35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:No kurcze 18.25 trza se coś zapodać na endo
jakiegoś łiskacza może
skoro dziecię śpi od 30 min
caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Mi tam zawsze dawał jak miałam stymulację.
peppapig, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:papa, bierzesz ten pregnyl bo małgosia Ci odstąpi?
Ale proszę jak mogę to biorę dzieeekuje ze o mnie myślicieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:03
malgos741, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny a jakbym wzięła ten pregnyl? Wg ginki owulka w piątek..jakby Małgosia odstąpiła? Ale nawet nie zdążył by dojść do mnie...
Ale proszę jak mogę to biorę dzieeekuje ze o mnie myślicieżeby miał dojść do ciebie na piątek to tylko kurierem
grunt aby pomógłWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:07
peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dorbie wrote:Dzięki, że mnie ktos pocieszy
Dorbie, ja zawsze, juz do znudzenia powtarzam, ze spokojnie owu po 20 dc moze byc i to jest normalna owu. Moje oboje dzieci sa z owu ok. 20-25 dc. Nawet ginka myslala, ze sie w danym cyklu nie udalo, bo tez myslala tymi schematami, ze owu to 14 dc, i juz zapisywala kolejne clo na nastepny cykl, ja zalamana ze sie nie udalo (choc to byl pierwszy cykl staran, kiedys myslalam ze jak sie w pierwszym cyklu nie udalo to moze cierpie na niedplodnosc), ginka chce wywolac @ dupkiem, po odstawieniu dupka @ nadal niet, ja jeszcze bardziej zalamana, ze juz nawet @ nie moge dostac czyli cos sie popieprzylo dokumentnie, i juznie pamietam co mnie sklonilo do zrobienia testu, chyba to ze bylam na weselu i jak sie wszyscy bawili w najlepsze to ja po prostu zasypialam na siedzaco, w kazdym razie okazalo sie ze jednak zaszlam w ciaze w tym pierwszym cyklu, tyle ze owu byla bardzo pozno. Z drugim dzieckiem bylo podobnie, tyle ze w drugim cyklu staran. Wiec glowa do gory
i trzeba pamietac ze niektorym jajca wolniej rosna ale to nic nie oznacza. Obie ciaze bezproblemowe, nawet to przypadkowe odstawienie dupka zeby niby wywolac @ nic nie zaszkodzilo, juz go potem nie bralam.
moremi, macduska, peppapig, dorbie lubią tę wiadomość
-
Zreszta popatrz na moje wykresy (nie wiem czy poprzednie tez mozesz zobaczyc, byc moze powinnam ci wyslac zaproszenie do psiapsiolek, zebys zobaczyla wstecz , jak chcesz to Ci wysle ). Ja uparcie walcze z tym mitem, ze owu musi byc 14 dc zeby jajo bylo ok. Sa tez teorie ze za wczesnie podany dupek hamuje owu, wiec tym bardziej przepisywanie przez ginow dupka od 16 dc moze zahamowac owu ktora szykuje sie za kilka dni. W ten sposob zamiast pomoc mozna zaszkodzic.
peppapig, kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:przecież kochana odstąpiłam
żeby miał dojść do ciebie na piątek to tylko kurierem
grunt aby pomógł
Czy to dobry pomysł? (Inna sprawa jak ja SE to zapodam?)
caffe, Parka, macduska lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny ja taka podjarana! To może się decydować? Tylko to caffe miałaby zadanie bojowe...czy można kogoś tak wykorzystać? Caffe? Napisz czy dasz rade? I czy to ma sens a ja zapłace przy odbiorze?
Mam wysyłac?peppapig lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny ja taka podjarana! To może się decydować? Tylko to caffe miałaby zadanie bojowe...czy można kogoś tak wykorzystać? Caffe? Napisz czy dasz rade? I czy to ma sens a ja zapłace przy odbiorze?
A jeśli chodzi o zastrzyk to możesz wszedzie udać się czy do szpitala czy do pięlegniarki lub sama
dasz radę wierzę w ciebiemoremi, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Zreszta popatrz na moje wykresy (nie wiem czy poprzednie tez mozesz zobaczyc, byc moze powinnam ci wyslac zaproszenie do psiapsiolek, zebys zobaczyla wstecz , jak chcesz to Ci wysle ). Ja uparcie walcze z tym mitem, ze owu musi byc 14 dc zeby jajo bylo ok. Sa tez teorie ze za wczesnie podany dupek hamuje owu, wiec tym bardziej przepisywanie przez ginow dupka od 16 dc moze zahamowac owu ktora szykuje sie za kilka dni. W ten sposob zamiast pomoc mozna zaszkodzic.
Sie przylacze bo mlodego tez mam z pozniejszej ovu okolo25dnia cykluParka, peppapig lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Kochana ty możesz zamówić kuriera na infolinii tylko musisz znać adres Cafe a ty przy odbiorze zapłacisz.
A jeśli chodzi o zastrzyk to możesz wszedzie udać się czy do szpitala czy do pięlegniarki lub sama
dasz radę wierzę w ciebiepeppapig lubi tę wiadomość
-
A pregnyl mozesz se peppa sama zapodac...Nic trudnego wymieszac plyn z proszkiem wciagnac i podac se podskornie np w brzunio albo domiesniowo w dooopsko..Osobiscie jakos wole podskornie w brzuch..W doope bywa ,ze pobolewa trochu
peppapig lubi tę wiadomość