X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No kurcze 18.25 trza se coś zapodać na endo :P jakiegoś łiskacza może :) skoro dziecię śpi od 30 min :)
    Wisz co???Ty an kolana i do czestochowy ,ze mały taki aniołek...I do ktorej...Do rana bedzie spał???

caffe, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Nie nie od 20 dnia cyklu od środy, nie mogę też zobaczyć czy peknie coś bo w piątek się z pracy nie urwe..
    papa, bierzesz ten pregnyl bo małgosia Ci odstąpi?

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wisz co???Ty an kolana i do czestochowy ,ze mały taki aniołek...I do ktorej...Do rana bedzie spał???
    Tak, poszedł już spać na noc i wstanie ok. 7 rano :)

kapturnica, peppapig, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny odezwę się później pa!

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Nie nie od 20 dnia cyklu od środy, nie mogę też zobaczyć czy peknie coś bo w piątek się z pracy nie urwe..
    Kurcze, szkoda. Ale gin nie był skłonny dać czegoś na pęknięcie?

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tam zawsze dawał jak miałam stymulację. :-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    spokojnie..jeszcze masz czas..To 16ty a nie 26ty dzien cyklu..Jeszcze moze spokojnie skoczyc w najblizszych dniach...

Dzięki, że mnie ktos pocieszy :-)

kapturnica, peppapig, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja w tamtym cuyklu ovu mialam dopiero w 20tym dniu....Tylko cierpliwosci 8)

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Mi tam zawsze dawał jak miałam stymulację. :-)
    Mi tezdaje ale albo nie pekaja albo jak juz to kurrr... po niedrożnej stronie...Sie zobaczy co w tym cyklu biore po pol clo Moze nie ebda tak przerastac łajzy

peppapig, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    papa, bierzesz ten pregnyl bo małgosia Ci odstąpi?
    Dziewczyny a jakbym wzięła ten pregnyl? Wg ginki owulka w piątek..jakby Małgosia odstąpiła? Ale nawet nie zdążył by dojść do mnie...
    Ale proszę jak mogę to biorę dzieeekuje ze o mnie myślicie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:03

malgos741, moremi, macduska lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny a jakbym wzięła ten pregnyl? Wg ginki owulka w piątek..jakby Małgosia odstąpiła? Ale nawet nie zdążył by dojść do mnie...
    Ale proszę jak mogę to biorę dzieeekuje ze o mnie myślicie <3
    przecież kochana odstąpiłam ;-) żeby miał dojść do ciebie na piątek to tylko kurierem ;-)
    grunt aby pomógł <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:07

peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Parka Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Dorbie, ja zawsze, juz do znudzenia powtarzam, ze spokojnie owu po 20 dc moze byc i to jest normalna owu. Moje oboje dzieci sa z owu ok. 20-25 dc. Nawet ginka myslala, ze sie w danym cyklu nie udalo, bo tez myslala tymi schematami, ze owu to 14 dc, i juz zapisywala kolejne clo na nastepny cykl, ja zalamana ze sie nie udalo (choc to byl pierwszy cykl staran, kiedys myslalam ze jak sie w pierwszym cyklu nie udalo to moze cierpie na niedplodnosc ;) ), ginka chce wywolac @ dupkiem, po odstawieniu dupka @ nadal niet, ja jeszcze bardziej zalamana, ze juz nawet @ nie moge dostac czyli cos sie popieprzylo dokumentnie, i juznie pamietam co mnie sklonilo do zrobienia testu, chyba to ze bylam na weselu i jak sie wszyscy bawili w najlepsze to ja po prostu zasypialam na siedzaco, w kazdym razie okazalo sie ze jednak zaszlam w ciaze w tym pierwszym cyklu, tyle ze owu byla bardzo pozno. Z drugim dzieckiem bylo podobnie, tyle ze w drugim cyklu staran. Wiec glowa do gory :) i trzeba pamietac ze niektorym jajca wolniej rosna ale to nic nie oznacza. Obie ciaze bezproblemowe, nawet to przypadkowe odstawienie dupka zeby niby wywolac @ nic nie zaszkodzilo, juz go potem nie bralam.

moremi, macduska, peppapig, dorbie lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zreszta popatrz na moje wykresy (nie wiem czy poprzednie tez mozesz zobaczyc, byc moze powinnam ci wyslac zaproszenie do psiapsiolek, zebys zobaczyla wstecz , jak chcesz to Ci wysle ). Ja uparcie walcze z tym mitem, ze owu musi byc 14 dc zeby jajo bylo ok. Sa tez teorie ze za wczesnie podany dupek hamuje owu, wiec tym bardziej przepisywanie przez ginow dupka od 16 dc moze zahamowac owu ktora szykuje sie za kilka dni. W ten sposob zamiast pomoc mozna zaszkodzic.

peppapig, kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    przecież kochana odstąpiłam ;-) żeby miał dojść do ciebie na piątek to tylko kurierem ;-)
    grunt aby pomógł <3
    Dziewczyny ja taka podjarana! To może się decydować? Tylko to caffe miałaby zadanie bojowe...czy można kogoś tak wykorzystać? Caffe? Napisz czy dasz rade? I czy to ma sens a ja zapłace przy odbiorze?
    Czy to dobry pomysł? (Inna sprawa jak ja SE to zapodam?)

caffe, Parka, macduska lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny ja taka podjarana! To może się decydować? Tylko to caffe miałaby zadanie bojowe...czy można kogoś tak wykorzystać? Caffe? Napisz czy dasz rade? I czy to ma sens a ja zapłace przy odbiorze?
    Ja mogę wysłać kurierem, ale ten pocztowy ma czas 48 godzin, więc nie wiem jak się poczta spisze.
    Mam wysyłac?

peppapig lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, dawaj, moze akcja bedzie w dobra godzine i Ci sie uda? Caffe to uczynny czlowiek :)

malgos741, peppapig lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kochana ty możesz zamówić kuriera na infolinii tylko musisz znać adres Cafe a ty przy odbiorze zapłacisz. :-)
    A jeśli chodzi o zastrzyk to możesz wszedzie udać się czy do szpitala czy do pięlegniarki lub sama ;-)
    dasz radę wierzę w ciebie <3

moremi, peppapig lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Zreszta popatrz na moje wykresy (nie wiem czy poprzednie tez mozesz zobaczyc, byc moze powinnam ci wyslac zaproszenie do psiapsiolek, zebys zobaczyla wstecz , jak chcesz to Ci wysle ). Ja uparcie walcze z tym mitem, ze owu musi byc 14 dc zeby jajo bylo ok. Sa tez teorie ze za wczesnie podany dupek hamuje owu, wiec tym bardziej przepisywanie przez ginow dupka od 16 dc moze zahamowac owu ktora szykuje sie za kilka dni. W ten sposob zamiast pomoc mozna zaszkodzic.
    )

Sie przylacze bo mlodego tez mam z pozniejszej ovu okolo25dnia cyklu 8)

Parka, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Kochana ty możesz zamówić kuriera na infolinii tylko musisz znać adres Cafe a ty przy odbiorze zapłacisz. :-)
    A jeśli chodzi o zastrzyk to możesz wszedzie udać się czy do szpitala czy do pięlegniarki lub sama ;-)
    dasz radę wierzę w ciebie <3
    To ja mogę zamówić, ale nie trzeba być zalogowanym? W sendit.pl trzeba być. No chyba, ze się coś zmieniło

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pregnyl mozesz se peppa sama zapodac...Nic trudnego wymieszac plyn z proszkiem wciagnac i podac se podskornie np w brzunio albo domiesniowo w dooopsko..Osobiscie jakos wole podskornie w brzuch..W doope bywa ,ze pobolewa trochu

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5253 5254 5255 5256 5257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ