35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane bardzo sie martwie bo popoludniu zaczely mnie bolec kosci miesnie i dostalam goraczke 37.7 ginekolog pierwsze co zapytal prZez tel.czy nie krwawie lub plamie nic sie takiego nie dzieje ale przy ostatnim poronieniu tez nic takiego nie bylo a dziecko nie zylo. Lekarz polevil brac Apap rutinoskorbin duzo pic i lezec. Pisze z telef.przepraszam za bledy. Pozdrawiam pamietam i polecam sie bardzo
Mysza ciesze sie,ze sie odezwałaś i życze zdrówka dla MaluszkaSabina, malgos741, peppapig, caffe, Mala79, dorbie, Parka, gosia7122, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
szczelam focha jak Samuela, że nikt o mnie nie pytała;)
Ale w związku z ogólnonarodowym świętem na forum , że Mysza z Wojtusiem się odnaleźli - wspaniałomyślnie wybaczam
malgos741, moremi, macduska, peppapig, kapturnica, caffe, Mega, EwaT, Simba, Mala79, kkisia, Parka, Alis, gosia7122, iwcia77, paszczakin, ania.g lubią tę wiadomość
-
ej no Sabina bo zaraz przez kolano i pachem
Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iness zdrówka dla was
może jakaś grypa?
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyMysza strasznie się cieszę, że jesteście
Wojtek śliczny
Nawet nie wiesz jak się martwiliśmy, odchodziłyśmy od zmysłów co z Wami... A Ty miałaś takiego hardkora
Twarda jesteś, że wszystkim dasz sobie radę
Zdrówka dla synka i omijajcie szpitale
malgos741, moremi, caffe, Mala79, kkisia, Alis, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane bardzo sie martwie bo popoludniu zaczely mnie bolec kosci miesnie i dostalam goraczke 37.7 ginekolog pierwsze co zapytal prZez tel.czy nie krwawie lub plamie nic sie takiego nie dzieje ale przy ostatnim poronieniu tez nic takiego nie bylo a dziecko nie zylo. Lekarz polevil brac Apap rutinoskorbin duzo pic i lezec. Pisze z telef.przepraszam za bledy. Pozdrawiam pamietam i polecam sie bardzo
Mysza ciesze sie,ze sie odezwałaś i życze zdrówka dla Maluszka
inessa trzymaj się i nie myśl o najgorszym
moze to zwykłe przeziębienie
czy poprzednio też miałaś gorączkę?
pamiętamy tu o Tobie ♥moremi, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
szczelam focha jak Samuela, że nikt o mnie nie pytała;)
Ale w związku z ogólnonarodowym świętem na forum , że Mysza z Wojtusiem się odnaleźli - wspaniałomyślnie wybaczam
Sabina foch jest teraz w dobrym tonieSabina, kapturnica, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kochane bardzo sie martwie bo popoludniu zaczely mnie bolec kosci miesnie i dostalam goraczke 37.7 ginekolog pierwsze co zapytal prZez tel.czy nie krwawie lub plamie nic sie takiego nie dzieje ale przy ostatnim poronieniu tez nic takiego nie bylo a dziecko nie zylo. Lekarz polevil brac Apap rutinoskorbin duzo pic i lezec. Pisze z telef.przepraszam za bledy. Pozdrawiam pamietam i polecam sie bardzo
Mysza ciesze sie,ze sie odezwałaś i życze zdrówka dla Maluszka
Przypominam też, że poprzednio miałaś pusty pęcherzyk, a teraz jest serduszko. Spokój ma być.
Apap, malinki i trochę czosnku
macduska, Sabina, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane bardzo sie martwie bo popoludniu zaczely mnie bolec kosci miesnie i dostalam goraczke 37.7 ginekolog pierwsze co zapytal prZez tel.czy nie krwawie lub plamie nic sie takiego nie dzieje ale przy ostatnim poronieniu tez nic takiego nie bylo a dziecko nie zylo. Lekarz polevil brac Apap rutinoskorbin duzo pic i lezec. Pisze z telef.przepraszam za bledy. Pozdrawiam pamietam i polecam sie bardzo
Mysza ciesze sie,ze sie odezwałaś i życze zdrówka dla Maluszkanajważniejsze ze nie plamisz, pamiętam o Tobie codziennie,
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jak wy robicie te czerwone serduszka
ja umiem tylko takie ♥
Skup się: < i 3 obok siebie, bez spacji.macduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaszczu zamiast nystatynki polecam na afty coś innego - nawet nie aftin, choć kosztuje grosze (może sobie zapodać, kosztuje raptem 1,5zł). Mandragora poleciła mi swego czasu Wodny roztwór fioletu
A ona jest stomatologiem i dobrze mi poradziła
Goi migumiem - wiem, bo sprawdzałam i aftiny i nystatynę, fiolet szybszy
Moja Młoda po antybiotykoterapii często miała afty, więc się co nieco nasmarowałam...
malgos741, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jak wy robicie te czerwone serduszka
ja umiem tylko takie ♥macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyInassa w I trymestrze często dziewczyny chorują, więc prosze mi tu nie panikować
Weź się w garść i myśl pozytywnie :)Wszystko będzie dobrze, nic się nie dzieje złego
Zapodaj sobie czosnek na noc czy jakieś inne specyfiki i wszystko będzie dobrze
caffe, macduska, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość