.
caffe, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Dziecie male moje wnerwia mnie ostatnio przy zasypianiu. Albo drze kopare albo pluje smoczkiem. Albo obie rzeczy naraz. I latamy do niego do gory jak kot z pecherzem, brak Chodakowskiej zupelnie mi ostatnio nie doskwiera.
Albo ona kłamie albo dzieciakowi cos dolewa do mleka..Zeby spalo tak wczesnie i do 7mej rano???
Normalnie cud dziecko....Moze Pusur oddaj swojego na tydzien to go wycwiczy ???caffe, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No takk..Zajebałam o żesz w morde!!samo sie nie zapłodni!!..
No tak Peppa trza sie ruchnąc jeszczeze 3dni pod rząd po pregnylumalgos741, kapturnica, Sabina, macduska, Bliska 77, dorbie, Mala79, peppapig, moremi, Simba, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie zeby cie zdołowac ale przeczytaj o ktorej godzinie poszło spac dziecie caffe..
Albo ona kłamie albo dzieciakowi cos dolewa do mleka..Zeby spalo tak wczesnie i do 7mej rano???
Normalnie cud dziecko....Moze Pusur oddaj swojego na tydzien to go wycwiczy ???kapturnica, caffe, Sabina, macduska, Mala79, moremi, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
A, w ramach pochwalek - waze 4 kg mniej niz przed zajsciem w ciaze.moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie zeby cie zdołowac ale przeczytaj o ktorej godzinie poszło spac dziecie caffe..
Normalnie cud dziecko....Moze Pusur oddaj swojego na tydzien to go wycwiczy ???może mu cisza leśna i powietrze posłuży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:14
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolecialam się prysznicnąć, migiem. Nie było mnie z 5 minut. Wchodzę do pokoju - śmierdzi rzygowinami - Młoda zwymiotowała od kaszlu jak mnie nie było przez tą chwilę. Ja na zawał zejde, jeszcze trochę i kupię sobie podróżny kibel do pokoju, bo boję się wychodzić jak zaśnie. Myję sie jak cywilizowany człowiek tylko w weekendy, jak jest mąż i jej pilnuje.
dorbie, macduska, EwaT, peppapig, iwcia77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Zreszta popatrz na moje wykresy (nie wiem czy poprzednie tez mozesz zobaczyc, byc moze powinnam ci wyslac zaproszenie do psiapsiolek, zebys zobaczyla wstecz , jak chcesz to Ci wysle ). Ja uparcie walcze z tym mitem, ze owu musi byc 14 dc zeby jajo bylo ok. Sa tez teorie ze za wczesnie podany dupek hamuje owu, wiec tym bardziej przepisywanie przez ginow dupka od 16 dc moze zahamowac owu ktora szykuje sie za kilka dni. W ten sposob zamiast pomoc mozna zaszkodzic.
Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Polecialam się prysznicnąć, migiem. Nie było mnie z 5 minut. Wchodzę do pokoju - śmierdzi rzygowinami - Młoda zwymiotowała od kaszlu jak mnie nie było przez tą chwilę. Ja na zawał zejde, jeszcze trochę i kupię sobie podróżny kibel do pokoju, bo boję się wychodzić jak zaśnie. Myję sie jak cywilizowany człowiek tylko w weekendy, jak jest mąż i jej pilnuje.
no to masz hardcore!!!Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Polecialam się prysznicnąć, migiem. Nie było mnie z 5 minut. Wchodzę do pokoju - śmierdzi rzygowinami - Młoda zwymiotowała od kaszlu jak mnie nie było przez tą chwilę. Ja na zawał zejde, jeszcze trochę i kupię sobie podróżny kibel do pokoju, bo boję się wychodzić jak zaśnie. Myję sie jak cywilizowany człowiek tylko w weekendy, jak jest mąż i jej pilnuje.
Sabina lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Chętnie poogladam wykresy. Daj mi linka, bo nie wiem jak wejść
Wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek (wejdz w wiadomosci, potem w zaproszenia i zaakceptuj moje zaproszenie). Powinnas moc ogladac moje wykresy, nie tylko obecny, ale wszystkie wstecz - bedzie ich 10. Zeby zobaczyc wykres, wejdz w moj awatar, kliknij tak przy wykresie i potem przechodz do wykresow z poprzednich miesiecy duzymi bialymi strzalkami po lewej stronie wykresu. Na niektorych brak tempki, ale owu zawsze jest zaznaczona.dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek (wejdz w wiadomosci, potem w zaproszenia i zaakceptuj moje zaproszenie). Powinnas moc ogladac moje wykresy, nie tylko obecny, ale wszystkie wstecz - bedzie ich 10. Zeby zobaczyc wykres, wejdz w moj awatar, kliknij tak przy wykresie i potem przechodz do wykresow z poprzednich miesiecy duzymi bialymi strzalkami po lewej stronie wykresu. Na niektorych brak tempki, ale owu zawsze jest zaznaczona.