35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja mogę wysłać kurierem, ale ten pocztowy ma czas 48 godzin, więc nie wiem jak się poczta spisze.
Mam wysyłac?
Ale by były jaja jakby się udało?! Juhuu!malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
siódemka 22 777 77 77 wew. 1
dpd 801 400 373 lub 22 577-55-55.
moremi, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:A pregnyl mozesz se peppa sama zapodac...Nic trudnego wymieszac plyn z proszkiem wciagnac i podac se podskornie np w brzunio albo domiesniowo w dooopsko..Osobiscie jakos wole podskornie w brzuch..W doope bywa ,ze pobolewa trochu01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe wrote:To ja mogę zamówić, ale nie trzeba być zalogowanym? W sendit.pl trzeba być. No chyba, ze się coś zmieniło01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Zreszta popatrz na moje wykresy (nie wiem czy poprzednie tez mozesz zobaczyc, byc moze powinnam ci wyslac zaproszenie do psiapsiolek, zebys zobaczyla wstecz , jak chcesz to Ci wysle ). Ja uparcie walcze z tym mitem, ze owu musi byc 14 dc zeby jajo bylo ok. Sa tez teorie ze za wczesnie podany dupek hamuje owu, wiec tym bardziej przepisywanie przez ginow dupka od 16 dc moze zahamowac owu ktora szykuje sie za kilka dni. W ten sposob zamiast pomoc mozna zaszkodzic.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ja tam się podjarałam a jak wyjdzie to jeszcze bardziej będę pojarana
kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe wrote:A tak w ogóle to znowu pochwalę się, ze kupiłam superowe urządzenie do przyrządzania posiłków na parze. Po prostu rewelacja. Dzisiaj skończyłam przerabiać z połowy działki
Zapach w domu superowy.
Gdyby pozostałe chłopy chciały jadać warzywa i mięso przyrządzone tym sposobem to bym kupiła dla nas większy. A tak, to chyba dla siebie wykorzystam to małeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:03
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie po kilku dniach nieobecnosci maraton praca i dom odbil sie i w koncu na mnie moje dziecie poleglo na polu chwaly ucho Go boli i gardlo dostal leki teraz jest juz lepiej ale lezy marudny a ja leze obok z moja noga i tez mnie wkurza wszystko ale jest nareszcie swiatlo w tunelu 13listopada ostateczna decyzja co dalej z tym kolanem wiec tym sie pocieszam...
macduska, caffe, malgos741, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:zastanawia mnie to ,że w czasie minionych 5 cykli ze stymulacją hormonalną głowa nie bolała mnie ani razu,
a teraz już od soboty z małymi przerwami
ciekawe czy coś i co ewentualnie oznacza -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Witam sie po kilku dniach nieobecnosci maraton praca i dom odbil sie i w koncu na mnie moje dziecie poleglo na polu chwaly ucho Go boli i gardlo dostal leki teraz jest juz lepiej ale lezy marudny a ja leze obok z moja noga i tez mnie wkurza wszystko ale jest nareszcie swiatlo w tunelu 13listopada ostateczna decyzja co dalej z tym kolanem wiec tym sie pocieszam...
będzie dobrze zobaczyszMala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja przy stymulacji, ani w ciąży można powiedzieć bóli glowy nie miałam takich jakie miałam standardowo w normalnych cyklach z tydzień przed @.
czyli co hormony walą?
ja w ciąży tylko raz jeden miałam ból głowy a tak to jak u Ciebie co cykl to łeb napierdalacaffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny